Jump to content

Golf 5 Gti

Alex@Audi

Postare recomandată

cum vi se pare bara fata de rigidizare de la Wiechers ?

Daca nu ai sway-bars puse pe masina, pune-le pe alea mai intai, un strut-bar nu te ajuta cat alea.

Link către comentariu
  • Replies 305
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alex@Audi

127

• cristi_407

15

• xht20

14

• Circoloco

9

Top Posters In This Topic

Posted Images

Sway-bars-urile se simt mult mai mult decat un strut-bar. Caroseria e destul de rigida asa cum e incat sa nu fie nevoie imediata de strut-bar.

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

ieri am montat si o jucarie ca cea din imagine ... sa vedem cat de bine isi va face treaba :somnmare:

GReddy_Oil_Catch.jpg

mai am in masina dogboneul ... sa vad cand am putin timp sa-l pun si pe ala

Modificat de guessWHO
Link către comentariu

Jantele BBS de mai sus, plusuri si minusuri

plusuri

sunt foarte frumoase

sunt foarte rezistente

minusuri

sunt foarte grele - are 16 kg o janta fara cauciuc

daca ai montata suspensie aftermarket jantele ating in contraaripa

(imi dau cu parerea pentru ca am avut jantele astea pe un golf 5 gti)

Modificat de dan i
Link către comentariu

oricum si jantele actuale ating in contraaripa destul de des cand este masina incarcata

intre timp am tras o fuga la exelixis si am facut un dyno ... cifra finala la care am ajuns 289,4 CP ... urmeaza si graficele

ca planuri apropiate :

frane si intercooler ... si evident jantele (unde inca nu sunt hotarat) :D

Link către comentariu

Frumoasa cifra asta finala, dintre cele mai mari cu k03. :D Sunt curios si eu cum isi va face treaba Catch-Can-ul.

Link către comentariu

PAi nu prea aveti ce sa vedeti la catch can-ul ala. Se va umple cu mizerie si tre golit...cam atat :ceuameni:.

Link către comentariu
  • 1 month later...

am incercat pe topicul de frane dar nu mi-a raspuns nimeni :)

stie cineva ce frane de porsche se potrivesc pe GTI ? eventual fara adaptoare :icon_thumright:

Link către comentariu

Urmeaza un mic update estetic, dupa care sper o sedinta foto cum trebuie (e de ceva vreme planificata, dar nu m-am sincronizat cu fotograful) :icon_thumright:

Link către comentariu

Si acest estetic se refera la... :icon_thumright:

Link către comentariu

Pozele alea nu reflecta deloc cat de frumoasa e masina in realitate! Bafta in continuare man!

Link către comentariu

Cateva poze de ieri seara.

Momentan masina este de vanzare, URGENT :)

Detalii pe PM sau pe messenger (goagea_alex)

Am primit o oferta pentru o alta masina si nu prea pot sa o refuz. Daca stiti pe cineva care vrea un GTI, nu ezitati sa ma contactati ( ofer comision :P )

post-20275-1273740184_thumb.jpg

post-20275-1273740191_thumb.jpg

post-20275-1273740198_thumb.jpg

Link către comentariu

Sunt sigur ca vei trece la ceva mai tare decat Gti-ul...pacat de ea ca o vinzi,frumoasa masina ...

Link către comentariu

cu siguranta va fi un upgrade, daca dau gti-ul repede (pana saptamana viitoare) :D

Link către comentariu

tot VAG, dar alb :)) ... sunt cam superstitios, asa ca nu o sa zic nimic decat daca iese afacerea sau daca se da cealalta masina :))

Link către comentariu

Eu zic sa faci un topic in aria Vanzari in care sa pui si un pret :D

Link către comentariu

am facut si asta ... masina este pusa la vanzare in toate locurile posibile :biggrin:

sper sa am noroc :angry:

Link către comentariu
Publicat (modificat)

urmeaza ca masina sa intre in service pentru montarea "dogbone-ului" + o cosmetizare sa arate frumos la vanzare :icon_thumright:

cu ocazia asta voi mai umbla un pic si la suspensie ... se simte nevoia sa fie mai rigida :D

Modificat de guessWHO
Link către comentariu

mie imi placea mai mult cum era inainte cu stema VW :) sigla GTI pe fata ti'a lipsit de la bun inceput ?

spor la vanzare !

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!