Jump to content

Golf Gt Sport

hh79

Postare recomandată

Iata pozele mult asteptate :P

Acesta e noul meu golf Gt sport cu motorizare TSI 122CP.

Ca optionale am ales climatronic, ESP, cotiera fata, pachet lumini 2, RCD 300 cu 8 incinte acustice, scaune incalzite si volan multifunctional :Driver:

Iata si cateva poze :(

post-20099-1205186271_thumb.jpg

post-20099-1205186277_thumb.jpg

post-20099-1205186282_thumb.jpg

post-20099-1205186292_thumb.jpg

post-20099-1205186299_thumb.jpg

post-20099-1205186307_thumb.jpg

post-20099-1205186312_thumb.jpg

post-20099-1205186316_thumb.jpg

Link către comentariu

Hai, domnule, odata, ca de cand asteptam aceste poze!!!!! :( Felicitari si :Driver: safe! Multi km fara probleme iti dorim.

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos. Poate intr-o zi ne intilnim prin Cta, :( din pacate vin mai mult in weekenduri dar nu se stie niciodata. La cat mai multi km fara probleme :Driver:

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos . Este absolut superba nu doar datorita motorizarii cat datorita culorii !

Spune-mi si mie daca cumva stii unde sunt amplasate cele 8 boxe la tine si unde sunt amplasate cele 6 boxe sau 4 (ca nu stiu exact cate are )la cel stock !

Multumesc si astept raspunsul aici sau pe PM !

Bafta cu ea ! :icon_cool:

Link către comentariu

Multumesc tuturor pt urari! Chiar sunt f incantat de masina!

@starfx, da-mi un semn cand vii in cta si sigur aranjam ceva :vaidecapulmeu:

@puff, boxele la mine sunt cate 2 pe usa, medii si tweetere, sincer nu stiu cum sunt aranjate la cele stock..

Link către comentariu

Frumoasa masina! Sper sa nu ai probleme cu ea!

P.S. Eu nu sunt de loc un fun al albului, dar tie trebuie sa iti placa!

Ceva impresii despre cum merge? Ceva modificari in plan??

Link către comentariu

hh79 frumoasa fok... sa o stapanesti sanatos

apropo de varianta cu 8 boxe... cum se aude? :)

Link către comentariu

tzakapaka eu zic ca se aude bine. Cel putin satisfacator pt mine.

P.S. Eu cred ca e suficient. Sunt curios ce zice hh79 :)

Link către comentariu
Velocity_Warrior

hh79 - Sanatate si mult spor in :)

'Dea Domnu s-o tii cat mai departe de service-uri. Sa ai parte de ea asa cum vrei tu.

Iti sare in ochi culoare asta, e ceva !

Covorasele le-ai luat pe comanda, le-ai luat de la dealer, le-ai luat aftermarket, ca par interesante. Si cam cat te-au ajuns ?!

Drive safe!

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Salut. Frumoasa masina si culoarea mai ales ca exact asa va fi si a mea. Ieri trebuia sa semnez contractul dar am modificat ratele. Acum m-am interesat si cat costa spoileru spate(fusta spate) este 2100RON+400RON manopera care include si vopsitul ca vine neagra. Poate fac si eu vreo manevra si o lovesc asa putin in spate sa mi-o schimbe pe garantie si mai dau o mica spaga :) Ce ziceti merge?;) Asa ca de luni sau marti cand se vireaza banii o sa fiu si eu in asteptare pana de ziua copilului cica :DDD Ce fericit o sa fie copilul din mine:D Salut

Link către comentariu

Cat de bione arata pe alb...s-o stapanesti sanatos...sa te bucuri de ea !!!!! Bafta pe strazi!!!

Link către comentariu
  • 4 months later...

S-o stapanesti sanatos :icon_cry: . A mea e identica, singura diferenta fiind la motor :P. Oricum, e o masina senzationala, in principal datorita motorului care fascineaza ;) acceleratie+sound... iti doresc cat mai multi km fara probleme si cat mai multe priviri intoarse pe strada :vaidecapulmeu:

Link către comentariu

Foarte frumoasa masina ,sa o folosesti sanatos fara evenimente nedorite :icon_cry: .

P.s Parca ar merge niste jante de GTI ... :vaidecapulmeu: .

Link către comentariu

I-ai legat funda rosie de manerul franei de mana, ca sa nu se deoache? :frigbaitata:

Felicitari, e ALBA? IMI PLACE! :D

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!