Jump to content

Puntea Spate


D@ny
 Share

Postare recomandată

am observat o chestie , distanta dintra cauciuc si buza aripi este mai mare pe partea stanga decat pe partea dreapta .

diferenta nu este mare , de aprox un deget jumate , am incercat sa masor pe mai multe suprafete cat mai plane si diferenta ramane , de la ce poate sa fie si cum se poate remedia ?!

mentionez ca diferenta este pe spate .

post-6376-1205490221_thumb.jpg

Modificat de D@ny
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pai ca sa le insir asa :offtopic:: Arc moale intr-o parte si mai tare in ailalta, diferenta dintre arcuri, unu mai mic unu mai mare, arc rupt intr-o parte, nu neaparat arcul ci doar o spira, arc mai nou intr-o parte vechi in ailalta, clar ca e diferenta :). Telescop mai slab, dar asta e mai putin probabil. Ce cred eu ca e si sunt sigur ca aia e, flansele de la telescoape sunt ruginite si s-au incovoiat cum am patit si eu insa eu nu m-am uitat sa vad daca este diferenta. Nu sunt scumpe, undeva la 50 de Ron bucata, se schimba usor si nu necesita presa de arcuri (daca-mi aduc bine aminte)

Vezi in cel mai rau caz sa nu ai contra-aripa indoita, sau cum se numeste tabla in care se prinde suspensia de caroserie. Daca-mi mai aduc aminte ceva mai spun, acum nu-mi mai vin in minte ce ar putea fi.

PS: poate masina a fost reparata de vreun tinichigiu roman si cand a schimbat sau adaugat bucati pe masina nu s-a uitat sa fie egale, cine stie ce s-a intamplat cu ea inainte de tine :(

Cand descoperi sa ne spui si noua

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Exact asa sta si la mine masina, e mai ridicata pe partea dreapta. Daca este trasa frana de mana si incerc sa pornesc de pe loc se aude o bataie la telescopul din partea aia. Inainte sa inceapa sa bata am verificat sa nu fie rupte arcurile si erau ok pe amandoua parti.

Se poate oare sa fie un arc mai scurt si unu mai lung ? ...

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

telescoapele sunt aproape noi , max 5000km , arcurile nu sunt rupte , trebuie sa demontez si sa analizez cum trebuie si apropo , flansele sunt din cauciuc , nu vad cum ar putea rugini sau te referi la acea "tava" pe care sta arcul ?! :P .

Modificat de D@ny
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

si a mea tot asa sta , am schimbat intre ele amortizoarele fata cu tot cu arcuri si tot asa :D

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Da D@ny, la hai sa le zicem talerele, la alea ma refeream. Poate ca alea sunt ruginite. Oricum incearca sa vezi daca arcurile sunt egale.

Danny78, vezi sa nu fie ceva indoit la masina. Poate din cauza unei gropi sau cine stie. Acum m-ati facut curios, maine masor si eu la mine sa vad cum stau si va zic daca si la mine e asa. ;)

Modificat de Aerofan
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

pai talerele acelea sunt impreuna cu amortizoarele care sunt noi si nu , nu sunt ruginite sau deformate , cauza este din alta parte .

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

90% din arcuri este problema, telescopu nu are de ce sa tina inclinata masina,puntea nu are nici o treaba,mai poti verifica si bucsele de sus de la telescop,sa nu fie vreuna uzata

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Asa zic si eu.. ori e un arc mai obosit decat celalalt (mai moale) ori sunt flansele uzate inegal. Ar mai fi o mica sansa ca unul din arcuri sa nu fie la semn si deci mai inalt..

Inversarea amortizoarelor cu tot cu arc, cum a facut Danny78, poate ajuta sa va dati seama de eventuale probleme la caroserie. Si anume daca dupa inversare masina e coborata in partea cealalta caroseria n-are nimic.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

nu am avut prea mult timp la dispozitie insa am analizat putin problema .

am desfacut flansele de sus si am lasat amortizoarele libere , masina astfel statea numai pe arcuri si diferenta s-a pastrat , oricum flansele sunt schimbate recent deci problema este fie de la arcuri fie de la caroserie .

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Si la mine la fostul golfulet statea inclinata spre dreapta putin,mai ales ca mergeam la servici cu n coleg care avea 115 kilograme,si dupa cateva luni sa strambat pozitia :icon_thumright: deci probabil de la arcuri,mai moi pe partea aia

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!