Jump to content

Audi A6 1.9 Tdi

iceman99

Postare recomandată

Sal

Tocmai mi-am luat si eu un Audi A6 (am avut un passat din 2001 dar din pacate am avut un accident grav acum 3 luni)

2002, 1.9 tdi ,131 cp, 119000 km (posibil sa nu fie reali desi masina are carte service)

Dublu climatronic ,scaune electrice ,casetofon Chorus (la care nu stiu SAFE codul :( )

Interiorul arata super bine aproape nou dar la exterior are mici zgarieturi iar pe fata dr este desprinsa putin bara de aripa ,fostul proprietar mi-a zis ca a lovit-o asta iarna din cauza zapezii ,(va rog sa imi recomandati si mie un service bun sau daca este cineva pe forum care se pricepe o sa pun si poze daca este nevoie)

In rest masina merge bine dar unii prietenii mi-au zis ca se aude turbina prea tare la viteze mari (din nou va rog sa imi recomandati pe cineva, sa stiu din timp daca sunt probleme)

post-17777-1205059951_thumb.jpg

post-17777-1205059958_thumb.jpg

post-17777-1205059969_thumb.jpg

post-17777-1205059979_thumb.jpg

post-17777-1205059987_thumb.jpg

Link către comentariu
  • 2 months later...

Frumoasa masina. Cum se descurca motorul de 1.9 cu masa masinii?

Turbina si la mine se aude destul de tare (uneori am impresia ca aud masina politiei in departare, cand colo e turbina care incepe sa "bage").

Chorusul - e de serie? Daca da, poate ar te pot ajuta cu codul cei de la Audi (mai demult am patit si eu ceva asemanator cu un Renault Megane destul de vechi si cei de la reprezentanta l-au gasit in baza de date).

Link către comentariu
  • 1 month later...

ms, motorul se descurca bine in oras dar in exterior cateodata mi se pare ca ar mai fi fost nevoie de cativa cai , masina a mai primit intre timp o pereche de jante cum sunt pe A6-le nou o sa pun poze dupa ce o sa primeasca mai multe . Am rezolvat si problema cu zgomotul (era de la un rulment :)) )

Link către comentariu
  • 4 months later...

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!