Jump to content

MagazieCD - MP3

Boops
 Share

Postare recomandată

Am pe masina un gama + magazia originala. As dori sa schimb magazia cu una care citeste mp3-uri. Stie cineva marci, modele de magazii compatibile cu sistemul audio original?

Thx

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 77
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• bebestef

12

• silencer

7

• FlorinD

4

• deocamdata

4

Top Posters In This Topic

Posted Images

Pe gamma merg si magazii sony si kenwood. Te pot trimte eu la cineva. Astept un PM daca vrei sa-ti pui.

Link către comentariu

• 4 weeks later...

Scuze ca ma bag oarecum peste dar am si eu o intrebare (dupa ce am citit cateva pagini din topicurile despre mp3 playere):

- pe masina mea am cass-ul original Blaupunkt (asta insemna gama ?) la care din cate am inteles se poate atasa (este loc in portbagaj) un cd charger, intrebarea este daca se poate pune si mp3 (VladMHL: daca stii pe cineva care vinde asa ceva ar fi excelent)

Sper ca nu mi-a scapat raspunsul la intrebare undeva pe celelalte topic-uri.

Mersi,

Boby

Link către comentariu

• 4 weeks later...
Pe gamma merg si magazii sony si kenwood. Te pot trimte eu la cineva. Astept un PM daca vrei sa-ti pui.

<{POST_SNAPBACK}>

Eu am delta.Acel cineva al tau are magazii si pt. delta?????? (vreau neaparat sa stie MP3)

Link către comentariu

Si oarecum off topic ... nu pot sa conectez cumva un stick de memorie la acest delta???????

Link către comentariu

• 2 months later...

Scuze ca ma bag oarecum peste dar am si eu o intrebare (dupa ce am citit cateva pagini din topicurile despre mp3 playere):

- pe masina mea am cass-ul original Blaupunkt (asta insemna gama ?)

Intrebare:

Producatorul liniei audio de pe VW este Blaupunkt????????????

Link către comentariu

Fratilor, am un sistem de navigatie MFD si am cumparat o magazie de cd-uri CDC-A08 dar nu merge. Am cumparat si o interfata ( mi-au spus cei de la Proton din Cluj ca trebuie ) dar tot nu merge. Se alimenteaza , primeste magazia de cd-uri dar numai atit. Stie cineva ce-i mai trebuie ?

Link către comentariu

• 1 month later...

Intamplator m-am uitat la casetofonul din masina si am vazut ca pe placuta care acopera caseta, pe langa cuvantul Blaupunkt este scris si BETA, deci am lamurit problema asta.O alta intrebare : este mai bine sa-mi pun o magazie de cd-uri (eventual mp3) sau sa-mi schimb casu' cu un mp3?

Mersi,

Boby

Link către comentariu

• 2 months later...

Salutare!

As vrea in spatiul dintre CD player si climatronic la O1 sa-mi pun o magazie de cd-uri care sa citeasca si mp3. Stie cineva unde pot gasi o magazie 1DIN care sa fie compatibila cu un cd-player VIETA? Cd-player-ul asta vine cadou pe O1 tour.

Link către comentariu

Chiar nimeni nu stie unde pot gasi un cd-changer MP3 1DIN?

Link către comentariu

• 1 month later...

Am casetofon gamma in passat, vreau mp3 changer si nu cd changer. Am inteles ca cd changer merge ushor pus pe gamma cu un cablu ... mp3 changer merge la fel de usor pus sau nu? Am tot citit ca necesita adaptoare (in plus fata de cd changer) si tot felul de chestii. So, e aceeasi chestie ca un cd changer montarea sau e mai complicata?

:banghead: As dori sa nu se devieze, nu vreau alt head unit sau mp3 player, nu vreau FM transmiter ... scuze ca am deschid un nou topic, dar atatea am citit si atat s-a deviat ca am inebunit de tot si n-am aflat nimic din alte topic-uri

Link către comentariu

- pe masina mea am cass-ul original Blaupunkt (asta insemna gama ?)

Intrebare:

Producatorul liniei audio de pe VW este Blaupunkt????????????

<{POST_SNAPBACK}>

Dar la SEAT, stie cineva cine face radioCD-urile? Eu am un LEON cu AURA si as vrea sa stiu daca ii pot pune o magazie care sa stie si MP3. De preferinta fara sa-i fac modificari!

Link către comentariu

• 2 weeks later...

ce?

unde?

cum?

si pe mine ma atrage ideea.

PS ai schimbat boxele, sau ai ceva mai de soi din dotare?

Link către comentariu

la auto total, la falcon...

boxele sunt cele originale care vin odata cu gamma (8 incinte)

inca nu am pus mp3 changer din cauza pretului mare, am un cd changer si ma gandesc sa-l pun pe asta si sa cumpar doar cablul, ideea e ca nu am unde sa-l montez, trebuie sa gasesc o solutie

Link către comentariu

il pui in dreapta sub torpedo.

eu am acolo centrala de la tel, si difuzorul, si nu s-a plans nimeni ca n-ar avea loc la piciore.

cd-changeru-l tau e original?

daca da si te hotarasti sa-ti iei altul il vreau eu pe asta.

Link către comentariu

nu e original. e un sony xplode.

nu stiu ce sa zic de prindere... parca tot in spate l-as pune. Ma gandeam daca nu gasesc ceva sertar pentru asa ceva, nu-mi plac DELOC improvizatiile, mai ales cele vizibile

Link către comentariu

Am casetofon gamma in passat, vreau mp3 changer si nu cd changer. Am inteles ca cd changer merge ushor pus pe gamma cu un cablu ... mp3 changer merge la fel de usor pus sau nu? Am tot citit ca necesita adaptoare (in plus fata de cd changer) si tot felul de chestii. So, e aceeasi chestie ca un cd changer montarea sau e mai complicata?

:D As dori sa nu se devieze, nu vreau alt head unit sau mp3 player, nu vreau FM transmiter ... scuze ca am deschid un nou topic, dar atatea am citit si atat s-a deviat ca am inebunit de tot si n-am aflat nimic din alte topic-uri

salut.

eu pe masina am o magazie de cd-uri JVC, care suporta si mp3 cu modulator de FM. Merge brici. 12 CD-uri pline cu MP3 ????? abia daca am 5-6 si nu stiu ce muzica sa mai pun.....deja uit care si cum e...

Link către comentariu

mie mi-ar placea mai mult in habitaclu, pt ca mi se pare incomod sa opresc si sa deschid portbagaul daca vreau sa shimb un cd.

dar intradevar daca ai o magazie mp3 problema nu mai este asa de mare.

daca ai drum prin Dorobanti, sau daca vii sambata la Tunari as fii si eu curios cum suna prin modulator FM.

eu inca sunt in dubii daca sa pun magazia originala, sau ca si tine.

merci.

sory, treaba cu sound-ul era pt FlorinD

inca nu stiu cum se face treaba cu raspunsul pentru un anume post.

help?

Link către comentariu

mie mi-ar placea mai mult in habitaclu, pt ca mi se pare incomod sa opresc si sa deschid portbagaul daca vreau sa shimb un cd.

dar intradevar daca ai o magazie mp3 problema nu mai este asa de mare.

daca ai drum prin Dorobanti, sau daca vii sambata la Tunari as fii si eu curios cum suna prin modulator FM.

eu inca sunt in dubii daca sa pun magazia originala, sau ca si tine.

merci.

sory, treaba cu sound-ul era pt FlorinD

inca nu stiu cum se face treaba cu raspunsul pentru un anume post.

help?

pai in masina nu prea vad unde ai putea pune o magazie. Dar iti poti vinde casul gamma (cum am si eu) si cumperi un mp3 player normal.

Eu umblu la magazie cam o data la 10-15 zile. Si asta doar daca dau de ceva interesant sa le scriu pe cd.

>> Raspuns pentru un anumit post i-l dai apasand butonul "Reply" in dreptul lui <<<

Link către comentariu

Te rog fa-mi si mie legatura cu acest cineva.

Am tot un Gamma si vreau neaparat magazie de cd, mp3.

merci!

Am pe masina un gama + magazia originala. As dori sa schimb magazia cu una care citeste mp3-uri. Stie cineva marci, modele de magazii compatibile cu sistemul audio original?

Thx

Ai reusit pana la urma?

Daca da pot sa-ti cumpar eu magazia de cd.

merci!

Link către comentariu

>> Raspuns pentru un anumit post i-l dai apasand butonul "Reply" in dreptul lui <<<

merci mult!

pana la urma o sa reusesc sa folosesc si eu forumul, numai sa nu-mi vand masina intre timp.

eu raman la parerea mes, cum ca magazia nu este asa mare incat sa n-o poti pune sub torpedoo.

imediat ce gasesc si eu una am s-o montez vi va invit sa vedeti.

Link către comentariu

merci mult!

pana la urma o sa reusesc sa folosesc si eu forumul, numai sa nu-mi vand masina intre timp.

eu raman la parerea mes, cum ca magazia nu este asa mare incat sa n-o poti pune sub torpedoo.

imediat ce gasesc si eu una am s-o montez vi va invit sa vedeti.

Ai o masina buna, de ce sa o vinzi?

Eu de ex. dupa ce mi-am dat octavia am avut o carutza de masina. La munca insa foloseam un megane 2 sedan destul de frecvent. Mergand cu acel megan, mi se parea o bijuterie de masina.

Dar mi-am luat passat. Am fost super incantat, dar intre timp ori m-am obisnuit cu el, ori parca nu mai e la fel de misto ca la inceput. A devenit ceva normal. Cea mai dura faza a fost acum cateva zile, cand am mers cu acel megane si sincer...din bijuteria care o credeam ca este...acum mi se pare un cotetz pe langa passatul meu.

Asa ca nu vad de ce sa o dai. Daca ai ceva probleme...se rezolva....dar passat e totusi passat.

Modificat de FlorinD
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!