Jump to content

Audi A4 2004 1,9 Tdi

GRS

Postare recomandată

Dupa mai multe ezitari si amanari, am decis sa imi prezint si eu masina - Audi A4 1,9 TDI 131 CP din 2004. Masina am cumparat-o in mai 2006 din Germania, avand 120.000 km REALI si FIX 2 ani vechime (inscrisa prima oara pe data de 10 mai 2004, ziua mea :) ). Pretul a fost 16000 EUR in DE si adusa aici , cu tot cu vama si inmatriculare cam 18.500 EURO.

Ca optiuni as mentiona, pe langa cele standard(ESP, dublu climatronic, BC etc):

- incalzire auxiliara WEBASTO

- scaune incalzite

- senzori parcare OEM

- cruise control

- cutie viteze 6 trepte

- pachet style plus (toata intr-o culoare)

- culoare Albastru - Maurittiusblau (mi se pare cea mai frumoasa dintre toate existente pe modelul acesta)

Dupa ceva timp, aproape 1 an, m-am hotarat sa ii aduc mici imbunatatiri, intrucat devenise prea "normala". Lista arata asa:

- upgrade to 160CP by TCM Turbo

- faruri XENON PLUS OEM

- jante A8 style, pe 17"

- eleron tip Zender

De viitor :

- o bara fata "Hofele" sau cea originala de S-line (sunt in mare dilema, intrucat vreau sa fie totu cat mai curat si discret)

- aripioare portiere S4

- stopuri LED (cele orizontale, care sunt puse pe masina modificata Hofele, de pe siteul lor oficial)

- angel eyes

Ar mai fi si altele, dar m-am oprit de ceva timp cu imbunatatirile din lipsa de fonduri pe de-o parte si pe de alta, ma gandesc ca nu mai are rost sa investesc in ea (probabil o sa vreau alta, desi cred ca imi va fi foartet greu sa ma despart de ea).

In momentul de fata masina are 184.000 km, jumatate din cei parcursi de mine fiind facuti in afara tarii, dupa mai multe escapade prin minuntata Europa.

Masina merge si arata impecabil, insa starea drumurilor noastre a inceput sa-si spuna cuvantu in privinta suspensiei. In afara de cun brat pe partea stanga, nu am bagat banii in ea.

Deocamdata am doar cateva poze mai vechi, nu i-am facut niciodata poze doar "iei". Promit sa ii fac unele cat mai curand.

post-8430-1205107351_thumb.jpg

post-8430-1205107372_thumb.jpg

Link către comentariu

Felicitari, masina este super si e aproape "sora" cu a mea...sa o stapanesti sanatos (desi o ai de ceva vreme) cati mai multi km fara incidente

Link către comentariu

Frumoasa culoare, frumoasa masina ! Arata foarte bine si in poza aia de undeva de prin Europa.

Link către comentariu
  • 4 months later...

Frumoasa masina. Am zarit-o de multe ori prin oras.

O sugestie la lista de modificari ar fi Grila Fata de S4 pentru a pastra look-ul OEM

Link către comentariu

foarte bine i-ar sta cu eleron Zender :icon_cool:

cele doua grile asa erau s-au le-ai facut tu dupa ce ai cumparat masina ?:D

Link către comentariu
foarte bine i-ar sta cu eleron Zender :pale:

cele doua grile asa erau s-au le-ai facut tu dupa ce ai cumparat masina ?:lol:

I-am pus demult eleron Zender, dar inca nu am apucat sa mai pun poze.

Link către comentariu
  • 9 months later...

revin cu 2 poze recente.

lista cu modificari ce vor fi efectuate cat mai curand

- Suspsensie s-line (deja cumparata, trebuie doar montata)

- folie (mai mult pt utilitate, ca vine vara)

- becuri cu ledu pe pozitie

- schimbat becuri xenon cu unele de 6000K si cele de pe proiectoare cu xenon 3000K (am luat deja becurile)

- imbracat volan in piele / schimbat cu unul in 3 sptie - inca sunt in dubii de mult timp

- imbracat in folie alu-look ornamentele interioare

- vopsit etrieri ( nu stiu daca sa-i fac rosu sau albastru)

Masina are in momentul 202.000 km si merge impecabil (i-am facut distrbutia recent la 200k km)

O sa pun poze dupa ce voi reusi sa termin lista

post-8430-1242426741_thumb.jpg

post-8430-1242426755_thumb.jpg

Link către comentariu

cipul la-i facut ? Cati km ai cu el ? CUm ti se pare ?

As vrea sa imi spui si mie si poate faci si vreo 2 poze legat de cum se vede xenonul de 3000K in proiectoare.

Link către comentariu

cu ce ai vopsit liniile verticale de la grila fata?

Link către comentariu

@andrein: l-am facut, pe la 140 mii km. Acum sunt obisnuit cu el, nu cred ca as putea sa ma reobisnuiesc cu puterea initiala. O sa pun poze, inca nu am apucat sa modific tot.

@Serhino: nu am vopsit, am lipit banda cromata. Se gaseste mai la toate magazinele de accesorii auto.

Link către comentariu

volanul: img2697k.th.jpg img2700k.th.jpg img2703c.th.jpg

becurile 3000K pe proiectoare (doar becurile le-am schimbat, o sa le pun si balast-uri sau cum se zice): img2708t.th.jpg img2712v.th.jpg img2714x.th.jpg img2718.th.jpg

Link către comentariu

pai cum iti merg doar becurile fara balasturi ?

Nu sunt XENON-ane clasice ?

Link către comentariu

ba da, dar merg si fara balast-uri. Sunt H11 de 3000K. Banuiesc ca daca le pun balasturi, o sa se aprinda mai intens. Aici LINK-ul de unde le-am luat:

Link către comentariu

am vazut ca te-a mai intrebat cineva mai sus de cip, vroiam sa stiu cum se comporta acum motorul ai ceva probleme cu el?scoate fum mai mult decat de obicei?

Link către comentariu
Publicat (modificat)

motorul se comporta bine, trage la fel de bine ca la inceput. NU am avut niciun fel de probleme la motor sau turbina. despre fum, nu am sesizat nimic.

Doar la ambreiaj simt imi patineaza un pic, insa m-am obisnuit. Nici nu am supra-exploatat-o desi ma mai dau la ea din cand in cand.

Modificat de GRS
Link către comentariu

pai daca ti-ai pus cip ... nu trage la fel de bine ca la inceput ...ci trage mai bine :blah:

Link către comentariu

volanul: img2697k.th.jpg img2700k.th.jpg img2703c.th.jpg

super a iesit si la tine lucrarea la volan ,cred ca este vorba de acelasi mester 'hussi'

Link către comentariu

frumoasa masina .. cat te-a ajuns volanul ? ... a iesit super tare ....

jantele a8 look? le mai ai? erau originale?sau replici?

multi km fara nici o problema in continuare

Link către comentariu

Imbracatul in piele a costat 200 RON si a fost facut de catre colegu hussi, de pe forum. Am fost special pana la Craiova caci nu mai vine prin Bucuresti.

Jantele le-am dat, la schimb cu cele prezente. Erau replici si incepusera sa se decojeasca luciul acela de imita cromul. Cand le-am dat jos, 3 dintre erau indoite, pe partea interioara.

Modificat de GRS
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!