Jump to content

Vw Bora - Asz ....

Bogdan92WRX

Postare recomandată

Jaluzeaua de la luneta este a masinii sau ai montat-o ulterior ?

Este a masinii.

Link către comentariu
Insertiile din bord sunt din lemn sau imitatie de lemn? Arata foarte bine :(

Cred ca imitatie, sincer nu stiu, oricum nu prea cred sa fie lemn..., mie unul nu imi plac foarte mult, e singurul lucru care nu imi place la masina :wub:

Link către comentariu
Cred ca imitatie, sincer nu stiu, oricum nu prea cred sa fie lemn..., mie unul nu imi plac foarte mult, e singurul lucru care nu imi place la masina :cheers:

Dadeau mai bine niste insertii de aluminiu, asa-i? Nici mie nu-mi place de obicei lemnul la bord, dar aici arata bine.

Link către comentariu

Poti sa faci niste poze mai detaliate la jaluzea? Ai doar pe spate sau si geamurile laterale? Sunt foarte curios pt ca nu am mai vazut asa ceva la Bora

Link către comentariu
  • 2 months later...

ce prindere au jantele si unde ai gasit ...ca am cautat si yo pe ebay si nu am gasit cu 5x100...doar mai mari...si cat e coborata masina ta???

cum se descurca cu gropile din bucuresti....atinge ...??? probleme cu politia ca-s prea mari...???

Link către comentariu

In legatura cu mahonul...(bleah)....este urat acolo,cred ca ar merge cel mai bine negrul sau imitatie de carbon.

Masina arata foarte bine,felicitari,pielea la interior super :somnmare: si in plus e foarte dotata,iar chestia cu perdeluta nu am m-ai vazut pana acum.

Inca o data felicitari.

Link către comentariu

superba masina,zimi si mie,in afara de sunet la evacuare?performantele se modifica?

Link către comentariu
ce prindere au jantele si unde ai gasit ...ca am cautat si yo pe ebay si nu am gasit cu 5x100...doar mai mari...si cat e coborata masina ta???

cum se descurca cu gropile din bucuresti....atinge ...??? probleme cu politia ca-s prea mari...???

Jantele au prinderea 5x100, masina e lasata cam 60mm fata si 50 mm spate, merg destul de incet prin oras, iar cu politia nu am avut probleme.

superba masina,zimi si mie,in afara de sunet la evacuare?performantele se modifica?

Performante sa zicem ca sunt, chiar daca foarte mici se simte mai ales in turatii, in schimb sunetul e super, chiar si pentru un diesel.

Link către comentariu
th3sup3rstar

Super tare masina frate !!

Sa o folosesti cu placere si km fara incidente.

PS. Cu insertiile alea de mahon ar fi frumoase rau unele de aluminiu, o face sportiva rau. :Driver:

Link către comentariu

mi se pare mie, sau sunt mult prea inguste cauciucurile pt jante?

P.S. De ce-ai pus cauciucuri mai late pe spate? :salut:

Link către comentariu

WOW.....nasule...:salut: cere folie cat mai urgent:D Sa o stapanesti sanatos!!! Ah sa nu uit:-" si cip cand ii pui??? Ca merita!!!

Modificat de Beşcu
Link către comentariu
mi se pare mie, sau sunt mult prea inguste cauciucurile pt jante?

P.S. De ce-ai pus cauciucuri mai late pe spate? :rolleyes:

Asa este, am pus cele mai mici dimensiuni de cauciucuri pe jante, de aceea si diferenta de pe spate, unde janta era prea lata pentru 215 si am pus 225.

Link către comentariu

superba masina,,sa o stapanesti sanatos!!si kt mai multi km la bordul ei fara probleme !

jantele ce sa zic..sunt mortale !!

multa bafta tuturor

Link către comentariu
  • 4 months later...

Masina este de vanzare dar fara suspensia KW si jantele ASA de 19''. Se vinde stock: suspensia de fabrica+jantele de 16''.

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Salut ...imi poti spune te rog de unde ai luat "ochii de pisica" de la fusta spate? Au venit cumva odata cu stopurile ca am mai vazut la 2 golf 4 si ambele aveau stopuri after market.

Link către comentariu
  • 9 months later...

Ti-am tot vazut masina pe 1tuning.ro Erai printre "concurenti" :biggrin:

Foarte frumoasa masina. O mai ai? Daca nu vroiai sa o vinzi iti faceam un pret bun la o navigatie / multimedia.

In rest, numai bine.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!