Jump to content

Golf 5 Gti

Alex@Audi

Postare recomandată

• Replies 305
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alex@Audi

127

• cristi_407

15

• xht20

14

• Circoloco

9

Top Posters In This Topic

Posted Images

Felicitari pentru alegere. Sa vii si tu cu ea la o intalnire sa auzim Blueflame comparativ cu altele ! :D

Link către comentariu

TEFF - suspensia este D2

fusco - exact ca cel din prima poza vreau si eu :) ... cat despre intalniri, o sa ma uit pe topicul dedicat sa vad cand pot sa ajung ... in principiu tot in constitutiei ... nu ?:)

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

am o surpriza pentru tine :(

ma gandeam sa nu iti zic si sa te las sa vezidar vor fi "dezamagiti" ceilalti useri ca vad ca toti vor sa iti vada noua evacuare care nu este Blueflame ci este Milltek :Driver:

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

este evacuare cu tips specific gti`ului :rolleyes: special twin :somnmare:

si este milltek

aia ovala de ai vazuto in magazin am aduso pentru cupra lui marcel :blink: si tre sa vina si el la montaj

Link către comentariu

ma duc sa vad suspensia pe masina :P

revin cu impresii ... :P

Modificat de guessWHO
Link către comentariu

Are dreptate fusco,GTI ul ala negru arata beton :D ...dar pentru asta trebuie sa iti vopsesti masina neagra si sa iti pui intercooler :D)

Astept sa vad suspensia si pe masina ta si sa vad ce setup alegi ;)

...si sa ne spui acum ....ce urmeaza ???? :)

Link către comentariu

urmeaza sa-ti dau flashuri din spate :P

am ales cel mai jos setup posibil (incap maxim 2 carduri intre aripa si roata ... ca idee) ... maine vedem daca se poate si conduce asa ... trebuie sa pun distantieri pe fata, ca am rotile bagate in interior

in rest ... astept vesti

P.S. daca stie cineva unde gasesc urgent distantieri de 10mm ... astept un pm. mersi

Link către comentariu

Vezi daca o lasi prea jos si pui si distantiere sa nu ai surprize :blink: Si sa sti ca setarea cea mai joasa la suspensie nu e sigur ca e si cea mai performanta :P

Link către comentariu

stiu stiu :P

nu o las la maxim ... o las cat se poate pt drumurile noastre ... oricum maine o sa vedem cum e cu setarea asta ... daca atinge, etc

Link către comentariu

Acum sigur o sa-ti atinga pe stradute si pe unde s-au facut sleauri. Asteapta uscaciunea ca sa reglezi inaltimea cum trebuie. :blink:

Spor la modificari si felicitari pentru ultimele achizitii.

PS: Am vorbit cu tipul ala de arcuri dar sunt rezervate pentru altcineva. :P

Link către comentariu

pai la mine pe straduta oricum e naspa ... azi am ramas suspendat cu mini-ul :P

oricum pana se topeste zapada, pachet in alta parte, aproape de casa

imi pare rau de faza cu arcurile, poate totusi nu le da ... daca mai aud ceva pe la cineva ... iti spun

Link către comentariu

Vezi ca ai lasat-o prea mult. Eu cu a mea am maaari probleme...Si nu e lasata atata.

Link către comentariu

inca nu e varianta finala ...

ce fel de probleme ai cu a ta ?

ca o paranteza ... am mers cu un r8 destul si nu am atins niciodata ... nici macar trecerea de cale ferata de la porsche ...

Modificat de guessWHO
Link către comentariu

qdonline, cu toate ca sunt construite pe aceeasi platforma, GTI si RS difera la suspensie. In sensul ca. Am facut comparatie intre a mea si a lui fuscobal. El a coborat masina doar jumatate din cursa filetului. Eu mai am doar 1cm cat o pot cobori. Abia acum sunt la acelasi nivel

Link către comentariu

Poze??A mea inca sta in portbagj la GTi :unsure:..sa vedem si noi cum arata si cat de joasa e :lol:

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!