Jump to content

Golf 4 1.6 16v

90G_O_L

Postare recomandată

salut!

am fost si eu prin Germania vara trecuta in 2007 iunie-iulie si mi-am luat masina...un Golf 4 an de fabricatie 2003/67.000km.

Masina zic eu arata bine(o sa pun si poze) am cumparat-o de la un autohouse Toyota cu pretul de 7900E dupa ce am mai negociat ceva.

Mi-a facut reducere 1000e, pretul initial fiind de 8900.Fratele meu si-a luat tot de acolo un Rav4 pt sotie...si din cauza asta reducerea

sa va mai dau cateva detalii despre masina:

Golf 4 3 usi 1.6 16v 105ph

-67000km -carte service(cred ca sunt km reali ma gandesc eu.... am inteles ca a fost(golful) avans pt o Toyota..si ei au evaluat-o cand au acceptat...)

-model Ocean culoare negru

-8 airbaguri

-cuitie manuala 5+1

-volan 4 spite

-trapa

-jante de tabla de 15+capace

-radio-casetofon Beta(parca)

Modificat de hbogdan
Link către comentariu

Mai bine da si tu detalii, dotari ale masinii, imbunatatiri aduse, poze ca n-am inteles nimic din ce ai vrut sa zici si s-ar putea sa te sanctioneze vreun administrator

Link către comentariu

poze o sa pun

am uitat sa mai spun din dotari

-trapa electrica

-inchidere centralizata(fara alarma, nu am cheie briceag:()

-abs

-esp

-AC

Schimbari pe care le-am facut:

-schimb ulei, filtre,buji,lichid frana

-schimb kit distributie(asta s-a intampalt ieri la 84500km, acum stau mai linistit)

-jante 17 Santa Monica

-capace cromate oglinzi

-manere usi

-pleoape culoarea masinii

-mai nou am vopsit etrierele in rosu

As vrea sa mai iau:

-prelungire spate

-toba sport

-eleron luneta

-grila fata fara emblema

-sa dau un polish

o sa mai revin cu poze.......dupa ce imi schimb jantele, acum le am pe cele de iarna

post-16188-1204825875_thumb.jpg

post-16188-1204827940_thumb.jpg

Modificat de 90G_O_L
Link către comentariu

pai...numerele acolo au fost 250e+350 taxa de prima imatriculare+rar si autenticitate 270ron

total cam 8500 euro in mare

Link către comentariu

Asa da domnu' si cu poze si descriere, ca prima data cand ai postat era decat o icoana.

Am si eu o intrebare capacele cromate de la oglinzi sunt din acelea care se aplica cu banda dublu-adeziva sau din acelea care le inlocuiesc pe cele originale, ce firma sunt?

Frumoasa masina si ar mai merge o folie neagra pe geamuri, macar ceva de nuanta medie :lol:

Frumoasa masina si s-o stapanesti sanatos

Link către comentariu

tnx!:)

capacele de la oglinzi sunt cu banda dublu adeziva si sunt din plastic....deja au inceput sa apara de la pietricele urme....si au doar vreo 4 luni. eu nu am dat mult pe ele 140ron, nu mai tin minte ce firma! am vazut pt golf 5 la un magazin din Bucuresti, Ausburg la iesirea spre Pitesti langa Carrefour, nu m-am uitat atent dar parca nu erau din plastic ca ale mele...pareau mai de calitate, in schimb era scumpe rau 250ron ceva de genu asta....mai aveau de golf 5 piese pe acolo, poate dai o vizita sa vezi;)

folie neagra....ma bate gandul...dar asa doar pe spate si la luneta parca nu e frumos + ca are toata lumea. nu stiu ce sa zic, pana la urma cred ca o sa-mi pun dar acum am alte planuri..vreau sa iau o toba sport si anvelope k vine vara

merci la fel de urari

Link către comentariu

Ti-ar prinde bine o toba sport, o sa ai un sunet mai agresiv al motorului :P

Singura chestie care nu imi place la masina e faptul ca e in 3 usi :P in rest e frumoasa :D

Link către comentariu

vreau sa imi iau st toba dar inca nu m-am hotarat:) poate imi dati si voi niste pareri inox-carbon

multam de urari

Link către comentariu

tnx de urari

mi-am pus jantele de 17'' si mi=am luat pe fata 2 anvelope dunlop sp spot maxx 225/45/17 se simte diferenta :D

mai astept si o sa imi iau si pe spate

o sa mai pun poze

e cam murdara dar nu am avut timp

o s-o spal in weekend

post-16188-1205522031_thumb.jpg

Modificat de 90G_O_L
Link către comentariu

vreau sa imi pun toba sport dar inca nu m-am hotarat sa imi iau de carbon sau de inox.ce parerea aveti sau care e diferenta

Link către comentariu

La oglinzi si manere sunt capace, sau piesa intreaga?

Din poza parca nu sunt cromate ci eloxate, gresesc?

Link către comentariu
La oglinzi si manere sunt capace, sau piesa intreaga?

Din poza parca nu sunt cromate ci eloxate, gresesc?

sunt capace si la oglinzi si la manere....faza e ca la oglinzi s-au cam zgariat ...si cu timpul o sa trebuiasca sa imi iau altele

sunt curios daca gasesc sa fie din inox......nu doar asa plastic cromat la oglinzi ca la manere am

eu zic ca se vede bine si in plus ai protectie la oglinda...eu mi-am lovit ambele oglizi si m-a ajutat capacul...s-a spart doar sticla:P

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

mi-am pus leduri la pozitii si la numar in spate

arata marfa

ma gadesc sa imi pun si in interior dar nu stiu daca merita banii

o revin si cu poze :offtopic:

Link către comentariu

Dar chiar te rugam sa faci niste poze. Si sa ne tii la curent daca intampini probleme cu ele. De ce eziti sa pui la interior, ca schimba atmosfera aia mohorata data de lumina alb-galbuie ?

Link către comentariu

ia-ti din inox, aia e pe viata..

pune si tu poze cu leduriile de la poziti, sa vedem cum dau???

Modificat de nairolf1982
Link către comentariu

o sa imi pun si in interior leduri

am revenit cu niste poze:leduri la pozitii si la numar in spate

faza mai naspa este ca acum se vede diferenta intre leduri pozitie care au o lumina alba spre albastru si faza scurta care cica avea o lumina alba cand am luat becurile philips vision plus...cu timpul s-au mai ingalbenit nu mai sunt asa de albe..si acum se vede diferenta asta......alb-albastru cu alb-galben....cred ca o sa imi schimb becuriele sau sa imi pun xenon am inteles ca e pe la vreo 150 euro kit xenon

post-16188-1207386052_thumb.jpg

post-16188-1207386301_thumb.jpg

Modificat de 90G_O_L
Link către comentariu

sal.imi poti spune te rog,de unde ai luat sau unde pot gasii leduri pt pozitii si numar spate?

Link către comentariu

poziitile din faruri nu tin mai mult de 2 luni depinde cat le tii aprinse ! daca mergi zinic noapte cu ele dupa 2 sapt incep sa palpaie si apoi se ard !! eu in 6 luni am schimbat vreo 6-7 seturi si apoi mam lecuit leam scos de tot ca nu mergeau cele normale cu xenonul :D

Link către comentariu
poziitile din faruri nu tin mai mult de 2 luni depinde cat le tii aprinse ! daca mergi zinic noapte cu ele dupa 2 sapt incep sa palpaie si apoi se ard !! eu in 6 luni am schimbat vreo 6-7 seturi si apoi mam lecuit leam scos de tot ca nu mergeau cele normale cu xenonul :)

nu stiu ce sa zic....voi vedea daca se ard....mie tipu asta de unde le-am luat mi-a spus ca mai sunt unele care se ard si ca astea de la el nu ar fi cu probleme...

ca au o durata de viata mare.

sunt 3 leduri lipite, nu e beculet.....care nu se incalzesc....nu stiu daca si tu ai avut la fel

eu le am cam de 2 sap si inca nu s-au ars.....

Link către comentariu

.....noua achizitie:

-toba carbon cu 2 iesiri,

inca nu am montat-o dar astept cu nerabdare momentul....sunt curios cum se aude!!

am pus cateva poze:

post-16188-1208114643_thumb.jpg

post-16188-1208114656_thumb.jpg

Link către comentariu

Cat a costat toba si cand o montezi sa vedem si noi poze si eventual un filmulet cu sunetul produs :huh:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!