Jump to content

Golf 5 Gti

Alex@Audi

Postare recomandată

n-am facut poze ca ma cam grabeam ... fac maine

oricum pe fata arata dubios ... ca mai erau cam 2 cm rest intre aripa si roata

Link către comentariu
  • Replies 305
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alex@Audi

127

• cristi_407

15

• xht20

14

• Circoloco

9

Top Posters In This Topic

Posted Images

Si cum e reglata?ma refer la duritate si intaltime?E la maxim?mai poti cobor?

Link către comentariu

mai pot cobora ... e cam la jumate ... (cred)

la duritate am uitat sa intreb ... dar o sa aflu dimineata ...

ideea e ca vroiam sa montez si evacuarea pe ea (si m-am preocupat mai mult de asta, lasand suspensia la aprecierea unui prieten bun) ... dar ... momentan astept

Modificat de guessWHO
Link către comentariu

Sa treaca zapada si apoi poti sa o lasi cat vrei :)

Ce arcuri ai nevoie ? Tu ti-ai luat suspensia fara arcuri ???

Link către comentariu

nu nu nu ... :zzzzz:

eu am suspensia completa. arcuri vroia andreiJSE pentru golful lui si gasisem la cineva, dar se pare ca le-a dat ...

masina e oricum lasata foarte jos ... un pic mai jos decat a ta :))

pacat ca nu s-a putut pune evacuarea ...

Link către comentariu

Era asa joasa ca nu mai puteai pune evacuarea? :zzzzz:

Lasa ca e vreme, se monteaza toate incet incet :))

Link către comentariu

Ti-am vazut masina sambata la Carrefour. Arata foarte bine cu noua suspensie, este exact cat trebuie de lasata.

Felicitari pentru masina si spor la modificari in continuare.

Link către comentariu

Eu ma vazut-o pe patru ciuning si acolo era joasa joasa.... asa ai lasat-o sau ai mai regalt-o?

Link către comentariu

Cu suspensia reglata asa nu numai ca atinge dar nu poti merge mai tare pe drum virajat; la spate ma refer.

Bine, depinde si ce vrei de la o masina. :)

Link către comentariu

Dupa parerea mea, daca o lasi cu 20 - 25 mm mai jos fata de stock:

1). arata super ok

2). e suficient d.p.d.v. performance insa tre' sa vezi cum faci si cu duritatea

Link către comentariu

Ii sta chiar foarte bine insa mai trebuie ridicata putin. Cati mai multi km fara evenimente neplacute.

Link către comentariu

am ridicat-o un pic pe spate ... acum sta perfect (in spate)

insa mai am un fix ... mai trebuie putin lasata pe fata :)

oricum nu acum ... mai incolo putin

Link către comentariu

Eu urmaresc cu atentie....ca la sfarsit(dupa ce sa luat vopseaua de pe aripi sau ce se mai indoaie pe dedesupt,plus ore pe elevator) sa vin si eu ca milogul sa intreb setarea finala... :P Doresc si eu sa mi achizitionez aceasi suspensie :banghead:

Link către comentariu

saptamana viitoare dupa ce se intoarce lumea de la munte, vin cu ea la intalnire ... sa va dati cu parerea.

oricum parerea mea actuala ... e ca cere jante pe 19 :banghead:

l.e. zilele astea sper sa primeasca si ultimele updateuri planificate, dupa care ne potolim un pic :P

Modificat de guessWHO
Link către comentariu

ieri cu ajutorul colegului b 76 jaf, am reusit sa schimb becurile xenon de la proiectoare

acum am aceeasi lumina si sus si jos :)

multumesc pe aceasta cale

maine dimineata, masina se intoarce in service pentru mici modificari la suspensie si pentru montarea unei evacuari ... revin cu poze

Link către comentariu

Acum 2 ore am fost pana la PBN si mi-am dat seama ca sunt langa masina ta dupa asta....

E prea joasa, sa nu zgarii si janta la o curba luata putin mai tare... Daca o ridigi cat e si pe fata acum chiar e ok. Lucrezi la PBN sau astepta la doctor? Mai era inca un GTI cu stopuri Hella pe led si inca un ED 30 cu o evacuare cat casa :ceuameni: Dinaia iti pui ?:Driver:

PS: sa-i astupi gaura lasata de badge, badboyul nu cred ca e neaparat de facut pe un G5. Adica nu o schimba exagerat de mult cum se intampla la MK 4

post-16307-1266503810_thumb.jpg

Modificat de Circoloco
Link către comentariu

multumesc pt poza :)

masina e asa rau lasata pe spate, pentru ca am ceva voluminos si destul de greu in portbagaj

evacuarea va pun maine poze, nu o sa fie ca a lui Stefan (ED 30 cu toba japan) :)

pana la urma, voi astupa doar urma lasata de bagde ... multi mi-au spus lucrul asta si cred ca e cel mai bine.

l.e. lucrez acolo oarecum (nu direct la PBN), nu eram la doctor ... :)

Modificat de guessWHO
Link către comentariu

Azi s-au intamplat cum multe. Dimineata am costatat ca cineva mi-a furat antena, desi masina era parcata in benzinarie, iar camera filma direct pe masina ... in fine asta e Romania si am cam inceput sa ma obisnuiesc cu ea. Dupa care, dupa ce am luat tot traficul in bot, am ajuns la service, am urcat masina pe rampa si am inceput sa ne uitam la evacuare ca sa vedem ce avem de dat jos. Dupa care, am desfacut coletul de la Nadir (multumesc Nadir) si surpriza (multumesc Nadir) evacuarea este turbo-back, fara catalizator (multumesc Nadir) si non resonated ... mai pe scurt teava si doar finala cu niste tipsuri mai custom (multumesc Nadir) ... inca ceva foarte interesant, pe downpipe scrie "NOT FOR ROAD USE" (multumesc x 10 Nadir :icon_thumright: ) ... ne-am apucat, ne-am chinuit, am invartit ... am insurubat ... si dupa vreo 3 ore ... era evacuarea pe masina. Intre timp plecasem de sub masina si ma spalam pe maini cand am auzit ... motorul ... zic hmm ... nimic spectaculos ... dupa care mi-am adus aminte ca cel mai tare o sa sune in mers si o iau la o tura ... ce sa zic ... masina se aude ca un r32 in mers (multumesc din nou Nadir), toata lumea se uita pe strada dupa ea ... etc

Avand in vedere ca Nadir era pe afara si in bucuresti iesise soarele ... dupa ce am terminat treaba la service, am luat-o spre A2, unde ma astepta un laptop cu un cablu si un soft :D ... asa ca am facut si stage 2 la soft ... desi pe jos e inca ud si masina are cauciucuri de iarna cam nasoale, masina se misca foarte bine ... :)

O sa revin cu poze si ce mai trebuie ...

Modificat de guessWHO
Link către comentariu

sal! @guessWHO frumoasa jucarie ai..

LE: off: multumesc si eu nadir

Modificat de sorinsab
Link către comentariu

salut salut :)

ma bucur ca ti-a placut ce ti-a facut nadir la masina :) ... poate vedem mai multe modificari ... ca nu prea sunt scirocco modificate pe la noi :)

oricum frumoasa masina ... daca ar fi sa imi iau una noua, una din optiuni ar fi un scirocco negru ... s-o stapanesti sanatos :P

Modificat de guessWHO
Link către comentariu

sper sa nu fiu prea off:

multumesc, pt urari, stage 1 superchips, vor urma si altele dar cu simtul raspunderii;

pacat ca nu am reusit sa mai stau putin, trebuia sa plec; as fi vrut sa aud si eu toba ta :) ,

bafta!

Modificat de sorinsab
Link către comentariu

imi cer scuze pentru calitatea proasta a pozelor ...

urmeaza sa facem un nou update la soft.

post-20275-1266840129_thumb.jpg

post-20275-1266840154_thumb.jpg

post-20275-1266840163_thumb.jpg

post-20275-1266840176_thumb.jpg

post-20275-1266840129_thumb.jpg

post-20275-1266840154_thumb.jpg

post-20275-1266840163_thumb.jpg

post-20275-1266840176_thumb.jpg

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!