Jump to content

Service Autorizat Skoda :"nu Stim Ce Are?!"


stelar
 Share

Postare recomandată

buna seara am si eu o mare problema .am dus de 12 zile masina in service autorizat skoda si dupa lupte seculare au ajuns la concluzia ca nu stiu ce are masina adica totul este ok doar ca motorul nu porneste.vreau sa va intreb doar ce atitudine sa adopt in continuare,cum sa ii determin sa o rezolve fara sa fac deocamdata prea mult scandal...sau poate va dori cineva sa ma ajute cu un raspuns de ce nu porneste??voi da toate detaliile daca e cineva dispus sa ma ajute.ptr conformitate ma numesc stelian masina este o skoda fabia combi elegance de 1,4 in 16 V cu cutie automata motorul s-a oprit in mers acum 4 saptamani si de atunci nu a reusit nimeni sa-l porneasca.multumesc

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Poate ai completa si tu orasul la profil ca sa stim si noi cu/despre cine vorbim. Masina mai este in garantie? Esti sigura ca ala unde ai dus-o este un service autorizat? Pentru ca, chiar daca nu stiu ei ce are, se poate apela la ajutorul tehnicienilor de la importator, de la fabrica. Chestii dinastea cu "asa face toate", "nu stim ce are" sunt inadmisibile pentru un service de marca. Aaa, ca poate oamenii ti-au spus ca "sapa" in continuare ca sa gaseasca o cauza si tu ai inteles ca ei nu stiu ce are masina, e altceva. Acorda-le putin timp ca unele probleme nu se rezolva batand din palme.

Cheers!

Modificat de BLiTZ
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

imi cer scuze ptr informatiile incomplete dar nu doream inca sa spun despre ce service e vorba .eu sunt din petrosani si service-ul este autocord deva.autorizat skoda asa scrie mare pe firma.azi am vorbit din nou cu ei la telefon si mi-au spus ca ei au incercat tot ce stiau si mai departe nu mai stiu.problema e ca incercand "toate"eu nu am de unde sa stiu acum daca e macar ca atunci cand am adus-o.am dus-o la deva cu platforma.iar acum am inteles ca ar cam trebui s-o iau din service.am stabilit ca luni sa ma duc sa vorbesc cuei si nici nu stiu ce sa le spun .sau daca ar trebui sa le platesc ceva .de fapt nu stiu ce sa fac mai departe .sa maduc cu ea din nou pana la timisoara sau cluj??VA ROG UN SFAT. mutumesc!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Masina mai e in garantie? Ca daca da, atunci poti sa le oferi doua variante:

1. Iti repara masina si ti-o dau mergand (si mergand bine, nu in 3 cilindri)

sau

2. Reprezentanta de unde ai luat-o iti schimba masina.

Eu alte variante, in cazul in care o mai ai in garantie, nu vad.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

imi cer inca o data scuze. sunt destul de suparat si uit amanuntele.masina e din 2002 si nu mai e in garantie

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Atunci e mai complicat. Dar, totusi, fiind service autorizat, nu cred ca pot sa zica, pur si simplu, ca nu stiu ce are. In cazul acesta ai putea incerca o reclamatie direct la fabrica, daca nu izbutesti sa te intelegi cu ei. Ca si sa o duci la alt service la fel de autorizat, pe banii tai, si sa capeti acelasi raspuns nu stiu daca merita.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

ia masina , nu plati nimic pt ca nu vad de ce , mergi cu ea la Cluj si contacteaza-l pe Kisslorand .......... sunt sigur ca va rezolva problema ....... el are acum un service acolo si este cel mai in masura sa te ajute ..

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Intreaba intai inainte sa duci masina la orice reprezentanta daca se pricep la masini cu cutie automata :vaidecapulmeu: . Este o rusine ca mecanic sa spui ,nu stiu. Si mai jenant ar fi sa-i platesti ptr ce ei de fapt

nu au competenta.

Masinile cu cutie automata sunt rare in Romania deci si cunoscatorii sunt putini, in Germania sunt dar este cam departe .Succes totusi.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

cand am sunat ptr programare am specificat faptul ca este cu cutie automata chiar le-am transmis ca trebuie s-o aduc la service pe platforma.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Si-au incercat norocul,dar din pacate nu au reusit. In zona unde am stat in Germania era un service ce repara

masini numai cu cutii automate si de asemeni reparau orice cutie automata, ptr Romania sa repari o cutie automata

cred ca este de domeniul misterului .

Succes totusi, s-o gasi cineva priceput in toata tara romaneasca:icon_thumright:

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 2 weeks later...

dupa 3 saptamani in care cei de la autocord deva,service autorizat skoda, mi-au tot repetat 'nu stim ce are ', 'nu ni s-a mai intamplat ", marti am luat masina si am dus-o la cluj la d-nul kiss lorand.sper sa o rezolve...

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Si ai platit ceva pentru cat au "investigat-o" in service?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

nu. imi cerusera 170 lei ptr ca au verificat planeitatea chiulasei si au schimbat garnitura dar am stabilit ca le platesc dupa ce vad daca nu au stricat altceva.oricum operatia pe care au facut-o nu era necesara si nu a rezolvat problema...

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Haideti totusi sa pastram discutia intr-o nota cat de cat tehnica pentru ca aici este sectiune dedicata. Pentru pareri/sugestii/impresii avem sectiunea vwFroum.ro>Dealeri si Service-uri>Service-uri. Personal astept cu nerabdare solutia tehnica oferita la problema in cauza. O zi buna.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 2 weeks later...

buna dimineata !revin acum cu solutia problemei.dupa 8 saptamani timp in care am plimbat masina prin 4 serviceuri(petrosani deva cluj )cei de la cluj service gestionat de kiss lorand de care am aflat din vwforum,au reusit sa gaseasca si sa inlature defectul.era vorba de un pinion,o rotita cu zimti care angreneaza axul cu came,si care avea o bucsa din turnare ,pe interior ,care era rupta iar acea rotita se invartea practic in gol.cei din service au spus ca asa ceva nu au mai intalnit.de aceea parea ca totul e in regula ( scanteie benzina "pusa la punct")si totusi nu pornea deloc motorul.poate va dori d-nul kis sa ofere vreodata mai multe amanunte.eu multumesc celor care m-au indrumat acolo si celor din service ca si-au dat silinta sa o repare.daca si ceilalti mecanici ar fi fost la fel de perseverenti nu m-ar fi costat decat vreo 1500 lei cu tot cu distributia schimbata. asa toata afacerea m-a dus inspre 4000 lei din care 1300 numai pe drumuri(platforma petrosani deva 350 lei si deva cluj 550 lei).

bine ca s-a rezolvat nu prea mai speram sa o vad mergand,mai ales dupa ce si cei de la cluj mi-au spus ca pe partea electrica ,electronica nu are nimic.va multumesc!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Multumesc de informatii stelar. Trebuie sa recunosc ca nici eu nu am mai intalnit asa ceva pana acum, sunt uimit. Oricum e buna de tinut minte. Inca nu sunt lamurit cu o chestiune: daca una dintre axele cu came nu era angrenata, supapele au ramas totusi intregi? sau ti le-a schimbat si pe alea? Sau, marog, probabil ca nici tu nu stii foarte multe detalii. Nu-i nimic, mai lasam topicul deschis pentru eventualitatea in care dl Kiss Lorand va avea amabilitatea sa ne ofere mai multe detalii tehnice.

In alta ordine de idei: ma bucur ca iti merge masinuta si ca ai rezolvat problema! :icon_thumright:

Cheers!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

nu, supapele au ramas totusi intregi la motor nu s-a intamplat nimic

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!