Jump to content

Vw G4 Tdi Generation

xdx

Postare recomandată

Florin sa le porti sanatos...ti-am spus si azi ca a meritat din plin munca si ca ii sta bine tare.. :huh:

Link către comentariu

Thanks to all pt urari.

@ Georgik Multi mi-au zis sa-i fac cupola neagra, insa sunt prea multe masini cu capota + cupola negru mat, eu mi-am pus folia mai mult pentru protectie...oricum dupa ce trece iarna o sa o dau jos, incerc sa-i fac un clean look.

@ 4abc Da...da munca n-a fost de prisos..sunt mandru de mine :D P.S. Esti de nota 10+ ;) urmeaza planul B: evacuarea :))

@ gop Jantele au fost cu tot cu cauciucuri, dar nu sunt de la 4abc, sunt de la un alt Alex, oricum thanks again LEX !!

O seara placuta !!

Modificat de xdx
Link către comentariu
  • 2 months later...

frumoasa masina imi place cum arata :screwy: ..si dotari enorme..sa o stapanesti sanatos :D

Link către comentariu

Absolut superba culoarea.

Apreciez volanul si dotarile.

Sfat: renunta la "ochii de pisica" de pe spoiler-ul spate...stiu ca au sosit in set cu stopurile Hella MagicColors dar nu-i musai sa le ai montate :D Fara ele vei castiga la estetica.

Succes si muuulti km !

Link către comentariu

Foarte frumoasa.Stopurile fac diferenta(parerea mea) ;) .Toba are vreun sound ?Ai vreun filmulet?

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

@snake-silent Multumesc mult :D

@WRC Mi s-a mai zis sa le dau jos..sincer cred ca maine le dau jos de pe masina, sper sa nu ma chinui:)

@CCristi Toba momentan a fost schimbata. Ea initial nu scotea nici un sound, acum am dat finala jos, si mi-am montat teava direct de pe un Audi RS6. Maine o sa fac poze, si un filmulet.

image028944.jpg.xs.jpg

image029289.jpg.xs.jpg

Masina a mai primit intre timp:

- un kit de xenon pe lunga, dar nu m-am inteles bine cu el si l-am dat jos, acum am philips blue vision - thanks 4abc :D

- sticker pe luneta image020691.jpg.xs.jpg

Ma bate un gand sa dau jos autocolantul de pe capota, sincer sunt pe ganduri..

Pe viitor as mai vrea sa mai aduc urmatoarele modificari:

- un casetofon OEM : -am un BETA si ma gandeam sa pun un xcarlink, sau daca nu, un MP3 oem

- eleron mic si dragut, R32

- pedale TT/R32

Ma bate un gand sa mai umblu la motor, dar sincer sunt foarte multumit de cum trage masina.

Momentan urmeaza revizia la 138k filtre+ulei, si distributia schimbata.

O seara buna la toata lumea!!

Modificat de xdx
Link către comentariu

Si acum cateva poze cu toba montata pe masina

c67di14wtd2uzp1bus9_thumb.jpg

6c8oulwl2a0j8edw2joa_thumb.jpg

whwj4pt0443k71wgz19_thumb.jpg

vxhwuaj0uxv6o5a6f74u_thumb.jpg

Si filmuletul promis (scuzati calitatea, filmul este facut cu telefonul)

Link către comentariu

Foarte frumoasa masina! Culoarea asta mi-am dorit-o si eu. La fel si motorul... Uite, daca vrei sa-ti faci o idee: Eu am plafonul colantat negru lucios.Probabil ca va urma si capota! Daca ti se pare interesant poti continua facandu-ti si grila neagra, ca la mine! :P

Imi poti spune ce firma sunt farurile tale si daca se bat la fel de bine ca unele originale? Mult succes!

post-28590-1232721965_thumb.jpg

Modificat de KTA87
Link către comentariu

@xbl Multumesc, si tu ai o masina deosebita.

@KTA87 Thanks pt urari, masinuta tare are ceva ce imi doresc enorm 4motion :D :icon_cool: :nono:

Farurile sunt de la FK si bat foarte bine, plus ca am xenon pe ele, sunt foarte multumit cum se vede noaptea.

Cat despre folie lucioasa, da foarte bine pe masina ta, pe mine ma impiedica trapa, este mult de munca si decupat exact si nu sunt sigur daca o sa vina bine.

Modificat de xdx
Link către comentariu
  • 1 month later...

Salutare dragi prieteni,

N-am mai scris de ceva vreme pe acest topic..intre timp a venit si primavara mi-am pus si eu rotile de vara pe masinuta :D

My little blue shark se aproprie de pragul de 140k km, am schimbat si kit-ul de distributie CONTITECH,am facut revizia Castrol Turbo Edge si filtre + ulei la cutie tot Castrol...in rest drumuri bune sa fie si motorina :P

Cateva poze pentru delectare :10[1]:

u112u6dbuewwyptnjfyb_thumb.jpg

n14gb5y9t1hzy0mpjve_thumb.jpg

vjwrwsj9c79p2gymsii_thumb.jpg

4rivkq8s5vk3zcdqze3f_thumb.jpg

cbmpk8lfx7sanf4sdqvy_thumb.jpg

O seara cat mai placuta!

Link către comentariu

Foarte frumoasa masina !

Km multi fara incidente :icon_thumright: .

Link către comentariu

salutare,

am urmarit topicul tau...ai facut ceva modificari si se cunoaste. Parerea mea : pastreaza folia pe capota, nu te chiniu sa o faci si pe cupola...vorba ta...prea multa munca. cred ca toba ar arata mai bine putin mai dedesubt. am avzut ca ti-a mai laudat cineva scaunele...sunt superbe si mi-ai dat si mie o idee ptr golf-ul meu care are aceeasi culoare.

o zi buna in continuare

Link către comentariu

Ma bucur ca v-au placut pozele.

@gbrgeorge Folia multi mi-au zis sa o pastrez..daca o sa o schimb poate pun negru lucios sa fie ceva "nou"

Cat despre toba este decupata foarte putin buza de la fusta vine perfect, n-avea rost sa decupez mai mult.

Drumuri bune !!! :icon_thumright:

Link către comentariu
  • 1 month later...
Publicat (modificat)

Hellouu,

Dupa multe incercari astazi mi-am facut timp si de "shark-ul" meu (care in fiecare zi imi ofera nenumarate satisfactii): a avut parte de o "ingrijire" exterior+interior (home made:D), facut curat la motor ca se adunase muuult praf si cu ocazia ca am ajuns la motor am curatat si filtrul de aer care dupa 6mii km se prafuise cam tare.

Cateva poze "artistice" facute cu telefonul, sper sa va placa:

jw0g3bdc4g2pkk6vmm0_thumb.jpg 0aa399pev6pjp98simyo_thumb.jpg u4j1oqxehex9vxo1dpea_thumb.jpg uundp6z1q8l6u0izfa8q_thumb.jpg zzl575zfhizb7vu50dvr_thumb.jpg qo3ecxqglgmad8lfkivt_thumb.jpg fontmngnwunmn7pa9nh_thumb.jpg 1f4a70s3utfra68fujk2_thumb.jpg 3gbjhyoc6qfzh0xvevgx_thumb.jpg ogj3i9omfzl2ba4629it_thumb.jpg

Modificat de xdx
Link către comentariu

Arata bine de tot nebuna! Plus ca are ceva ce mi'am dorit eu mereu : interioru' asta superb, tapiteria, volan in 3 spite, piele, elementele alea albastre. Ai luat'o relativ ieftin la cum arata si ce are pe ea. Eu am dat 7600 pe a mea si e 1.4, 2003, 51k km. Dar nu se compara din niciun punct de vedere cu a ta : 116cp, 6 trepte. E forta! :) Ai mare grija de culoare! ;) Bafta!

Modificat de izmail
Link către comentariu
  • 1 year later...

In seara asta am facut o mica spontana cu Florin. Pacat ca se leneveste si lasa topicul in paragina :D. Mi-a placut foarte mult masina mai ales dupa mica tura :D Suspensia, softul, evacuarea si tinuta de drum m-au impresionat intr-un mod placut. Masina trage bine de tot... Multi km fara probleme Florin si sa ai grija de ea in continuare :Driver:

Modificat de Circoloco
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!