Jump to content

Da In Nas La Schimbarea Vitezelor

puricele
 Share

Postare recomandată

salut

am citit in topicul

http://vwforum.ro/index.php?showtopic=23173&st=0

ca pedala de ambreiaj are un switch care face schimbarea vitezelor mai usoara, eu am urmatoarea simptoma, cand schimb vitezele, in special 1>2>3 parca am motorul oprit si ma hatzana, chiar daca scimb la 2500-3000, dintr-a 3>4>5 nu mai simt acea "franare".

este posibil sa am acel switch defect sau nu o turez destul, sau dau prea repede drumul la pedala de ambreiaj?

in Galati stie careva unde pot face o scanare, si unde pot sa puna si un diagnostic corect?

multumesc!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

acel switch nu este pentru usurarea schimbarii vitezelor, ci pentru cu totul altceva... dar poti monitoriza pozitia pedalelor [de frana si ambreiaj] cu un vag-com si poti vedea daca switch-ul inchide si deschide circuitul...dar problema ta pare a fi alta , cu turatia motorului ...sa nu fie de la clapeta de acceleratie , sa nu trebuiasca curatata si recalibrata. :D

Link către comentariu

sarutmana pentru raspuns!

pentru curatare, am inteles ca sunt spray-uri speciale, un exemplu se poate, eventual o poza cu locul unde trebuie "parfumat" acea clapeta.

multumesc!

Link către comentariu

Foloseste cu incredere functia search. Este un topic despre curatire :)

Link către comentariu

• 2 weeks later...

ca om patit te intreb de cat timp ai masina? Te-ai obisnuit cu ea?

Link către comentariu

o am de 8000km si 6 luni. cred ca nu m-am obisnuit cu ea! am facut o scanare si nu am nici o eroare, mai putin EPC aprins din cauza becurilor de la STOP pe frana, si care nu se mai stinge :251:

multumesc!

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!