Jump to content

Vw Bora - Asz ....

Bogdan92WRX

Postare recomandată

Este o BORA din 2003 motor 1.9 Tdi 131cp, 6+1 trepte, ca dotari pot enumera urmatoarele:

ABS, ESP

- Computer bord

- Climatronic

- Interior din piele - Scaune sport piele

- Incalzire scaune

- geamuri si oglinzi electrice incalzite

- trapa electrica

- volan sport din piele

- schimbator piele

- pilot automat

- bixenon

- spalator faruri

- radiocasetofon +cd+ magazie 6 cd

Etc... nu mai stiu :)

Ca modificari:

- triple Hella Magic Collours - negre

- Evacuare Borla - Turbo back fara catalizator

- jante ASA AR1 8,5x19 215 35 19 - fata si 9,5x19 225 35 19 - spate

incaltate cu cauciucuri KUMHO KU31

- suspensie completa KW

Si ceva poze:

post-9900-1204836557_thumb.jpg

post-9900-1204836586_thumb.jpg

post-9900-1204836600_thumb.jpg

Link către comentariu

s-o stapanesti sanatos!frumoasa masina.. imi plac mult jantele,poze cu interiorul?numai bine!

Link către comentariu

E suparata rau cu jantele astea pe ea :P

Sa o stapanesti sanatos si fara evenimente neplacute!!

Apropo ar merge un eleron M power !!

Drive safe !!

Link către comentariu

Una din cele mai frumoase Bora pe care le-am vazut pana acum :P (dupa cea a lui TIR care imi place foarte mult)

Cat te-a costat evacuarea Borla? Ai schimbat doar toba finala sau intregul sistem?

Jantele sunt criminale :P

Modificat de h3llboy
Link către comentariu

Superba ! Mult bun gust in modificarile facute pana acum, felicitari !

O folie de max 50% pe geamuri, iar in rest nu prea vad ce ai mai putea face, pt ca masina arata foarte bine asa ... ai risca sa o incarci prea mult.

Felicitari! :)

Numai bine.

Modificat de WNS
Link către comentariu

Foarte frumoasa masina. Sa o stapanesti sanatos.

La asa masina, trebuie sa-ti cumperi un telefon mai bun cu care sa-i faci poze mai frumoase. :icon_cool:

Link către comentariu
:P

parca ar mai merge 2 cm mai jos, mai ales ca nu ai spoilere

Nu stiu de ce in poze arata sus si da impresia ca e inalta, este aceeasi suspensie care am avut-o pe golf, bora fiind diesel este mai grea si s-a lasat mai mult, iar in poze arata cocotata :rolleyes: . Cu jantele originale pe 16'' era pe burta, imi pare rau ca nu am poze.

Link către comentariu
Cat te-a costat evacuarea Borla? Ai schimbat doar toba finala sau intregul sistem?

Evacuarea am facut-o la Borla, m-a costat in jur de 12mil parca, este direct din turbo, nu mai am catalizator si toba finala, am doar teava de inox si o intermediara rotunda si la final doua tipsuri. Suna fff frumos.

Link către comentariu

Superba masina, sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea din plin.

:P Mai am o intrebare legata de coupe-ul cu 1 om putere din 2 poze de mai sus (caruciorul): iti apartine? Daca da, de unde l-ai cumparat? Trebuie sa treaca si pe la mine o barza si ma pregatesc pentru moment... L-am scos si in poza atasata. Scuze pentru off topic. Poate-mi raspunzi pe PM :rolleyes:

post-6885-1204906581_thumb.jpg

Link către comentariu

parca l-am vazut la mothercare in dorobanti. au mai multe tipuri din aceeasi serie

Link către comentariu

Prea tare masina, dar mereu imi pun intrebarea cum reusiti sa mergeti pe drumurile de la noi cu jante pe 18-19 si suspensie sport. Trebuie neaparat sa gasesc pe cineva sa fac o tura cu astfel de masina sa vad si eu diferenta. Momentan am pe Golf de 16, ma bate gandul la un maxim 17 ca simt si asa masina rigida in comparatie cu fostul passat, dar pe 18-19 no way :)

Multi km fara evenimente si bafta in continuare la modificari :lol:

Link către comentariu

diferenta dintre 17 si 19 este relativ minora la confort. cea mai mare rigiditate apare din suspensie.

Link către comentariu

Masina ta arata super(ti-am zis si pe 4tuning) si daca o sa ii pui si badboy si grila badgeless......... o sa fie criminala :Driver:

Link către comentariu
Prea tare masina, dar mereu imi pun intrebarea cum reusiti sa mergeti pe drumurile de la noi cu jante pe 18-19 si suspensie sport. Trebuie neaparat sa gasesc pe cineva sa fac o tura cu astfel de masina sa vad si eu diferenta. Momentan am pe Golf de 16, ma bate gandul la un maxim 17 ca simt si asa masina rigida in comparatie cu fostul passat, dar pe 18-19 no way :lol:

Multi km fara evenimente si bafta in continuare la modificari :Driver:

Da asa este cum a spus si mmneg, dupa ce am pus suspensia am mers cu 16'' vreo 2 sapt dupa care am pus 19'' si sincer nu am vazut sa fie o asa mare diferenta. Rigiditatea masinii e data in primul rand de suspensie si apoi de talonul anvelopei.

Link către comentariu

Am ramas fara cuvinte. Cat de superba poate fi masina asta :Driver:

Cum spuneau si baietii , grila badgeless si geamurile fumurii.

Link către comentariu

Si eu sustin ideea ca merge bine tare o grila fara emblema si pleoape faruri si un eleron slim si o folie pe geamuri macar ceva gen 50% si o sa fie una dintre cele mai reusite masini si cu tuning de bun gust

Link către comentariu

Insertiile din bord sunt din lemn sau imitatie de lemn? Arata foarte bine :lol:

Link către comentariu

Jaluzeaua de la luneta este a masinii sau ai montat-o ulterior ?

Multumesc.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!