Jump to content

Seat Toledo Inmatriculat Spania

spiridus
 Share

Postare recomandată

Salutare!

As vrea sa cumpar un Seat Toledo din 2003, 1.9 TDI, 110 CP cu numere de spania, asigurare valabila pana la sfarsitul anului. La ce acte ar trebui sa fiu atent cand cumpar masina asta. Eu as vrea s-o inmatriculez mai tarziu, cand se mai reglementeaza cu taxa auto.

CIne ma poate ajuta cu km reali. Vanzatorul spune ca are 140.000 km. Am numar identificare si serie motor.

Urgent. Multumesc

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Daca reusesti sa obtii numere + asigurare valabile pana la sfarsitul anului cred ca e OK, actele de care ai nevoie sunt:

- vanzare -cumparare;

- actele masinii: talon (brief), carte de identitate si ce alte acte are o masina de spania.

In decurs de 30 zile de la cumparare tb sa o treci la Financiar unde ai domiciliul insa pt a face asta ai nevoie de cartea de identitate romaneasca ce se obrine de la RAR impreuna cu certif de autenticitate + ITP.

Daca nu te duci la financiar o sa iei amenda (50 ron / 25 ron in 48 ore) insa cred ca amenda creste in functie de perioada pntru ca am vazut si un proces verbal de 400 ron.

Asa ca e cam tricki chestia cu asteptatul reglementarii TPI, nu stiu cat ar putea ajunge amenda la financiar - dar daca ai niste pile cred ca se rezolva.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!