Jump to content

Audi S3 Vs Bmw 135i Coupe

Vizitator
 Share

Postare recomandată

din pacate RDS nu ma lasa pe site-ul asta, ca ma uitam si eu.

tot din ce am mai citit pe net, 135i se pare ca se "plafoneaza" oarecum dupa 160, si asta mi se pare destul de ciudat, carente la motor nu cred sa fie, ramane transmisia.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

De acord ca S3-ul e mai frumos,dar ca performante motorul de pe 135i este unul excelent si daca ar fi sa aleg nu as sta pe ganduri si as alege BMW-ul.

Link către comentariu

Asta in cazul in care iti doresti putere si acceleratie in linie dreapta pt ca am vazut din site-ul pus cateva posturi mai sus ca S3-ul a scos acelasi timp cu 135i-ul pe circuit.

Link către comentariu

• 1 month later...

Si la track points S3 are 6 iar 135-ul doar 1.Ceea ce eu traduc ca un comportament mult mai bun pe viraje...

Link către comentariu

Asta in cazul in care iti doresti putere si acceleratie in linie dreapta pt ca am vazut din site-ul pus cateva posturi mai sus ca S3-ul a scos acelasi timp cu 135i-ul pe circuit.

sa fim seriosi...alaturi termenul de "accelereatie in linie dreapta" langa "bmw" care este cea mai "driver's car" si printre cele mai dinamice masini...intelegeam daca puneai langa o vectra opc,langa un m3 mps ceva...dar chiar nu e cazul...si iti mai zic ceva ca din ce am vazut ca ai scris, nu cred ca stii...un RWD bine echilibrat (cum sunt toate bmw-urile) este mai rapid pe circuit decat un AWD la puteri/mase/clase asemanatoare...personal, nu cred ca vreodata in viata asta ca un S3 stock va scoate acelasi timp ca 135i pe circuit, avand in vedere ca 335i (S5 - 50cp) a fost mai rapid ca S5 pe circuit la top gear...335i nu beneficiaza de LSD oem pe cand la 135i cred ca ori are standard, ori poti sa comanzi electronic lsd (am vazut filme pe youtube cu 135i facand drifturi s.a.m.d. lucruri care un 335i nu le putea face niciodata cu lsd-ul de serie)...eu nu mi-as lua niciodata 135i pt ca este iesit din comun de urat...cum zicea si c6t9 => 335i sh la orice ora deja iti iei cu bani decenti unul si te mai costa cam 1500euro sa-i pui LSD

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!