Jump to content

Golf 5 Gti

Alex@Audi

Postare recomandată

• Replies 305
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alex@Audi

127

• cristi_407

15

• xht20

14

• Circoloco

9

Top Posters In This Topic

Posted Images

stie cineva cum se poate demonta banda rosie de pe grila ?

as vrea sa o vopsesc :icon_thumright:

Link către comentariu

Mai bine acoperi golul din capota si lasi dunga rosie specifica GTI in pace :D

Link către comentariu

Demontezi grila cu totul si te uiti pe spatele ei si ai sa-ti dai seama. Cu o surubelnita cu cap drept o impingi incet afara. Are niste lamele care fac click.

Link către comentariu

Foarte frumoasa masina. Capota cand merge la "operatie" ?

Arata foarte bine cu elementele vopsite negru lucios :icon_cool:

Modificat de lucian_90tud
Link către comentariu

de capota nu prea am timp sa ma ocup ... poate o cumpara cineva intre timp si se ocupa el de ea :)

Link către comentariu

asta era urmatoarea modificare in plan (oglinzi negre) dar m-am cam oprit din modificari de cand am scos-o la vanzare

Link către comentariu
  • 1 month later...

N-am mai scris demult pe aici ...

Am programat masina pentru decolantarea plafonului, ca m-am cam plictisit de el ...

Urmeaza sa vopsesc carcasa oglinzilor in culoarea neagra, sa ii fac o mica cosmetizare interior/exterior. Cu ocazia asta caut si niste semnalizatoare negre de la inpro ... stie cineva pe unde le gasesc ?

Link către comentariu
  • 1 month later...

mai merge coborata :) acum o am mai ridicata decat o aveam inainte (ca nu puteam sa merg decat cu cineva in dreapta, daca se urca cineva in spate atingea non-stop)

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!