Jump to content

Vw Golf 4 Front Bora

tuca

Postare recomandată

• Administrator
OT: Bolf exista, dar Gora? :D

post-1-1205509489_thumb.jpg post-1-1205509501_thumb.jpg post-1-1205509517_thumb.jpg

Si as putea (daca ajung pe desktop) sa-ti pun muuulte poze cu JOLFuri BOLFuri si GORA :D

Eu ca posesor de BOLF va spun ca sunt dezamagit si arata mult mai bine bara de R32 pe masina decat ce am eu acum... dar tuning se numeste si cum nu merg cu BOLFul meu ci va fi doar de expus la evenimente and stuff => sunt multumit ca-l am inca.

Link către comentariu

O GORA r32 ;) ar arata super bine. Si eu am vrut sa fac ce au facut baietii in poza:)

Link către comentariu

Frumoasa masina !

Tin sa mentionez ca e a treia pe care o vad (in poze): prima am vazut-o a lui Voinea iar a doua era de vanzare toamna trecuta pe autovit (parca tot argintie).

Tot prin decembrie am vazut la piata din TgM o Gora de vanzare (dar in rest nu avea nici un tuning). Deci sunt cel putin patru "mutanti" in tara ;).

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!