Jump to content

Drumurile Din Romania

cfk
 Share

Postare recomandată

Masina din semnatura cu pachet de drumuri grele ....:) am luat o groapa de mai mare frumusetea pe partea stanga si vreau sa va zic ca ceva s-a rupt am verificat amortizorul am vazut ca este ok nu face nimic dar se aude sus la "oala" un zgomot urat rau...acolo in zona unde este rulmentul de la flansa ! INTREBARE: Am full casco , imi dau astia despagubire pe treaba asta???

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

In mod normal trebuie sa-ti dea, dar trebuie o constatare de la politie. Eventual fa o poza si la groapa unde ai avut evenimentul. Este posibil ca ei sa dea in judecata pe cei care trebuie sa aiba de sectorul de drum respectiv si sa-si recupereze astfel banii. De fapt ai putea-o face si tu, insa procesul este lung si daca tot ai casco, lasa-i pe ei. In primul rand e bine sa estimezi paguba. Daca nu este foarte mare (mai mare decat reintregirea si bonusul pe care il ai la casco pentru lipsa evenimente), nu o face pe casco. Fa-ti bine calculele! Succes!

Link către comentariu

"INTREBARE: Am full casco , imi dau astia despagubire pe treaba asta???''

care astia?

daca ai la generali nu. la altii da!

Link către comentariu

"INTREBARE: Am full casco , imi dau astia despagubire pe treaba asta???''

care astia?

daca ai la generali nu. la altii da!

Salut baieti ;) azi am fost la BCR Asigurari unde am eu polita casco si nu au comentat ,mi-au acordat despagubirea ,niste baieti de nota 10

Cat despre masina arcul rupt :P drumurile din romania asta e!

Link către comentariu

Salut baieti :) azi am fost la BCR Asigurari unde am eu polita casco si nu au comentat ,mi-au acordat despagubirea ,niste baieti de nota 10

Cat despre masina arcul rupt :Driver: drumurile din romania asta e!

Revin cu o intrebare ! mie o sa-mi dea decat un arc :( o sa stea masina mai nasol acum avand in vedere ca un arc este nou si altul este mai uzat! este posibil avand in vedere ca am si pachetul de drumuri grele

Link către comentariu

pai tu sa ne spui dupa ce ti-l monteaza!

Link către comentariu

Gata s-a rezolvat ! s-a pus doar arcul si refacuta directia ...500 ron toata treaba ! Masina sta ok pe roti !

TRAIASCA CASCO:)))

Link către comentariu

• 2 months later...

Apropo la Sotul tau din 2003 cat este polita Casco pe an?

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!