Jump to content

MagazieCD - MP3

Boops
 Share

Postare recomandată

Asa ca nu vad de ce sa o dai. Daca ai ceva probleme...se rezolva....dar passat e totusi passat.

Ai perfecta dreptate cu Megan-ul.

Eu mi-am format aceeasi parere si nu avem ca reper decat vechia mea masina Peugeot 405.

Ma gandeam la un A6 Avant, si nici decum la ceva mai rau.

Oricum ai perfecta dreptate: ``Passat-ul e Passat``.

sory cred ca suntem offTopic

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 77
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• bebestef

12

• silencer

7

• FlorinD

4

• deocamdata

4

Top Posters In This Topic

Posted Images

mp3 player si fm transmiter nu mi se pare o varianta prea utila, recunosc e o chestie subiectiva. As mentiona calitatea care se pierde pe modulatia de fm, pretul mare la un mpr player cu o memorie acceptabila (peste 1 giga) plus fm trasmiter infipt in bricheta... not my style

mp3 changer in portbagaj(variant) caci nu se umbla des la el... chiar nu ai de ce, iti faci un cd cu mp3 house (chiar mai multe) unul cu slow pentru gagici, unul cu romaneasca si unul cu manele :banghead: glumeam, dar chiar asta e ideea, sa ai muzica sortata ca si gen eventual un cd cu selectii si astfel te-ai scos pentru un timp

Link către comentariu

Exista magazie mp3 cu transmiter FM, care se monteaza unde vrei tu, dar intradevar se pierde ceva calitate, si in plus apare un device de comanda, caruia trebuie sa-i gasesti loc undeva la indemana.

Inca nu am aflat daca adaptoarele care fac sa lucreze casul original cu o magazie clasica mp3, reusesc sa faca radioul de pe masina sa afiseze numele melodiilor, interpretul, etc, sau doar te lasa sa dai play, skip, stop, si eventual sa schimbi discul.

Daca a reusit cineva lucrul asta as fii curios cu ce fel de adaptor.

Link către comentariu

Exista magazie mp3 cu transmiter FM, care se monteaza unde vrei tu, dar intradevar se pierde ceva calitate, si in plus apare un device de comanda, caruia trebuie sa-i gasesti loc undeva la indemana.

Inca nu am aflat daca adaptoarele care fac sa lucreze casul original cu o magazie clasica mp3, reusesc sa faca radioul de pe masina sa afiseze numele melodiilor, interpretul, etc, sau doar te lasa sa dai play, skip, stop, si eventual sa schimbi discul.

Daca a reusit cineva lucrul asta as fii curios cu ce fel de adaptor.

din pacate nu poti controla magazia din casetofon. La casaetofon pur si simplu dai pe o frecventa si incepe muzica. Este un simplu "line in". Modulatorul fm este pus in spatele casefonului...nu sta la bricheta :banghead:. Si intradevar, calitatea este ceva mai slaba decat alpine mp3 + JBL care le aveam pe octavie...dar...pot traii si asa...

Magazia se comanda printr-un "head control" are butoane pentru schimbarea cd-urilor, directoarelor, cam tot ce vrei, are afisaj unde vezi ce ai pe cd-uri si o telecomanda cu infrarosu. Headul l-am pus in locasul de sub casetofon, si sta excelent. Poate o sa fac o poza ceva....

Asta am eu:http://www.dealtime.com/xPF-JVC_CH_X1500RF

Modificat de FlorinD
Link către comentariu

Eu ma refer la magaziile mp3 fara modulare FM, pentru care se gasesc adaptoare care fac scula masinii sa lucreze cu respectiva magazie pe intrarile normale de semnal si date.

Cred ca nu poti dacat sa dai decat play, skip, si probabil next cd, fara sa poti vedea textul aferent fiecarei melodii pe display-ul de la casetofon. Asa ca am renuntat sa mai caut si sa intreb, si am cumparat deja un CD changer original de vw, cu tot cu cablu pe care am sa-l montez zilele urmatoare probabil undeva sub bord.

Link către comentariu

Fratilor am avut cand am cumparat masina un cass gamma dar fara cd changer iar la vremea respectiva nu am gasit nicaieri un cd changer ptr masina si intr-o zii m-am hotarat sa imi pun Mp3 de bord.Vreau sa spun ca pana nu demult mi-au spart masina de 2 ori si au furat 2 mp3-uri inclusiv un pioneer MP80 nou de 1 saptamana dupa care si acuma plang.Atunci m-am enervat si am zis ca cea mai buna solutie e sa cumpar o magazie de 6 discuri originala pe care am gasit-o la un user aici pe forum dar din pacate nu avea cablu.In sfarsit am gasit si cablu la www.capodimonte.ro la un pret minim as putea sa zic,aproape 1 milion nu mai stiu exact.Acuma stau linistit ca nu imi mai sparge nimeni masina ca sa imi fure cass-ul original.Magazia am montat-o in portbagaj pe lateral si vreau sa spun ca daca mergi la drum lung 6 discuri iti ajung fara probleme mai ales ca au alta calitate fata de mp3.Dupa mine e cea mai buna solutie atat estetic cat si practic.

Link către comentariu

i-am "furat" la fratele meu cd changerul original din audi, l-am montat cu tot cu cablu pe gratis, s-a ocupat el de trasul firului pana in spate. M-am cam panicat cand am vazut plastice si chestii demontate de pe masina, dar acum e super ok. Magazia am puso in locasul din dreapta din portbagaj pe verticala, am scos de acolo trusa de prim ajutor (oricum nu am ce face cu ea, decat la r.a.r.). Sunt super multumit.

Am in schimb o problema cu butoanele de volum de pe volan, testerul nici nu le vede, adica sunt in plus, si apare o eroare la antena, cica intrerupere la ea... oare pe unde o fi nu am idee...

Eu am scapat de grija cd-urilor si mp3-urilor, ma multumesc cu asta, sa nu mai pomenesc ca a fost gratis :)

Modificat de silencer
Link către comentariu

• 1 month later...

eu am navigatie mica alb negru cu cd in masina si cd changer in portbagaj.pun aceeasi intrebare, oare cd changerul poate fi schimbat cu un mp3changer pe care sa-l recunoasca si sa-l placa navigatia ?

Link către comentariu

eu am navigatie mica alb negru cu cd in masina si cd changer in portbagaj.pun aceeasi intrebare, oare cd changerul poate fi schimbat cu un mp3changer pe care sa-l recunoasca si sa-l placa navigatia ?

merge, dar era prea scump si n-am mai pus. Sa fi doar atent ca nu merg toate mp3 changer-ele

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Caut sa cumpar magazie de CD-uri ( eventual care sa citeasca si MP3 dar nu e musai ) pentru RC VW BETA de pe un Bora. Poti sa imi aduci?

Link către comentariu

• 4 months later...

Pana la urma, tot nu am inteles, casetofonul meu Gamma, suporta magazie de cd-uri cu mp3 (am gasit un Sony Xplode convenabil) sau trebuie sa adaug ceva? Daca mai trebuie luat vreun adaptor, acesta cat costa?

P.S. Ce parere aveti de Sony Xplode, cu 6 cd-uri + mp3? Merita 400 RON, nou, in garantie 2 ani si montaj gratuit?

Link către comentariu

S-ar putea sa se potriveasca la magistrala de comunicatie dar trebuie facut un cablu intre magazie si RC BEtta sauGAmma

Link către comentariu

In mod normal nu merge altceva decat magazia originala. Doar daca nu au facut baietii destepti ceva adaptoare dar eu pana acum n-am auzit.

Dar mai logic ar fi ca sa-ti montezi un adaptor care deja exista si-ti da posibilitatea playezi pe Gamma muzica stocata pe un stik, folosind comenzile de cd ale casetofonului pentru navigarea in respectivul stik.

Costa in jur de 200euro, plus stikul de memorie care daca este de 2G poate costa in jur de 2,5 mil.

Link către comentariu

Eu va recomand (mai ales daca aveti radio-cas OEM) sa va puneti un kit de iPod de la Dension (http://www.dension.com/icelinkplus.php) si sa folositi iPod-ul pe post de "magazie de cd".

Se conecteaza pe interfata de cd-changer si deci nu se pierde nimic din calitate. Eu tocmai mi-am instalat kit-ul si suna beton :ceuameni:

Link către comentariu

Pana la urma, tot nu am inteles, casetofonul meu Gamma, suporta magazie de cd-uri cu mp3 (am gasit un Sony Xplode convenabil) sau trebuie sa adaug ceva? Daca mai trebuie luat vreun adaptor, acesta cat costa?

P.S. Ce parere aveti de Sony Xplode, cu 6 cd-uri + mp3? Merita 400 RON, nou, in garantie 2 ani si montaj gratuit?

e ok magazia dar iti mai trebuie un adaptor ....

cela in genul celor de aici.. http://www.connects2.com/c2search.aspx?cat...D=235&modID=558

pretul lor e in jur de 99€ cu sau fara tva....#

dar parerea mea e ca mai bine itit pui un ipod.. e mai dragut si ai o capacitate mai mare a memoriei si mai poti sa-l iei si usor din masina daca ai chef.... e mai mobil ca sa zic asa...

Link către comentariu

Eu va recomand (mai ales daca aveti radio-cas OEM) sa va puneti un kit de iPod de la Dension (http://www.dension.com/icelinkplus.php) si sa folositi iPod-ul pe post de "magazie de cd".

Se conecteaza pe interfata de cd-changer si deci nu se pierde nimic din calitate. Eu tocmai mi-am instalat kit-ul si suna beton

Si de unde as putea cumpara asa ceva? Ca se pare ca acel adaptor pt mp3 changer e prea scump.

Sau cred ca mai bine as conecta un PDA la casetofon, ca oricum vroiam sa imi iau unul. Stie cineva daca exista vreun adaptor pentru asa ceva, de genul celui pentru iPod?

Modificat de mayday147
Link către comentariu

intra pe pagina celor de la dension si o sa ai reprezentantul pe romania

Link către comentariu

Gasesti si la Porsche Romania. Nu stiu pretul dar am instalat unul cumparat de la ei pe un golf V

Link către comentariu

• 3 weeks later...

Ma intereseaza si pe mine daca la CD playerul Aura se poate monta MP3 changer. Va rog indicati-mi o persoana care sa imi poata da mai multe amanunte sau un model care se potriveste.

Multumesc

Link către comentariu

salut,

tocmai mi-am luat un golf 4 variant - are cass beta si cd-player.

m-ar interesa o magazie de cd-uri - ce fel de, unde, cat s.a.m.d?

am optiune de selectie cd-player/cd-changer deasupra cass-ului

multumesc

Link către comentariu

Din ce stiu magaziile de cd-uri montate ulterior (comparativ cu cele care vin din fabrica) se monteaza in porbagaj :rolleyes:

Cele din fabrica stau in torpedo + calitatea este mai buna la un pret similar (mai rar sare cititorul la o groapa trepidatie)

Link către comentariu

Din ce stiu magaziile de cd-uri montate ulterior (comparativ cu cele care vin din fabrica) se monteaza in porbagaj :)

Cele din fabrica stau in torpedo + calitatea este mai buna la un pret similar (mai rar sare cititorul la o groapa trepidatie)

NU prea stii bine!

Si din fabrica vin puse in portbagaj, chiar pe masina mea, si pe multe altele pe care le-am vazut eu.

Link către comentariu

deci, ce ma sfatuiti?

sa caut magazie de cd-uri pt. cd-player sau sa skimb cd-player-ul cu un mp3 player care sa aiba iesirea prin cass-ul beta? :rolleyes:

Link către comentariu

• 1 month later...

s-a mai pus intrebare parca si nu am gasit raspuns... la un rc beta se poate gasi un cd changer 1DIN? cu sau fara mp3...

Link către comentariu

deci, ce ma sfatuiti?

sa caut magazie de cd-uri pt. cd-player sau sa skimb cd-player-ul cu un mp3 player care sa aiba iesirea prin cass-ul beta? :vaidecapulmeu:

Beta are doar doua canale si deci o putere maxima de 2X15W, asa ca nu ar fi cea mai buna treaba sa cumperi un mp3-player si sa-l tii degeaba in loc sa amplifici cu el.

Cam toate HU care se gasesc in comert au patru canale, deci o putere de 4X15W asa ca poti pune boxe si in spate.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!