Jump to content

Inchidere Centralizata Ibiza

LaurentiuD
 Share

Postare recomandată

Salut, am ramas dezamagit sa vad ca la Ibiza pe care pocmai am luat-o lipseste inchiderea/deschiderea masinii din cheie!

obisnuit de la cealalta masina pe asta uit si sa o incui, noroc ca inca nu am plecat din De, insa maine ma intorc acasa

se poate face ceva?, daca pun alarma se rezolva?

multumesc

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

aaa, si inca ceva

cum se scot gurile de aerisire, cele rotunde. Se trage pur si simplu de ele?, ca am vazut ca este un fel de bila care se misca

Link către comentariu

Gurile de aerisire cele rotunde se trag doar si ies. Cele din partile laterale da (am scos una din greseala in timpe ce voaim sa-i scot numai inelul din jurul ei), cele din mijloc nu stiu exact. Cat despre inchidere sigur ca se poate pune inchidere centralizata cu alarma.

Numai bine :icon_thumright:

Link către comentariu

Cum adica "cele laterale si cele din mijloc" - din cate am vazut toate sunt la fel, nu ar trebui sa se scoata la fel?

in legatura cu inchiderea centralizata - sigur se rezolva doar daca pun alarma, nu mai trebuie montat nimic!?

Link către comentariu

Super, merci frumos CristiN :Driver: , si e destul de ieftin!

... cat despre gurile de aerisire - banuiesc ca toate ies la fel, nu!?

Link către comentariu

Cele din mijloc nu cred ca ies, nu stiu sigur. Dar de cele din laterale tragi doar de ele. In mod normal ar trebui sa mearga si cele din mijloc doar trase, dar repet nu am incercat si nu stiu. Ma voi uita cand ajung la masina si iti spun sigur :huh:

Link către comentariu

• 3 weeks later...

Se poate face. Costurile sunt de genul 5000 RON piese + manopera.

Aici intra calculator confort, obligatoriu geamuri electrice (au ceva mecanisme in comun cu inchiderea), + stuff.

M-am interesat eu la Dip Motors in Brasov.

Eu inca ma lupt sa gasesc un electrician care sa incerce sa intercaleze un actuator pe cablul de comanda care deschide usa.

Pana acuma m-am izbit doar de refuzuri.

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Cautand pe ebay am gasit kituri de inchidere centralizata pt polo 9N. Sistemul de inchidere este identic cu cel de la ibiza mea. Kiturile sunt de fapt kiturile banale care se gasesc si la noi la Selgros....

Insemna ca de fapt se poate monta si aftermarket nu neaparat trebuie sa cheltui o caruta de bani.

Am sa ma apuc de treaba. :icon_thumright:

Link către comentariu

Revin cu info. Mi-am pus eu inchidere centralizata pe Ibiza Rider :lol: . Deci pe modelul de masina pe care teoretic nu se poate sau se poate cu costuri enorme (dupa zisele expertilor din service).

Modelul montat de mine este un model cu 47 RON de la Sellgros. Montajul se face banal, firele se scot prin stalpi si apoi prin plasticele de jos de la praguri.

Asa ca cine nu are sa-si monteze :sick:

Link către comentariu

• 1 year later...
Revin cu info. Mi-am pus eu inchidere centralizata pe Ibiza Rider :D . Deci pe modelul de masina pe care teoretic nu se poate sau se poate cu costuri enorme (dupa zisele expertilor din service).

Modelul montat de mine este un model cu 47 RON de la Sellgros. Montajul se face banal, firele se scot prin stalpi si apoi prin plasticele de jos de la praguri.

Asa ca cine nu are sa-si monteze :))

Salutare!

Vroiam sa te intreb daca montezi si inchiedri contra cost :D pt masina din profil si daca da cam cat m-ar costa?

Mersi!

PaPa!

Link către comentariu

• 1 year later...

Putin pe langa subiect - dar totusi tine de inchiderea centralizata.

Incepand de azi nu mai imi functioneaza butonul de descuiere a usilor (cel de pe cheie).

Nu e o problema cu cheia (baterie, desincronizare sau mai stiu eu ce) pentru ca cel de inchis functioneaza foarte bine.

Oricum mai e si un indiciu: pentru butonul de deschis nu se mai aprinde led-ul de pe cheie.

Momentan descui masina invartind cheia in broasca...

A mai patit cineva asta?

Link către comentariu

Inseamna ca ai probleme in telecomanda, s-0 fi deslipit butonul de pe placuta ?

Link către comentariu

Mi-am luat inima in dinti si am desfacut cheia - am suflat praful de pe acolo, am miscat nitel placuta aia cu circuite, am scos bateria si am pus-o la loc... si surpriza a reinceput sa mearga :)

Cu ocazia asta am descoperit ce baterie mare e folosita la cheie - nu ma asteptam, si ca teoretic este impermeabila.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!