Jump to content

Vw Golf 4 Front Bora

tuca

Postare recomandată

pozeEURO 4; CUTIE MANUALA 5+1; 4 GEAMURI ELECTRICE; OGLINZI ELECTRICE INCALZITE HELIOMATE; SERVO-DIRECTIE; 4 AIRBAGURI; TRAPA; COMPUTER BORD; XENON; INCHIDERE CENTRALIZATA; ALARMA; TUNING GERMANIA(FATA BORA), SUSPENSIE SPORT, TOBE SPORT,STATIE AUDIO ,CIUDAT NU ARE AC, MOTOR 1,6 ,105 CAI

post-9770-1204995249_thumb.jpg

post-9770-1204995264_thumb.jpg

post-9770-1204995276_thumb.jpg

post-9770-1204995289_thumb.jpg

post-9770-1204995305_thumb.jpg

post-9770-1204995315_thumb.jpg

post-9770-1204995331_thumb.jpg

post-9770-1204995345_thumb.jpg

Modificat de tuca
Link către comentariu

Care e anul de fabricatie ?

Draguta masina (mai ales elementele vopsite in negru: plafon, stalpul B, oglinzi), si cred ca e si mai draguta cu niste jante de aliaj, dar ai facut o mare greseala cu AC-ul :huh:. Nu ai probleme de vizibilitate cu stergatorul spate scos ?

PS: E "VW", nu "WV" ;).

Modificat de vap_66
Link către comentariu

Cred ca e prima din ROmania . Felicitari. Si de ce a facu greseala cu AC? Si eu am ac manual si sunt multumit :lol:

Link către comentariu

pai cred ca germanul avea alergie la ac ,dar ia pus turela, da e unica in romania ,dar si in germania , mai este una pe la arabi, dupa cautari pe net

Modificat de tuca
Link către comentariu
Cred ca e prima din ROmania . Felicitari. Si de ce a facu greseala cu AC? Si eu am ac manual si sunt multumit ;)

Tu ai AC, indiferent daca e manual sau automat. El nu are deloc, si la ce anotimpuri avem, o sa ii fie greu :lol:.

Link către comentariu

Sa nu uitam de BOLF-ul Domnului Voinea :lol: . Apropo aceasta masina imi aminteste de acel golf . Sa te bucuri de masina , la cat mai multi km fara nici o problema.

Link către comentariu

Frumoasa, deosebita. Felicitari.

Sa te plimbe fara probleme si sa te bucuri de ea.

... da e unica in romania ,dar si in germania , mai este una pe la arabi, dupa cautari pe net

Nu ai cautat prea mult, gaseai una chiar aici pe forum dupa cum amintea si colegul mai sus.

Uite una de pe la cehi sau slovaci (nu imi dau seama exact):

post-9546-1205003281_thumb.jpg

Pe spate, din ce vad ai inscriptia "MKIV", gresesc ?

Modificat de WNS
Link către comentariu

e dragutza...as avea o intrebare: ai plafon negru? ce culoare este scris in talon???

Link către comentariu

Poti posta te rog poze mai mari.

Din ce vad are ambele oglinzi retrovizoare "mici", sunt aftermarket sau sunt OEM ?

Multumesc.

Modificat de WNS
Link către comentariu

am impresia, daca nu ma insel ,ca am vazut una albastra chiar in Romania

aceeasi masina golf4 coupe si fata de bora, culuare albastru inchis !

oricum frumoasa foc!

Link către comentariu

Excelent "proiectul" :lol:

Doteaz-o si cu niste jante si o sa arate si mai bine :)

Link către comentariu

Am vazut masina asta (sau una asemanatoare :cheers: ) astazi in targul de masini din Botosani. A ta era ?

Link către comentariu

e prima data cand vad asa ceva , Golf4 cu fata de Bora

destul de draguta oricum ...

jante obligatoriu :D

Modificat de THE ROCK
Link către comentariu

o/un ''gora'' am gasit intr-o revista de profil din italia.parerea mea e ca nu-i sta asa de bine.

golf cu bot de bora arata bine(pare masina mai ''nervoasa''),dar bora cu bot de golf mie unu nu-mi place

scuze de :Driver:

Link către comentariu

va salut .. frumoasa cu botul de Bora.

Totusi tin sa mentionez ca eu am mai vazut una .. este tot timpul parcata intre podul grant si 1mai .. pe linia lui 41 .. un albastru inchis .. sta de ceva timp pe acolo.

oricum nice .. sa o stapanesti cu placere ..

o sa fie destul de cald la vara fara AC .. o sa trebuie sa tii geamurile deschise.

Link către comentariu

Interesant, interesant tipul asta de conversie la bot. CHiar de se mai zice nu are aspectul mai "suparat" de origine, e ceva deosebit.

Mai pune niste poze cu plafonul foliat, ca nu apare pus in evidenta cum trebuie in pozele anterioare. Fain si detaliul oglinzilor inguste. Ar fi de milioane, cum s-a mai zis, cu jante...

Experiente placute la volan; numai bine !

Modificat de FLorin D
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!