Jump to content

Golf V Gt Sport

starfx

Postare recomandată

Asa cum am promis pun poze cu jucaria, Golf V Gt Sport TSI 122cp. Am asteptat 4 luni jumate dar s-a meritat. Pretul este undeva in jur de 20.000, am prins si un discount de 4% care a coborat la 19.200 parca.Optionale:

- Aer conditionat "Climatronic"

- Alarma antifurt "Plus"

- Computer de bord "Plus"

- Conector multimedia (acesta se afla in cotiera, in torpedou este lumina)

- Cotiera- Indicator cantitativ presiune pneuri

- 8 incinte acustice fata / spate

- Tempomat (foarte tare pilotul automat si util, plus ca ai o senzatie foarte placuta cand accelerezi din buton :) )

- Albastru (bluegraphit pearleffect)

In weekend am facut 600km cu masina, ce-i drept am menajat-o viteza max. 140km/h, turatie max 3000, unde schimbam treapta de viteza. Are un sunet foarte placut cand o turezi , chiar sportiv. La relanti este undeva intre benzina aspirata si tdi, relativ silentioasa. TSI

post-14428-1205183226_thumb.jpg

post-14428-1205183246_thumb.jpg

post-14428-1205183259_thumb.jpg

post-14428-1205184042_thumb.jpg

post-14428-1205184053_thumb.jpg

post-14428-1205184064_thumb.jpg

post-14428-1205184080_thumb.jpg

Modificat de starfx
Link către comentariu

Foarte frumoasa masina, sa o stapanesti sanatos. Felicitari pentru motor. E o combinatie reusita intre performante si economie. In ceea ce priveste optionalele daca tot ai asteptat 4 luni de ce nu ai pus si xenon ?

Link către comentariu

Mersi pentru urare :Driver: Am tras de buget cat s-a putut. Mai trebuia si ESP, poate un pachet de lumini, xenon etc. Eu zic ca am facut alegeri destul de bune in privinta optionalelor.

Modificat de starfx
Link către comentariu

aceeasi culoare ca a mea, se mentine bine in timp.

foarte frumoasa.

cica rodajul se face fara sa mentii o viteza constanta prea mult timp.

Link către comentariu

Supeeeeerrrrrr si pozele si masina, s-o stapanesti sanatos!!!!! Multi Km fara probleme. Mai ales ca si eu astept aceasta masina si aceasta motorizare. Iar de poze nu pot decat sa fiu invidios pentru ca sunt innebunit dupa mare :Driver:

Link către comentariu
Velocity_Warrior

:Driver: Sa tii permisul cat mai mult la tine (sa nu-l dai politistilor) si sa nu trebuiasca sa-i pui decat combustibil, ulei si apa ATAT nimik altceva :P

Nu te-ai putut abtine si ai dus-o imediat sa faca plaja (saraca nici nu-i bronzata) :(

Prima poza e cea mai tare.

Km interminabili fara probleme !

Sanatate

Link către comentariu

Multumesc pentru urari :rolleyes: O sa am grija de ea si de permis, chiar daca sunt tinar eu zic ca sunt relativ prudent. Mai vin cu noutati dupa rodaj ca sa vedem si un consum. Apropo masina a venit cu 0km :icon_cool:

Link către comentariu

Este a 2-a masina la care vad ca a venit cu 0 km la bord. E ceva ciudat aici ... Adica mi se pare ok sa vina cu 1 chiar 2 km dar 0 parca e cam ciudat.

Link către comentariu

starfx frumoasaaaaa

nu am mai auzit de masina cu 0 km la bord... inseamna ca ai fost primul care... :) (la condus ma refeream :angry:)

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!