Jump to content

Golf 5 Gti

Alex@Audi

Postare recomandată

luni va dau datele de contact de la firma care mi-a vopsit fustele (pentru cei care m-au tot intrebat)

Link către comentariu
  • 2 months later...
  • Replies 305
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alex@Audi

127

• cristi_407

15

• xht20

14

• Circoloco

9

Top Posters In This Topic

Posted Images

nu prea am mai scris de multa vreme ...

astept anvelopele si jantele de iarna, dupa care ma gandesc sa fac un upgrade al admisiei.

inca nu stiu pentru ce kit de admisie sa optez, asa ca sugestiile sunt bine venite :)

Link către comentariu

Alte optiuni ar fi Forge Cold Air Intake sau doar tubulatura Forge dar in loc de filtrul conic sa montezi un BMC CDA.

Solutia din urma este mai scumpa dar este "best bet" :D

*edit: Nu ar strica nici un Downpipe Milltek 3" (sau traseu complet) si atunci putem trece direct la Stage 2 :-)

Modificat de Adrian@superchips
Link către comentariu

Adrian mersi pentru sfaturi, dar inainte de stage 2, trebuie o suspensie :blah:

Ce parere aveti de Carbonio ?

post-20275-1228225422_thumb.jpg

Link către comentariu

Parerea mea e ca e o solutie partiala. Nu e nici cal nici magar. Daca tot investesti bani, ia o admisie propriu zisa gen Evolution Motorsports, Forge, K&N, Neuspeed, etc.

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

nu pot sa cred ca exista niste oameni atat de "incuiati" incat sa creadaca ca o bucata de carbon pusa in fata filtrului stock poate fi mai buna decat o admisie mai ales cand se vinde la niste preturi atat de mari

carbonio este o bucata de carbon care in locuieste o bucata de plasstid care fine fix in acelasi loc

un kit complet carbonio vine si cu un filtru de aer (k&n) si oricum bucata de carbon nu face nimi

cresterea de intake air mas o obtii datorita filtrului pannel pe care il pun in locul filtrului stock

daca vrei si mai mult iti o admisie cu totul care inlatura capacul de pe motor care ala este fff restrictiv si prin ele se plinba ceva aeru pana intra in gura debitmetrului

nu vreau sa supar sau sa jignesc pe nimeni dar in ultimul timp am vazut multa lume care inttreaba de prostia aia de carboni

da ok va placce carbonul si mie imi place dar pana una alta cautati performanta sau un lucru care doar sa iti atraga privirea WAW carbon ai vazut are in filme

Link către comentariu

da nadir ai dreptate, nu e vorba de "carbon-look" ca asa pun colant de carbon pe toate piesele din plastic si am efectul WOW :Driver:

am intrebat daca e ceva de pretul ei, avand in vedere ca e cam la acelasi pret ca si evoms

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

Quote:

Originally Posted by hatmeow View Post

Johnny, Super vehicle!! I dont think I can ever reach that power level because I have a DSG FWD...

2 questions.

1) why did you replace the Neuspeed intake with the Evoms? Quality? Power?

2) You still have your original discs and calipers... How is that holding out with all that power?

Pretty much, the Evoms made a little more power and offers greater protection against engine bay heat with the heatshields..

asta asa intamplator

tipu are un s3 de 420 bhp

Link către comentariu

Alex vezi pe Vortex, MKV si alte forumuri de-afara pe unde s-au mai discutat aspectele astea.

Cred ca cel mai bine e sa te pui un pic in tema, sa-ti poti face o parere inainte sa optezi pentru un intake.

Oricum, fie ca alegi EVOMS sau Injen e oricum de 10 ori mai bine decat Carbonio.

Aaa, si felicitari pentru masina arata foarte bine. :lol:

Link către comentariu
  • 2 weeks later...
frumoasa masina.. bafta la modificat` :icon_thumright:

mai e mult pana ajunge asa cum vreau eu :)

Link către comentariu
  • 2 months later...

momentan nimic ...

o revizie ... o bujie ... si cam atat ...

are nevoi de un spalat urgent

p.s ti-am vazut masina prin parcare :))

Link către comentariu
  • 2 months later...

e bine superchipuita, sunt foarte multumit de ea

totusi as vrea sa mai modific mai multe la partea de performanta, dar din pacate momentan timpul nu prea ma ajuta.

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

trebuie sa schimb anvelopele ... cine imi recomanda si mie un magazin cu preturi ok ?

de asemenea ... navigatia cu touchscreen ... merita pusa ? (din punctul de vedere al celor care o au montata deja pe masina)

Link către comentariu

m-am indragostit de masina ta....e superba.

Link către comentariu
de injen ce parere ai nadir ?

Din punct de vedere fiabilitate, EvoMS este peste Injen si asta deoarece tubulatura de la EvoMS este fabricata dintr-un plastic foarte gros (4mm din cate am inteles), tratat cu teflon pentru a tine temperatura cat mai scazuta in admisie. Pretul celor doua este cam acelasi, in plus EvoMS vine si cu heatshield deasupra galeriei in aceiasi bani.

Scuze ca am raspuns in locul lui Nadir.

Link către comentariu

si din cate stiu eu, EVOMS e si mai mare ca dimensiune. oricum pe vortex EVOMS a dat cele mai mari rezultate...de aia il prefera cam toti.

Link către comentariu

am o intrebare pentru cine se pricepe si vrea sa ma ajute.

am intrebat si pe topicul de piese dar n-a raspuns nimeni.

vreau si eu codul de la scaunele scoica originale pentru gti imbracate in stofa.

multumesc

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!