Jump to content

Golf 5 Gti

Alex@Audi

Postare recomandată

• Replies 305
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alex@Audi

127

• cristi_407

15

• xht20

14

• Circoloco

9

Top Posters In This Topic

Posted Images

Ai ceva planuri :P.. cat despre 19 eu zic sa ramani la 18 daca tot investesti in performanta..si bbs pe 19 o sa te coste lejer 4000..

Link către comentariu

jantele (daca ma hotarasc sa le iau) ... le iau de la un prieten ... de pe masina lui care sta mai mult degeaba

oricum mai e pana atunci :icon_thumright:

mai intai sa vad evacuarea, suspensia si stage 2 pe masina :Driver:

Link către comentariu

Succes..evacuarea o sa iti placa, si stage 2 la fel, e destul diferenta intre 1 si 2 :Driver:... Suspenisa imi ajunge maine si o sa pun poze sa iti faci o idee care poate te va ajuta :)

Link către comentariu

am vazut'o pe a lui BYG, dar n-am apucat sa merg cu ea sa vad cum se simte :sly:

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

o poza rapida ... cu telefonul

mai trebuie sa dau cu lac celelalte grile ... ca sa fie la fel culoarea

urmeaza badboy

post-20275-1265284832_thumb.jpg

Modificat de guessWHO
Link către comentariu

Bine asa Alex, felicitari pentru grila, tine-o tot asa si asteptam poze cu restul de chestii pe care le-ai promis!!!

Link către comentariu

daca ai vrea s-o schimbi , ce zici de golf 4(an 2004) r32 280 cp (cip) la schimb cu a ta (gti5)

pardon 2005 , fara diferenta

Link către comentariu

Foarte bine vine grila. Presupun ca o sa prelungesti bucatica aia de capota ca sa nu se vada urat :D

E cumva grila fara gauri pentru numar?:-? . Ce va mai place sa mergeti fara numere fata ...ca la americani :(

LE: acum am citit ce o sa faci cu capota :coffee_lol:

Modificat de lucian_90tud
Link către comentariu
daca ai vrea s-o schimbi , ce zici de golf 4(an 2004) r32 280 cp (cip) la schimb cu a ta (gti5)

niciodata ...

Foarte bine vine grila. Presupun ca o sa prelungesti bucatica aia de capota ca sa nu se vada urat :Driver:

E cumva grila fara gauri pentru numar?:-? . Ce va mai place sa mergeti fara numere fata ...ca la americani :D

LE: acum am citit ce o sa faci cu capota :D

grila nu are gauri pt nr sau suport nr :offtopic: oricum numarul il am lipit cu banda dublu adeziva, dar momentan merg fara, oricum pe frigul asta nu prea e politie :P

Link către comentariu

Grila e pe masura asteptarilor....a schimat total look-ul masinii,imi place la nebunie!

Link către comentariu

toata suspensia este se da, nu o dau pe bucati ... si e deja promisa cuiva

daca vrei, am un prieten care vinde un eibach pro kit pentru golf 5, foarte avantajos si foarte putin utilizat ...

Link către comentariu

Foarte bine arata cu grila asta. Cum ii faci badboy look? In genul Golf RaVe?

Da-mi si mie cateva detalii despre arcurile de care ai mentionat. Pe ce Golf au fost montate (ma refer la motorizare)? Si care ar fi pretul? Eventual pm.

Bafta!

Link către comentariu

inca nu m-am hotarat cum fac badboyul ... sunt mai multe variante :rolleyes:

cu arcurile ti-am dat pm, sper sa meraga la masina ta si sa fie in stare buna

intre timp, azi am facut itp-ul ... toate bune si frumoase "ne vedem peste 2 ani" :))

pentru cei interesati stiu o statie foarte ok ... rapizi si ieftini

saptamana viitoare se monteaza restul pieselor ...

intre timp as vrea sa dau jantele ... daca e cineva interesat astept oferte pe pm .. le dau cu tot cu cauciucuri de iarna si roata de rezerva

Link către comentariu

Clar modelul din poza de mai sus este cel mai potrivit, cel putin din punctul meu de vedere ...

Link către comentariu

andu,daca imi permiti ca sugestie,eu nu as face bad boy...farurile tale sunt mult prea frumoase ca sa le acoperi,mi se pare mai agresiva fara.mai potrivit mi se pare bad boy pt mk3 si mk4 unde sticla de far e dreapta.parerea mea...brgds

Link către comentariu

scuze de OT, pai si de unde 39 de cai, din CIP la V6 aspirat? :icon_thumleft:

Link către comentariu

Blueflame is here :)

... sper ca pana vineri sa reusesc sa o pun pe masina cu tot cu suspensie.

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!