Jump to content

MagazieCD - MP3

Boops
 Share

Postare recomandată

• Replies 77
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• bebestef

12

• silencer

7

• FlorinD

4

• deocamdata

4

Top Posters In This Topic

Posted Images

Cum am rezolvat eu problema: am un prieten in Anglia si l-am rugat sa-mi cumpere de pe eBay un cd changer 1DIN. L-a cumparat impreuna cu un gamma la 160 lire. in decembrie vine tipul in tara si mi-l aduce. Prin ianuarie cred ca o sa pun si boxe pe spate :RO flag:. Deci cei care cautati asa ceva si aveti prieteni prin Anglia, Germania rugati-i sa va dea o mana de ajutor. Eu sunt multumit. Abia astept sa-l vad in bord.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Da. 160 lire (shipingu in Anglia inclus). Le-am si vazut (poze+webcam) la prietenul meu. Evident, second la pretul asta, dar arata bine.

Link către comentariu

• 4 weeks later...
Pe gamma merg si magazii sony si kenwood. Te pot trimte eu la cineva. Astept un PM daca vrei sa-ti pui.

Sal,

ma intereseaza si pe mine contactul asta. Am un gamma cu magazie "normala", si as vrea sa migrez catre una cu mp3 decoder. Deah. asha e cand te mananca... :Driver: Tks.

Link către comentariu

cablul care il ai nu te ajuta decat la legarea unui amplificator la cass... daca te uiti mai atent in poza o sa vezi pe firul fara mufe amp remote. daca mai dai un search pe forum o sa mai gasesti problema ta in cel putin 2-3 topic-uri

Link către comentariu

Asta ajuta?

QUOTE(grig @ Jun 14 2006, 09:09 PM)

solutia pt cei ce vor mp3 player in masina este aici:

http://www.dnt.de/presse_neu/MusicFly/MusicFly.jpg

mi-am cumparat eu jucaria din germania cu 30 euro si functioneaza f bine.

este un emitator radio pe care il conectezi la un player portabil si care emite pe frecventa dorita de utilizator pt a fi receptionat pe radio din masina.

Nu e prea scump-si Resita are stranse legaturi cu Germania, nu? :blink:

Modificat de Marcel@AR
Link către comentariu

Am vorbit eu cu omul, dar se pare ca e in Marea Britanie. Se pare ca pentru VW a reusit niste "breakthrough-uri", dar pentru Aura de la Seat nu stie valorile de iesire si nu ma lasa sa imi prajesc singur HU. :D

Link către comentariu

Am vorbit eu cu omul, dar se pare ca e in Marea Britanie. Se pare ca pentru VW a reusit niste "breakthrough-uri", dar pentru Aura de la Seat nu stie valorile de iesire si nu ma lasa sa imi prajesc singur HU. :hainoroc:

Eu am gamma si as fi tare bucuros sa am dracia respectiva. Ce trebuie sa fac?

Multumesc.

Modificat de bebestef
Link către comentariu

pai vezi acolo la el pe site. Mie mi-a raspuns si pe mail si pe google talk :D

Link către comentariu

• 1 year later...

Eu am rezolvat aceasta problema. Pentru cei care vor sa treaca de la magazia originala la o magazie cu mp3 cu 6 cd-uri si asezata tot in portbagaj, in locul celei originale:

http://www.discountcarstereo.com/detail.aspx?ID=1051

http://www.discountcarstereo.com/detail.aspx?ID=837

http://www.dm.ro/alpine-cha-s634-p4725.html

Primele 2 linkuri sunt 2 adaptoare (dintre care primul digital) care fac legatura intre mufa originala (dreptunghiulara) situata in portbagaj pentru masinile VW fabricate pana in 2005 si mufa magaziei 6 cd cu mp3 Alpine CHA S634. Cele 2 adaptoare costa 350 RON in banii nostrii cu tot cu adusul in tara iar magazia Alpine 750 RON.

Se mai poate face trecerea de la magazia originala VW la magazie mp3 sony CDX T70 la fel 6 cd-uri asezata in portbagaj.

Acum depinde daca vreti sa faceti sau nu investitia.

Link către comentariu

• 3 weeks later...

a reusit cineva sa puna o magazie de cd sony cu 10 cd-uri pe o navigatie mica????

Link către comentariu

Eu am rezolvat aceasta problema. Pentru cei care vor sa treaca de la magazia originala la o magazie cu mp3 cu 6 cd-uri si asezata tot in portbagaj, in locul celei originale:

http://www.discountcarstereo.com/detail.aspx?ID=1051

http://www.discountcarstereo.com/detail.aspx?ID=837

http://www.dm.ro/alpine-cha-s634-p4725.html

Primele 2 linkuri sunt 2 adaptoare (dintre care primul digital) care fac legatura intre mufa originala (dreptunghiulara) situata in portbagaj pentru masinile VW fabricate pana in 2005 si mufa magaziei 6 cd cu mp3 Alpine CHA S634. Cele 2 adaptoare costa 350 RON in banii nostrii cu tot cu adusul in tara iar magazia Alpine 750 RON.

Se mai poate face trecerea de la magazia originala VW la magazie mp3 sony CDX T70 la fel 6 cd-uri asezata in portbagaj.

Acum depinde daca vreti sa faceti sau nu investitia.

Ati putea sa-mi spuneti unde (in portbagaj) este localizata magazia originala? Am un radio Gamma, cu CD original (fara mp3), iar maina este G4 variant.

Multumesc.

Link către comentariu

Multumesc. Exista si alte locuri (de ex. in bord, etc.)? Atunci cand introduc un CD in utitate apare mesajul Check Magazine dupa care se intoarce la CD-ul pe care l-am introdus. Din cate stiu eu daca nu ai magazie mesajul este No Magazine...?

Link către comentariu

• 4 months later...

buna ziua. am cumparat si eu de curand o magazie originala vw 6 cd-uri model pt bord insa mufa cu care vine nu se termina in mini iso sa o pot conecta la gama. Ma poate ajuta cineva cu un adaptor?

post-13804-1240456984_thumb.jpg

post-13804-1240457009_thumb.jpg

Link către comentariu

Salut john1986. Incearca aici poate gasesti ceea ce iti trebuie tie. Bafta

Link către comentariu

• 3 weeks later...

Salut...magazie de 10 cd-uri Sony, poate fi pusa la casetofon Gamma IV, Golf 3? are cineva ideea?

Link către comentariu

• 5 weeks later...

Va salut! Pe masina am o magazie Sony CDX-616 de 10 cd-uri si un Sony XR-C5110R. Problema este ca imi da eroare de citire la magazie, deci nici un cd cu muzica nu imi mai merge, am icnercat de am facut alte cd-uri, am pus cd-uri originale nimk; totul a aparut dupa ce am mers pe un drum foarte rau si un pic cam repede, de atunci imi face figuri.

Ce trebuie sa fac?

Cum pot sa repar magazia?!

Am luat ceva de pe net pentru Sony CDX-616 dar nu ma ajuta cu nimic, eu cred ca din cauza la socuri o fi sarit ceva...ceva de genu. Ma poate ajuta careva?!

Link către comentariu

Pe casetofon in masina cand pun un cd din magazie, imi afiseaza nr.cd, nr piesa, nume piesa doar ca nu se aude nici un sunet, dupa ceva timp imi apare "ERROR" , la magazie se aud niste sunete ciudate; deci se apre ca magazia 'comunica' cu casetofon daca imi afiseaza toate acele informatii despre un anume cd, dar de ce nu se aude nimic; eu ma gandesc ca probabil s-a dereglat acel unghi de montare al magaziei. In documentul ce l-am luat despre magazie, arata cand se monteaza ca depinde in ce unghi va fi pusa trebuie modifica un unghi astfel incat 'ea sa stea perpendicular'....pareri?! :angry:

Link către comentariu

• 1 month later...

nu ma poate ajuta nimeni cu nici o informatie?!....Am desfacut magazia, la prima inspectie vizuala nimic ciudat, totul normal, doar ca am gasit o bucatica mica mica de plastic, gen 'pin' care era rupta. La un drum 'prin zona' , am ramas surprins ca a functionat, am uitat selectat pe magazie, si dupa 1minut a inceput sa mearga muzica de pe cd-urile din magazie, dupa ce am pus pe radio/casetofon si am incercat sa selectez magazi nu au mai mers; ca observatie cand mergea, dura ceva vreme pana schimbam urmatoarea piesa, dadeam pe piesa urmatoare si cred ca in jur de 1min si ceva lua pana incepea...am schimbat cd-urile cu unele noi, originale, am curatat magazia cu cd special de curatare cd-rom, dvd-rom....si nimic, nici un rezultat....eventual unde sa ma duc cu ea pentru test /service?!

Link către comentariu

De 2 ori am avut probleme cu magazia (acum vreo 10-15 ani), tot cu Sony, in ambele cazurio am reusit sa remediez singur problema;

1. nu-mi recunostea deloc unele CD-uri, am demontat magazia si am sters lentila de la laser, era prafuita rau.

2. se auzeau zgomote ciudate din portbagaj, am demontat magazia si era rupta o guma/telescop de care e agatata partea mecanica de carcasa in interior.

Cu mai mult nu te pot ajuta.

Bafta!

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!