Jump to content

Pompa Servodirectie

tianu
 Share

Postare recomandată

ma poate ajuta cineva cu detalii asupra pompei de servodirectie, daca se poate repara, la mine pierde lichid pe la axul de la fulie.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

pompa rezolvata, am inlocuit rulmentul de la fulie, cu putin ajutor de la un mecanic priceput(rulmentul se gaseste la orice magazin de piese auto 5lei buc).

Link către comentariu

• 5 months later...

Am exact aceeasi problema.

Cum ai inlocuit rulmentul asta? Din cite am vazut cind am inlocuit pompa corpul pompei este incapsulat, nu prea ai ce face acolo!

Multumesc pentru raspuns!

Link către comentariu

• 3 weeks later...

Salutare! De ceva vreme (iarna anului trecut) am sesizat ca pompa de servodirectie a devenit zgomotoasa in mers, iar atunci cand misc de volan stanga sau dreapta pe loc acel zgomot se accentueaza. Aveti idee ce se intampla?

:vaidecapulmeu:

Link către comentariu

• 1 year later...

Salutare!am si eu o problema la sistemul de directie,recent mi-am luat un passat b4 din 95 1.9 tdi.Problrma mea e atunci cand virez stanga tinde sa se blocheze,parca trece de un nod sau ceva de genu.E dusa caseta de directie??? :P

Link către comentariu

cred ca din caseta e problema ta dar nu-i exculsa nici pompa.

Link către comentariu

• 2 weeks later...
Salutare! De ceva vreme (iarna anului trecut) am sesizat ca pompa de servodirectie a devenit zgomotoasa in mers, iar atunci cand misc de volan stanga sau dreapta pe loc acel zgomot se accentueaza. Aveti idee ce se intampla?

:)

Si eu am aceiasi problema. Daca ai rezolvat spune-mi te rog si mie cum si cam cit a costat.

Modificat de trompy400
Link către comentariu

• 2 years later...

salutare. stie careva unde gasesc si eu o caseta de directie sh buna si cam la ce pret sunt ?? Cam da semne ca e pe duca si vreau sa o schimb. Caseta este pt masina din semnatura.

Link către comentariu

• 1 year later...

La acest link http://vwforum.ro/topic/53579-diy-reparatie-pompa-servodirectie/ gasiti modalitatea de reparare a pompei de servdirectie, iar in cadrul acelei arii gasiti mai multe lucruri interesante despre repararea VW. Chiar daca se repara glofuri acolo procedurile sunt cam aceleasi.

Link către comentariu

• 1 year later...

Reconditioneaza cineva casete de directie pe aici?

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!