Jump to content

Gelb Leon Fr

mayday147

Postare recomandată

A venit si vremea sa pot spune ca imi iubesc masina pe care o am. Tocmai m-am intors din Germania cu masina pe care am comandat-o (este noua) acum 3 saptamani.

Ca si dotari optionale, are

*jante 18" - sunt standard pentru loturile catre Germania, totusi in Romania vin pe 17"

*bi-xenon (desi nu vad unde este bi-xenon, caci pe faza lunga am tot halogen)

*senzori ploaie

*pachet iarna (incalzire scaune + oglinzi)

Am mai cumparat cand am ajuns in tara:

*cotiera

*presuri velur

Ca si pret a costat 17.500 EUR (netto) - nu am platit TVA, intrucat am cumparat-o pe firma.

Masina avea 400 km (parcursi de dealer pana a adus masina in curte) si o prima inmatriculare de o zi (TagesZulassung) in 21.12.2007.

Ca si experienta cu ea pana acum, pot spune ca este o mica racheta. Este formidabila. Atat de precisa si de puternica. :)

Galeria completa o gasiti aici

post-5656-1205011740_thumb.jpg

post-5656-1205011758_thumb.jpg

post-5656-1205011773_thumb.jpg

post-5656-1205011785_thumb.jpg

post-5656-1205011799_thumb.jpg

post-5656-1205011814_thumb.jpg

post-5656-1205011837_thumb.jpg

post-5656-1205011854_thumb.jpg

Link către comentariu

fff frumoasa masina,s-o stapnesti sanatos si cati mai multi km cu i-a fara probleme

Link către comentariu

este super masina

bixenon functioneaza astfel:

faza scurta este xenon

faza lunga : acelasi bec de faza scurta isi mareste raza prin ridicarea unei clapete si se adauga un bec halogen

eu am schimbat becurile de serie cu becuri philips si diferentele au disparut

Link către comentariu

Foarte tare masina si mai ales culoarea, ar merge la galbenul asta o folie neagra pe geamuri

Pretul este foarte bun si motorul asta este un compromis pentru cine vrea putere mare si consum mic.

S-o alergi sanatos si fara evenimente :(

Link către comentariu

Multumesc pentru aprecieri. Am uitat sa precizez ca si optional are si geamuri fumurii - evident doar pe spate. Ma bate gandul sa montez folie si pe fata, dar nu sunt convins ca va iesi aceeasi nuanta cu cea din fabrica.

Link către comentariu

Iti zic eu cum sa faci te duci la un centru de folii autorizate si pui pe spate laterale si luneta sa zicem un 50-70% si in functie de cat de inchisa iese le spui la baietii de acolo sa iti puna pe laterale fata o nuanta care sa mearga cu spatele si in functie de cat de inchisa o vrei

Nu iti face griji sigur iese ceva

Link către comentariu

Pai nu as vrea sa modific folia care este acum pe spate, caci imi place cum arata, in plus cred ca are o tenta verzuie ceva. Si tocmai din cauza acestei tente de verde, cred ca nu o sa iasa la fel si pe fata. In fine, pot sa merg sa intreb totusi.

Link către comentariu

Ce vrei sa stii despre TVA? Daca cumperi masina pe firma, ai posibilitatea sa nu platesti TVA-ul la nemti - doar ca nu toti dealer-ii accepta acest lucru. Sunt unii care doresc sa platesti TVA-ul apoi sa il returneze ei - de obicei dealer-ii f. mari fac asta.

Link către comentariu

In legatura cu nuanta verzuie a foliei o sa gasesti acelasi lucru si la o firma autorizata. Eu am avut un astfel de model cu tenta putin verzuie la ultimele 2 masini. Deci cred ca vei gasi o combinatie care sa se asorteze cu geamurile spate. In rest felicitari pentru culoare. Este poate cea mai nimerita pentru un Seat FR sau Cupra.

Link către comentariu

absolut superba la exterior :) si culoarea se potriveste de minune. Consumul si puterea de invidiat :icon_thumleft: Singurul lucru care nu imi place (de fapt e un lucru care in general nu imi place la marca Seat) este interiorul... :(

Link către comentariu
  • Administrator

felicitari! frumoasa masina!

din cate vad, pe spate are cam 20% transparenta... oricum, legal, pe fata nu poti pune mai putin de 70 transparenta

:icon_thumleft:

Link către comentariu

Nici mie nu imi placea interiorul absolut deloc, dar m-am obisnuit repede iar acum imi place chiar mai mult decat la Golf. In plus ceasurile albe si volanul din piele sunt un adevarat vis.

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Citind pe seatcupra.net un topic in care un user si-a revopsit jantele cu negru, mi-a dat serios de gandit si ma gandeam ce-ar fi daca....

Fiind un incepator al Corel-ului, cam asta e tot ce am reusit. Ce ziceti, merita?

Stie cineva un loc de incredere unde as putea efectua vopsitoria? Stiu ca sunt niste topciuri mai vechi, dar acolo se vorbeste de mecanici particulari, dar eu as prefera sa merg intr-un loc profesional.

post-5656-1206108884_thumb.jpg

post-5656-1206109913_thumb.jpg

Modificat de mayday147
Link către comentariu

Foarte frumoasa masina, sa o stapinesti cu placere si fara incidente. Cat despre geamurile fumurii, din cate stiu eu in fabrica nu se pune folie ci geamurile sunt ionizate.

Link către comentariu

Poti sa incerci la Metrotehnica, eu am fost mai demult la ei si mi-au zis ca vopsesc jantele, insa eu nu le-am facut.

Link către comentariu

da ia incearca sa le faci galbene ? oare cum ar da?

am vazut o masina alba cu jante albe... alea sunt senzatie

Link către comentariu

@Testosul Danke. :)

@gabryell23 Ai idee si cam cat ar costa?

@TIR nu sunt nici chiar atat de extravagant :D

@BAD MF Cred ca ar fi o idee buna. O sa incerc sa ma joc cu Corel-ul.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!