Jump to content

Vw G4 Tdi Generation

xdx

Postare recomandată

Salutare si bine v-am gasit,

Sa va prezint "my little blue shark" care sfasie tot ce prinde in cale :) ...asadar recent adusa in tara G4 an fabricatie 04/2000 , 112 mii km ( acuma are 115mii km) 1.9 TDI Generation 115 cai, 6 trepte, climatronic, incalzire scaune, trapa electrica, cotiera fata+spate, volan piele 3 spite + frana de mana piele, BC, CC, ABS, ESP,spalator faruri, 4 geamuri electrice, oglinzi electrice, 4airbag-uri, car kit nokia, cam astea fiind dotarile sa trecem la partea modificarilor:

- chip tuning by ctw

- faruri cu proiector + angel eyes

- stopuri spate Magic Colours by Hella

- toba sport inox ATU (sper sa nu gresesc)

- parctronic fata+spate

- alarma

- casetofon cu mp3 + SD card (bluetooth) + statie 4 canale + subwoofer

- folie Llumar spate in culoarea masini

- oglina antiorbire

- plafoniera W8 + lumini ambianta

- led-uri albastre la picioare

- amortizoare + arcuri sport (care imi dau batai pe drumurile patriei)

- jante + cauciucuri pirelli P6000 pe 16

cam atat...daca am uitat ceva rpd un edit :)

acum cateva poze sper sa va placa, nu prea era f curata masina dar nah...erau proaspete :D

hpim1877rk3.th.jpg

hpim1878ce1.th.jpg

hpim1876it8.th.jpg

hpim1882pv1.th.jpg

hpim1883ee2.th.jpg

hpim1884aj6.th.jpg

hpim1885ae5.th.jpg

hpim1891zm5.th.jpg

hpim1899cj0.th.jpg

Link către comentariu
GargareONline

Frumoasa masina sta bine la dotari....sa o stapanesti sanatos

Link către comentariu

Foarte frumoasa masina :rolleyes:

Jantele sunt de aliaj sau de tabla ca nu se vede din pozele alea?

Ce sa zic cd player-ul vine cam urat in bord, dar asta tine de gustul fiecaruia, imi plac foarte mult ledurile de la picioare (asa ai luat-o sau ai facut tu aceste modificari, daca da ce fel de leduri ai pus?)

Senzorii de parcare fata nu prea le vad rostul, iar referitor la folie mai bine mergeai pe negru ca da mai bine zic eu

Sa stapanesti masina fara evenimente nedorite si asteptam poze mai bune si din lateral si poate le faci ziua

Spune-ne si un pret de achizitie pentru o masina cu un nr asa mic de km, esti sigur ca sunt reali? cam putintei pentru 2000, oricum important e sa iti placa tie si sa fii multumit de ea :)

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos!! Volanul arata impecabil in poza:X Farurile sunt Hella?:rolleyes:

Link către comentariu

Frumos, :rolleyes: sta bine si la dotari! Cea mai tare culore pe Golf este albastru, probabil :) i se trage de la R32 :Driver: Sa-l stapanesti sanatos si bafta mai departe!

Link către comentariu

Va multumesc la toti pt urari.

@Auras Momentan am jante de aliaj si cauciucuri de iarna astept sa-mi vina din germania cele de vara ca n-am avut destul spatiu pentru a le lua cu mine.

Asa arata jantele:

jantegolf424bmpki9.th.jpg

In legatura cu cd playerul asa este, dar unu stock nu scoate mult; la picioare sunt neoane albastre si se leaga la comutatorul de lumini era un topic pe forum referitor la asta (apropo sunt f faine si nu sunt obositoare la condus), in legatura cu senzorii de parcare in fata crede-ma sunt extraordinari poti parca cu 10 cm fata de orice masina. Apropo de folie asa am cumparato si eu sunt adeptul foliei de culoare neagra dar sta f bine pe masina folia care o are si ma gandeam sa pun si pe geamurile din fata acceasi folie, este heliomata si are momente cand nu vezi nimic in masina. Ca pret de achizitie 7150 euro direct de la proprietar + 200 nr tzoll.

@Be

Modificat de xdx
Link către comentariu

Faina masina. culoarea este superba..

ca sa fiu carcotas: Manerele si consola centrala, le-as revopsi gri respectiv negru :D

Link către comentariu

Thanks pt urari!!

@RedFighter Pai da bine la aspect asa cum sunt ele gri cu albastru este in ton cu tapiseria si culoarea masinii :Driver:

Link către comentariu

super culoare,super dotari ... ce sa mai ... super masina!

km multi si fara probleme :angry:

LE: eu i-as da jos ''golf'' si ''tdi'' ,consider ca badgeless arata cel mai bine

Modificat de tibi22
Link către comentariu

Imi place masina,sa te bucuri de ea.Cum se numeste culoarea?

Link către comentariu
super culoare,super dotari ... ce sa mai ... super masina!

km multi si fara probleme :icon_thumright:

LE: eu i-as da jos ''golf'' si ''tdi'' ,consider ca badgeless arata cel mai bine

Salutare si ms fain pt urari.

Le-am dat jos fix dupa ce am facut poza, arata mult mai bine fara :vaidecapulmeu:

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

deci neoanele alea albastre de la picioare arata excelent...cat te-au costat neoanele si cat manopera?

Link către comentariu
  • 2 weeks later...
ai vopsit-o sau autocolant? ar fi fain sa ii pui si pe cupola ! arata fff bine

Este un autocolant !!

M-am gandit sa pun si pe cupola, dar avand trapa e multa munca de decupat si alte chestii...

in plus eu mi-am pus pe capota cu scopul de a o proteja, acuma ramane de vazut cat de bine protejeaza :)

Link către comentariu

Arata foarte foarte bine cu autocolantul.

Ca idee asa a costat mult?

Link către comentariu
Arata foarte foarte bine cu autocolantul.

Ca idee asa a costat mult?

Nu e chiar asa mult, pana in 100 ron.

Link către comentariu
  • 4 weeks later...
Thanks pt urari!!@RedFighter Pai da bine la aspect asa cum sunt ele gri cu albastru este in ton cu tapiseria si culoarea masinii :icon_thumright:
pai asa ai luat masina cu ele albastre sau le-ai vopsit tu?apropo luminile albastre pt picioare fata sunt greu de montat?
Nu e chiar asa mult, pana in 100 ron.
p.s. cat a costat oglinda antiorbire si de unde ai luato.te intreb pt k tocmai am stricat sistemul de prindere si as vrea sa cumpar alta.multumesc anticipat
Link către comentariu
  • 1 month later...

super masina!s-o stapanesti sanatos

gasisem si eu un golf 4 ,initial golf 4 vroiam,dar nu am gasit-o pe placu meu. bine ca nu ma plang nici cu a mea ;)

imi place foarte mult cum arata cu neoanele in interior, e minune

cat mai multi km fara incidente cu ea

bafta multa tuturor !

Link către comentariu
croccifixio

Nice car. Ce ai pe fk? becurile normale la angel ?

Link către comentariu
Nice car. Ce ai pe fk? becurile normale la angel ?

La angel sunt cu led, as vrea sa-mi pun cu neon ca se vad ff frumos plus un xenon, dar acu urmeaza revizia: schimbul de ulei + filtre + placutele de frana.

Thanks to all pt urari ;)

Link către comentariu
  • 5 months later...

N-am mai scris de ceva vreme in acest topic.

Intre timp s-a efectuat o revizie: Castrol Edge Turbo Diesel 5w-40 + filtre, placute ATE de care sunt ff multumit.

Apoi a urmat xenon 6000k de care iarasi sunt ff multumit, cred ca o sa urmeze un kit de xenon si pe faza lunga.

Momentan masinuta a sarit de pargul de 130k km si am zis sa-i fac un cadou, asadar un upgrade de la 16" la 17" rims Dezent with Goodyear Eagle F1 225/45 (thanks to aL E X)

image099dh2.th.jpgthpix.gif

image100pj1.th.jpgthpix.gif

image101rz0.th.jpgthpix.gif

image102el4.th.jpgthpix.gif

Sper sa mai tina vremea cat de cat frumoasa..sa nu vina frigul sa ma pot bucura si eu de achizitie :)

Va salut!!

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!