Jump to content

POLO sau Concurenta?

DANNY VW
 Share

Care dintre urmatoarele modele v-ati cumpara?  

92 voturi

1. 1. Care dintre urmatoarele modele v-ati cumpara?

• VW POLO
      49
    • SKODA FABIA
      13
    • TOYOTA YARIS
      2
    • FORD FIESTA
      4
    • RENAULT CLIO
      5
    • SEAT IBIZA
      15
    • ALTE MODELE
      2

Postare recomandată

Trebuie zis insa ca motorul diesel ce echipeaza fiesta e mult mai calm/silentzios ca TDI. Iar TDIul de 1.4L in 3 pistoane rage din toate puterile pe o mashina asa mica. Am facut testdrive cu unul si ce a zis un prieten mi-a ramas in minte. "Ma asteptam dupa ce am inchis usa sa nu se mai auda motorul. Din pacate nu a fost asa...". Ca sa fiu ontopic. Noua fiesta e ceva mai bine, atat la materiale cat si la motor, decat polo si desi sunt fan VW dupa ce am facut testdrive cu ambele cred ca fiesta e peste polo. Polo e ceva mai "premium" sau vrea sa fie, dupa ce optziuni poti pune pe el, insa e cam scump si cu o motorizare "slabutza". (TDI)

Totusi, exista si 2 motorizari 1.9 TDI pe Polo, de 100 si 130 CP, cea de 100 fiind cu cateva sute mai scumpa decat cea 1.4 TDI de 80 CP. Cea de 130 CP e mult mai scumpa, dar acolo apare si cutia cu 6 trepte.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 52
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• DANNY VW

17

• horgarban

6

• Michael

6

• Vlad MHL

4

Eu am incercat sa compar motorizari similare ca putere. Este un plus clar pt Polo ca are asemenea motorizari, de varf pt o asemenea clasa, care il duc spre premium. Din pacate toate motorizarile TDI-PD ale VW pt mashini mici si compacte sunt mult prea zgomotoase fatza de un CR.

Link către comentariu

Cateva sute inseamna cam 800... Multisor...

Daca se face un mic chiptuning trece de 100 CP, la jumatate din diferenta de pret. De restul pui optionale de paleste concurenta...

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!