Jump to content

Golf 5 Gti

Alex@Audi

Postare recomandată

• Replies 305
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alex@Audi

127

• cristi_407

15

• xht20

14

• Circoloco

9

Top Posters In This Topic

Posted Images

guess WHO nu lucrai la audi? nu poti sa ii intrebi pe colegii de la vw? :)

prin decembrie cand m-am interesat eu cat costa cam astea erau scorurile pentru un scaun:

husa spatar stg - 1300.67

schelet spatar stg - 848.09

burete spatar stg - 244.14

husa sezut stg - 1300.67

schelet sezut stg - 1062.25

ornament plastic sezut - 160.83

burete sezut stg - 244.14

nu stiu codurile, dar stiu ca astea nu au airbag lateral, si asta e cam nasol...

Modificat de adinho
Link către comentariu

5100 ron un scaun ?! si ce "husa" e aia de 1300 ron !?

nu e vorba de scaun din piele, nu ?

Link către comentariu

Eu m-am gandit la varianta inlocuirii doar a scaunului de la sofer ca pasagerul poate sa ramana acasa :vaidecapulmeu:

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

vreau sa schimb grila fata cu una fara semnul de vw. stiti unde pot sa gasesc in Romania asa ceva ?

Link către comentariu

Poate vorbesc prostii, dar din cate stiu eu nu se gaseste in comert, decat daca poti sa o iei de la o persoana care si-a facut singur operatiunea :P.

Link către comentariu

eu am gasit la gepfeffert.de ... dar nu am reusit sa vorbesc cu ei sa vad daca trimit si in Romania.

Link către comentariu

De ce nu incerci sa cauti o bucata de grila tip fagure, te duci la cineva cu rabdare si indemanare daca nu cumva le ai chiar tu :). Decupezi sigla, vii cu "fagurele" pe care il lipeste cu un adeziv puternic, chit etc. ii dai si o vopsea negru mat sau lucios (depinde ce preferi) si nu cred ca are cum sa iasa prost. Asta e parerea mea ...mai low cost ca sa zic asa :D

Link către comentariu

george, am vazut ce a facut el.

eu vreau grila originala de gti dar fara semnul de VW

Ovidiu ... mie mi se pare ca arata mai bine fara sigla ... si vreau sa am ceva cat de cat unic ... ca asa gasesti si golfuri 1.6 mpi cu fata de gti ... si nu prea le mai distinge lumea cum trebuie ;)

Link către comentariu

iti dau o recomandare. Vorbeste la o reprezentanta VW si intreaba-i daca au vazut asa modificare facuta pe vreo masina gti. Dar asta nu e cea mai buna solutie deoarece mie mi-au spus ca nu merge bara de jetta pe golf 5, dar merita sa incerci.

Link către comentariu

la reprezentanta nu au ... ca la reprezentanta "lucrez" :biggrin:

am gasit intre timp, sa vedem cat de repede ma misc.

va pun si o poza ca sa vedeti cum o sa arate :biggrin:

post-20275-1244729770_thumb.jpg

Link către comentariu

nu-mi place ... mi se pare cam incarcat ... si cam toti au kituri rieger ...

Modificat de guessWHO
Link către comentariu

fara semn arata foarte tare .. sunt cateva diy-uri pe net .. dar iti mai trebuie o grila :icon_thumright:

si eu vrea sa fac acelasi lucru la a mea dar problema ramane cu grila ;)

la aia din germania la gepfeffert.de din cate stiam era destul de scumpa .. cu putina indemanare o poti face singur

http://forums.vwvortex.com/zerothread?id=3112914

Link către comentariu
  • 1 month later...

Iti doresc si eu multa bafta pe topicul tau sa realizezi tot ce ti-ai propus si sper sa fiu martorul aparitiei unui gti inconfundabil pe strazile noastre.

Link către comentariu
  • 1 month later...

incepand de astazi masina este de vanzare. detalii le dau doar celor care chiar sunt interesati. motivul este dorinta de a cumpara altceva ... un fel de upgrade (o sa va spun ce, doar dupa ce dau gti-ul)

Link către comentariu
  • 4 weeks later...
  • 1 month later...
  • 1 month later...

Grila pe care o tot cautam ... e pe drum. Cel tarziu in 2 saptamani o am pe masina.

Intre timp am montat o admisie INJEN cu filtru ITG ... sa vedem rezultatele pe dyno.

Alte modificari suferite ...

Cauciucuri de iarna :))

Distantieri spate

Urmeaza un update de performanta ... si probabil o schimbare de jante

Si o sesiune foto ... cand reusesc sa spal masina fara risc de inghet :)

Modificat de guessWHO
Link către comentariu
  • 1 month later...

intre timp am mai cumparat pentru masina o evacuare turbo-back Blueflame (trebuie sa soseasca pana la sfarsitul acestei saptamani)

deoarece masina mi se parea destul de inalta si se simte nevoia de o stabilitate mai buna, am decis sa achizitionez si niste suspensii mai performante :icon_thumright: inca nu m'am hotarat 100%, dar aproape sigur vor fi cele de la D2 pe care le are si BYG pe masina lui.

cei cu grila fata sunt cam neseriosi, deoarece nici acum nu mi-a ajuns grila, dar m-au asigurat telefonic ca la inceputul saptamanii viitoare o voi avea la usa.

sper ca pana se face mai cald afara sa reusesc sa schimb si jantele cu unele pe 19 (cel mai probabil BBS)

in rest, cam atat ... momentan

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!