Jump to content

Golf 4 1.6 16v

90G_O_L

Postare recomandată

ahamm.....mersi de sfat...oricum erau pe la sf listei mele de modificari:D nu  cred ca o sa le mai schimb..poate doar daca o sa am un pret f bun la ele..ceva de gen

bafta

Link către comentariu

Uite aici,am mai gasit ceva lampi de semnal ramase.(am incercat toate variantele posibile).

La semnalul fumuriu OE exact zona hasurata s-a spalacit si permite apei sa intre in el.

post-64586-0-88820600-1363764244_thumb.j

Link către comentariu
DragosCatalin87

Mi se pare cea mai reusita masina din seria VW Golf...

Modificat de DragosCatalin87
Link către comentariu

gabi

eu am semnalul ala care zici tu ca e AF pe maisina, dar eu cred ca e OEM

asa am luat masina din Germania...e din 2003 golf meu. La mine s-a bulit unu semnal e dreapta la fel cum ai descris tu in poza si intra apa pe acolo...dar l-am schimbat cu unu la fel din dezmembrari.

Link către comentariu
  • 1 month later...

toba de carbon montata pe masina cu evacuare dubla s-a bulit, s-au spart sitele si se auzea f tare.

Montata toba Oem a masinii cu tipsurile taiate de pe toba sport=  senzatie, se aude foarte frumos, silentios...imi face placere sa merg cu masina:)

Nu stiu ce a fost in capul meu sa stau cu toba aia atata timp :banghead:

Revin cu niste poze cu toba Oem+ tipsurile de la cea sport, trebuia sa pun tipsuri ...era fusta decupata

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

salutare , eu si cu un alt coleg de pe forum am fi interesati sa ne montam o suspensia ca a ta ( Koni Street ), cum mai este senzatia , probleme ai intampinat , este confortabila ?tu ce arcuri ai montat ?

Link către comentariu
  • 9 months later...

salut suspensia este ok...

o am de vreo 40k km si sunt multumit

recomand!,,,mi-ar fi placut sa coboare mai mult !

Link către comentariu
  • 4 years later...

desi nu am mai scris aici golfuletul tot la mine este si ma bucur de el zi de zi :)

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!