Jump to content

Audi A3 2004

daianttt

Postare recomandată

ce frumos e, chiar imi place :) , un motor mai puternic mergea, dar nici asa nu e rau. Pune mai multe poze.

Sa-l conduci cu placere multi km fara probleme :rolleyes:

Link către comentariu

Foarte frumos, sa-l stapanesti sanatos! Pune si cu interiorul ceva poze

Link către comentariu

Foarte frumoasa! Imi plac mult pragurile... Poti sa dai mai multe detalii despre ele? De unde sunt? Unde le-ai pus? Cat te-au costat?

Link către comentariu
GargareONline

Sa o stapanesti sanatos.

Imi spui si mine cat a costat masina?

Link către comentariu
Sa o stapanesti sanatos.Imi spui si mine cat a costat masina?
Acum 2 ani a costat 16000 euro
Foarte frumoasa! Imi plac mult pragurile... Poti sa dai mai multe detalii despre ele? De unde sunt? Unde le-ai pus? Cat te-au costat?
Pragurile si spoilerul fata sunt rieger si au costat 1000 euro vopsite si montate. Modificat de daianttt
Link către comentariu

O intrebare de la un prieten care are acelasi model... Ai incercat sa-ti pui bara cu grila "single frame"? Stii cumva daca se potriveste fara modificari?

Link către comentariu
O intrebare de la un prieten care are acelasi model... Ai incercat sa-ti pui bara cu grila "single frame"? Stii cumva daca se potriveste fara modificari?

Nu stiu, sorry.

Link către comentariu
  • 3 months later...

foarte frumoasa sa o stapanesti sanatos, de cateva zile am si eu unul asemanator

in alta ordine de idei un manual de utilizare in limba romana ai?

Link către comentariu

Foarte frumoasa, mergea un motor mai mare. Ce nu imi place la a ta sunt insertiile de "lemn", parca nu merg pe masina asta.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!