Jump to content

Baba Mea -- Vw Passat --

Cera

Postare recomandată

Dupa lungi asteptari si amanari am reusit sa o scot iar pe covorul negru(plin de gropi).

pai sa incep cu o mica descriere a inculpatei :)

Nume : VW PASSAT LS

Nascuta : 1979

Inima : 1600 cm3

Grupa sangvina : benzina

Masina a fost a unui prieten care a lasat o sa moara in fata curtii. Am cumparat o cam acum un an si jumatate. Prima intentie a mea a fost sa merg cu ea cat s ainvat si apoi sa o trimit la cimitir ( aveam permis de aproximativ 1 an timp in care am mers numai cu o dubita).

dupa lungi tratative si rugaminti din partea mea am reusit sa o aduc in fata curtii mele. De aici a inceput distractia.

Primul lucru si cel mai important a fost sa o pun in legalitate. ITP ASIGURARE. Dupa lungi drumuri la mecanic am pus o pe linia de plutire. Otrecere in fuga pe la vopsitorie sa ii pun o hainuta noua si m am oprit tocmai la statia de ITP unde am trecut fara probleme (sincer nu ma asteptam).

Din acel moment nu m am mai intereseat de masina si am neglijat o complet(nici acum nu mi o iert) si sincer ii cam trebuia atentie (mai ales la varsta ei) a mers cat a mers ( si a mers nu gluma)cam un an.intr un final a cedat. In acel moment mi am dat seama cat de mult am gresit si ca mi am batut juc de ea. si de atunci am inceput sa o ingrijesc si sa am grija de ea. problema e ca nu mai aveam ce sa ingrijesc.

In fine I am luat un alt motor si o sa incerc sa o fac sa poata scoate farurile pe strada fara sa fie intimidata de surorile ei mult mai tinere.

Sincer nu are cine stie ce dotari sau mai bine zis nu are deloc dar e a mea si sunt mandru de ea si sper ca intr o buna zi sa pot sa o bag la o reconditionare completa sa ii amintesc de zilele bune cand facea legea pe strazi.

Modificari la ea nu am adus doar inlocuiri necesare:

curea de distribuitie , aprindere , pompa de apa ,

urmeaza arcuri si amortizoare,placute de frana si poate si discuri , bord , fete de usi noi , faruri si proiectoare , si la vara o vizita pe la un tinichigiu sa dam rugina jos.

Sper sa fie bine si sa am fondurile necesare , ca intentie si vointa am destula.

Link către comentariu
s-o stapnesti sanatos...cam cati km are? niste poze?sanatate!

pai kilometrajul s a oprit la 425... si ceva si nu merge de vreo cativa ani buni. nu stiu motorul asta cati km are dar daca il ingrijesc si am grija de el nu redca o sa am probleme prea curand.

o sa pun niste poze dar sa se faca frumos afara ca momentan e innorat si ninge.

aste sunt niste poze mai vechi acum are geamurile leterale negre si urmeaza luneta

post-12515-1204793692_thumb.jpg

post-12515-1204793711_thumb.jpg

Link către comentariu

frumoasa masinuta.batranica dar frumoasa.e mai batrana ca mine oricum.cand era parcata pe furnica acolo langa tabara militara era deja a ta ?

Link către comentariu
frumoasa masinuta.batranica dar frumoasa.e mai batrana ca mine oricum.cand era parcata pe furnica acolo langa tabara militara era deja a ta ?

DA acolo stau cand ai vazut o???

Link către comentariu

Primul pas in restaurare l am facut

Huse pt scaune galbene cu negru imitatie de piele . Au schimbat tot interiorul

maine urmeaza brodul imbracat in acelasi material numai ca negru total sau poate cu mici pete de galben (asa ici colo) am cumparat gogonul de la schimator si husa pt schimbator :Driver: binenteles tot ----galben / negru ---- :ninja:

luni---placute de frana -- ca trebuie sa ne mai si oprim :P

Modificat de cera_mic
Link către comentariu

pai o vedeam in fiecare zi cand stateam in sinaia :Driver: acum m-am mutat inapoi in bucuresti.

Link către comentariu
pai o vedeam in fiecare zi cand stateam in sinaia :Driver: acum m-am mutat inapoi in bucuresti.

pai poate ne stim .... sau nu?

Link către comentariu

ti-am trimis un mesaj.sa nu facem off-topic pe aici

Link către comentariu

am pus huse noi si folie pe gemuri si am etichetat o ca sa ne recunoasca lumea

post-12515-1205249014_thumb.jpg

Modificat de cera_mic
Link către comentariu

daca o sa fie cuminte si o sa mearga bine poate ii luam niste jante frumoase

post-12515-1205249896_thumb.jpg

post-12515-1205250153_thumb.jpg

post-12515-1205250227_thumb.jpg

Modificat de cera_mic
Link către comentariu

flagul o sa fie dat jos in momentul cand o sa mergem pe la paintshop pentru niste retusuri.

o sa punem ceva frumos si mai estetic

post-12515-1205483037_thumb.jpg

Modificat de cera_mic
Link către comentariu
  • 3 weeks later...

am schimbat bordul si ceasurile (acum sunt functionale)

ma poate ajuta cineva cu niste idei pt turpmetru? pot sa ii pun? mentionez ca ceasurile mele nu au turometru dar am inteles ca se poate adapta unu.

Link către comentariu
  • 9 months later...

aia cu ''drift'' pe parbriz e cam nu :|...e frumoasa dar prea inccarcata cu dungi si steaguri

Link către comentariu
  • 2 weeks later...
aia cu ''drift'' pe parbriz e cam nu :|...e frumoasa dar prea inccarcata cu dungi si steaguri

nu zic ca nu este iccarcata dar fara ele crede ma pe cuvant e hidoasa.

Link către comentariu

Salut. O masina la care se vede ca tii si iti place sa o ingrijesti (spray-ul si carpa ) :) dar ca sfat eu ti-as recomanda sa mergi pe ceva gen clean look. Mai bine strangi niste bani sa-i dai o vopsea noua si niste jante late si va arata foarte bine. Ce vreau sa zic este ca ai o masina frumoasa asa cum e ea si incearca sa o pastrezi ca devine o masina rara si ar fi pacat :D Sper ca nu te-am deranjat cu postul meu si sa nu o iei ca pe o critica. Multa bafta :D

Link către comentariu

hidoasa?ce cuvant urat ai spus...cum zice circoloco..si iti mai spun si eu o data ,merita sa faci asta.. o sa ai niste rezultate foarte bune cu putina investitie :icon_thumright: baga mare !!

Link către comentariu

un oldtimer destul de rar intalnit(in ploiesti nu am vazut)

merita o vopsea aparte si va intoarce lumea capul mai ceva ca dupa un ferrari

bafta multa si spor la treaba :D

Link către comentariu

Frumoasa masina ... ma bucur ca vad ca mai avem si noi astfel de masini prin RO. La cat mai multi km fara probleme :D

Link către comentariu
  • 3 months later...

Nu am mai intrat de ceva timp pe forum si nu credeam ca mai e cineva care sa ma sustina.

Am facut o scurta vizita la un doctor (mecanic) si diagnosticul a fost SUMBRU. CANCER TOTAL. Cand am auzit mi au dispartut toate visele si ma gandeam sa ii curm suferinta si sa o las sa moara. Familia nu ma sustine deloc in privinta ei si am impresia ca ma lupt cu morile de vant.

Cu cat lucrez mai mult la ea cu atat parca se "impotriveste" si se strica mai rau. Parca si ea vrea sa moara. Nu stiu ce sa fac. Momentan nu am posibilitatea financiara sa o fac toata odata. (am salariu de 530 ron) Imi doresc foarte mult sa o reconditionez.

Asa ca fac apel la oricine ma poate ajuta cu o informatie in legatura cu o caroserie cu structura de rezistenta buna.

Momentan inca mai rulez cu ea dar nu stiu cat o sa ma mai tina. Nu mai depasesc 50 km/h si fac numai drumuri pe langa casa.

Am un prieten mecanic tinichigiu si e dispus sa ma ajute sa o reconditionez numai sa il ajut si eu la munca. Este foarte bun in meserie dar nu poate face miracole.

Singura scapare a masini este un transplant de caroserie URGENT.

Cine ma poate ajuta o sa raman profud indatorat. VA MULTUMESC.

I HAVE A DREAM.......

post-12515-1241000817_thumb.jpg

Modificat de cera_mic
Link către comentariu

Am gasit in calculator niste poze facute la putin timp dupa ce am achizitionat o

prima zi in fata curtii.... prima zi dupa vopsit ....

post-12515-1241001018_thumb.jpg

post-12515-1241001051_thumb.jpg

post-12515-1241001185_thumb.jpg

Modificat de cera_mic
Link către comentariu
  • 2 weeks later...

salutare...ce se mai aude cu masinuta?...ai gasit vreo "donatoare"?bafta!

Link către comentariu

inca nu am gasit , dar mi am facut un prieten la un centru de dezmembrari pe langa Brasov, si mi a spus ca a avut cateva dar le a facut praf. Dar cum apare prima , cum imi da de stire. A mai vb si cu cativa colegi de breasla (din zona dezmembrarilor si a fierului vechi) asa ca prima care apare ajunge LA BAIATU'.

GREA E ASTEPTAREA....

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!