Jump to content

Zgomote Enervante

SRG_Polo_Classic
 Share

Postare recomandată

SRG_Polo_Classic

De curand mi-au aparut anumite zgomote destul de enervante la masina (Polo Classic 6KV `98 1.4 MPI). Sunt 3 la numar si 2 dintre ele se aud in interiorul fetelor de usi stanga si dreapta fata. As vrea sa stiu cum se pot demonta acestea ca sa vad ce anume cauzeaza acele zgomote (poate si scap de ele).

Al 3-lea zgomot vine de la directie: dupa cam 10-15 min de mers cu masina cand iau dreapta, dar numai cand virez la dreapta se aude un zgomot din directie de park s-ar freca 2 garnituri de cauciuc. Am fost la un mecanic care mi-a zis ca nu este nimic grav si ca asa cum a aparut asa va si disparea; dar zgomotu refuza sa dispara.

Ma puteti ajuta? Idei, ceva?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Fata de usa se da astfel jos:

1. scoti ornamentul de la clanta interioara:

- fie tragi putin de clanta astfel incat sa poti apuca de ornamentul de plastic si apoi tragi sanatos de ornament

- fie bagi surubelnita sau o lamela fina ca sa poti scoate din ornament (atentie la scule ca raman urme pe plastic)

2. desfaci surubul din spatele ornamentului

3. scoti dopul de la martorul de inchidere a usii

4. scoti surubul care tine capacul de boxa - se afla exact in colt

5. desfaci suruburile de pe langa boxe - sunt cateva in plus fata de cele ale boxei

6. tragi cumva de fata de usa - vei auzi cum se desfac clipsurile de plastic; pare zgomot de plastic rupt da' stai linistit, asa fac acele clipsuri.

7. scoti fata de usa in sus, ca sa scapi de martorul de inchidere a usii.

8. ai grija la diversele fire care sunt p'acolo.

La zgomotul directiei, verifica contraaripile de plastic - posibil sa se fi desprins sau sa fi prins jos si freaca, astfel, de anvelopa.

Link către comentariu

SRG_Polo_Classic

O sa incerc asa, mersi frumos

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!