Jump to content

Are Polo Classic Carlig De Tractare Pe Fatza?

Clasicul
 Share

Postare recomandată

Am ramas cu masina in pana si cand sa ma remorcheze cineva nu stiam unde se afla carligul sau locasul de carlig in partea din fatza.

Am bagat cablul de remorcare pe dedesubt si am legat de o bara transversala destul de groasa. Masina a ajuns in bune conditii si nu s-a intamplat nimic.

Dar pentru viitor sunt curios sa aflu daca are si unde se gaseste.

Multumesc!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

La polo 6n2 este in grila de la proiectorul fata din dreapta masinii. Se desurubeaza grila si se insurubeaza carligul de tractat care este in trusa. Vezi poate asa este si la tine.

Link către comentariu

Nu am gasit nimic nicaieri. In trusa nu mai vorbesc, nu am nici un carlig (masina e SH si cred ca s-a pierdut intre timp). Bara e uniforma, nu are capacel, nimic.

Va pot trimite o poza pe mail ca sa vedeti.

Link către comentariu

Zorro Classic

Are pe fata cu siguranta (daca nu ai modificat masina aiurea). Nu se infileteaza absolut nimic (cum este pe spate), fiind o "ureche" sudata de sasiu.

Grila se trage usor spre tine, nu se desurubeaza (as fi curios cum poti sa desurubezi un obiect dreptunghiular aflat intr-un locas dreptunghiular).

Link către comentariu

N-am inteles nimic ce-ai zis. Pe spate e sudat, ureche sudata. OK

Pe fatza nu am nimic, nici locas nici ureche.

Daca cineva gaseste pe fatza urechea sau locasul faceti o poza oricum ar fi sa vad si eu.

Link către comentariu

Zorro Classic

Ai bara originala? Trage de grila aia de unde sunt proiectoarele de ceata. Nu mai stiu, stanga sau dreapta. Ai reusit sa scoti grila?

Modificat de Zorro Classic
Link către comentariu

• 2 weeks later...

In grila din bara din fata sunt trei grile negre: una centrala lunga si doua laterale mai scurte. Aia mica din partea dreapta a masinii (stanga cum privesti din fata) iese. Acolo trebuie sa fie carligul de remorcare.

post-11867-1206563642_thumb.jpg

Link către comentariu

chiar m-ai luminat. am vazut in poza.

carligul ala se infileteaza sau este acolo? ca in roata de rezerva nu am nimic decat o cheie de roti si cricul.

probabil le-au pierdut/ciordit proprietarii dinaintea mea.

Link către comentariu

Zorro Classic

Uof! Classice, fa-ti curaj, pune mana si trage de grila aia. Nu ai ce sa rupi, crede-ma! Pur si simplu o tragi spre tine. O sa-ti raspunzi singur :icon_thumright:

Link către comentariu

• 3 weeks later...

La mine era ala acolo de cand am cumparat masina... nu stiu daca e demontabil

Link către comentariu

La a mea este la fel ca la polo clasic, nu este demontabil carligul acela, eu am desfacut toate grilele cand am luat masina si este chiar sudat acolo si la toate sunt in dreapta acolo(indiferent daca are proiectoare sau nu) unde arata Tedi in poza atasata de el.

Pana la urma ai desfacut?

Modificat de Kicker
Link către comentariu

• 2 years later...

da, am desfacut si e acolo. mersi. (am raspuns dupa 2 ani desi l-am gasit de atunci :) )

Link către comentariu

• 6 months later...

buuun ,la Polo Classic asa e ,dar la polonicul meu din semnatura nu am gasit nici un carlig,stiu ca e demontabil dar nu il am ,dar stie cineva unde as putea gasi sa cumpar unul?plz!

am considerat ca e inutilnu sa mai deschid alt topic cu un subiect foarte asemanator

Link către comentariu

• 1 month later...

In t

Link către comentariu

• 9 months later...

Si mie imi trebuie carligul ala dar nu am cum sa il iau din Vitan, nu se gasesc pe magazinele astea online?

Cosmin, tu ai rezolvat cumva? Eu am incercat sa imi fac unul dintr-u surub dar nu am gasit ,unul e un pic mai subtire,celalat e un pic prea gros! Ce filet are acolo gaura aia?

Link către comentariu

eu de atata timp de cand am scris postul anterior nu m-am invrednicit sa caut pe la dezmembrari de zici ca ar costa o avere,dar imi doresc sa dea Dumnezeu sa nu avem nevoie de el,asa cred ca e cel mai bine.oricum o sa imi iau si eu cat de curand unul dar o sa ma duc cu masina la fata locului sa-l probez ca nici eu nu ii stiu marimea la filet,bafta!

eu de atata timp de cand am scris postul anterior nu m-am invrednicit sa caut pe la dezmembrari de zici ca ar costa o avere,dar imi doresc sa dea Dumnezeu sa nu avem nevoie de el,asa cred ca e cel mai bine.oricum o sa imi iau si eu cat de curand unul dar o sa ma duc cu masina la fata locului sa-l probez ca nici eu nu ii stiu marimea la filet,bafta!

Link către comentariu

Deci am bagat-o pe mineca cu tampenia aia de cirlig. Pana la urma i-as da bara jos si sa ii sudez eu unul romaneste.

Sa ma duc la 120 km in Bucuresti si sa iau la puricat dezmembrarile, care nici macar nu stiu pe unde se afla, pentru o prostie de cirlig? Ce nasol ca nu se gaseste pe magazinele online. Oricum nu m-ar mira sa coste vreo 150 de lei asa, ca e piesa rara !

Modificat de stealth
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!