Jump to content

Vw Golf Iv Custom

theBOSS

Postare recomandată

sugestia mea...ar da bine pe masina ta ... ar fi in ton cu restul masinii :)

post-21104-1214023737_thumb.jpg

Link către comentariu
  • Replies 174
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• theBOSS

51

• JonDoe2

11

• Auras

7

• h3llboy

7

Top Posters In This Topic

Posted Images

M-am abtinut pana acum de la comentarii la adresa masinii tale, si sper sa nu te supar prin acest post...Se vede ca ai vrut sa iasa ceva deosebit, si poate chiar de-aia ai combinat cam prea multe stiluri. In fine, este masina ta, tie trebuie sa iti placa. Mie personal imi plac la masina doua lucruri... TFL-urile si folia Llumar.

Si am o singura sugestie... scoate inaltatoarele alea de la suspensia fata, ca arata mai mult decat penibil. Nu mai zic si eu ca ar trebui date jos inscriptiile chinezesti si alte chestii de genul asta, pt ca daca le-ai pus inseamna ca tie iti plac.

In rest, iti urez bafta... si sa iasa masina cum iti doresti!

P.S: Ideea lui RedFighter este extrem de buna, acel crom se incadreaza perfect in stilul masinii de bling-bling.... si se asorteaza cu jantele cromate, vopseaua aurie si bandourile negre. Recomand! :) Ar fi un plus semnificativ de stil :lol:

Modificat de Golf TDI
Link către comentariu

Nici mie nu mi se pare OK modul in care a fost modificata masina asta, dar de la a-ti expune parerea si pana la ironii si glume proaste e cale lunga.

Cititi de 2 ori ce scrieti inainte sa dati reply.

Later edit:

Modul in care Golf TDI si-a expus parerea (in prima parte a post-ului sau) este mai mult decat civilizat.

Le recomand lui Aky si lui RedFighter sa-i urmeze exemplul.

Link către comentariu

:) @red..nu ma steptam la asa ceva din partea ta...nu cred ca tie ti-ar comvenii sa faca cineva caterinca de masina ta in halul asta..iar de la aky nu am pretentii pt ca nu i-am urmarit post-urile dar daca nu ne place ceva nu trebuie sa il luam la misto sau sa ne batem joc..scuze de off-topic dar cred ca s-a ajuns prea departe! :lol:

Link către comentariu

Din acest moment, orice post de genul celor de pana acum, pline de ironii, vor fi sanctionate. Fiecare are dreptul sa isi exprime parerea dar sa o faca civilizat. Daca nu faceti pe cineva "taran" in fata, asta nu inseamna ca aveti o atitudine ok. Daca tot nu va place ce a facut omul cu masina lui, aveti doua variante: ori nu postati nimic, ori ii spuneti frumos ce credeti voi ca nu se incadreaza in linia sau look-ul respectiv si faceti ceva recomandari din puncul vostru de vedere.

Remarcile astea rautacioase nu-si au locul. Tin minte ca au fost discutii asemanatoare si pe topicurile dedicate masinilor altor colegi (nu dau nume pt ca nu conteaza) si toate au degenerat in flame-uri si discutii de 2 lei. Cred ca fiecare isi poate exprima civilizat si fara sa jigneasca punctul de vedere. Nu toti s-au nascut artisti sau au un spirit estetic asa de dezvoltat ca voi. Daca omul ales sa dea 5000 de EUR ca sa isi imbrace masina in folie de aluminiu sa straluceasca, este treaba lui. Puteti sa ii spuneti ca nu arata bine sau ca are anumite lipsuri si intr-un mod frumos.

RedFighter, ce-ai spune sa incep si eu acum sa zic ca partea aia argintie de la masina ta arata de parca a fost vopsita cu pensula dupa ce a fost lovita, ca ai niste jante de zici ca-s capace luate din targ si asa mai departe (evident ca nu e adevarat, dar sa zicem ca asa ar spune cineva). Asta dupa ce tu ai muncit si te mandresti cu ce ai facut.

Eu am vazut masina respectiva intr-o seara la Junior (cred ca el era baiatul cu numere de SB ca prea e mare coincidenta) live. Nu zic ca m-a dat pe spate pt ca nu este genul meu de stil de tuning exterior, dar se vedea clar faptul ca e diferita. Dupa o masina ca aia, intorci capul sa te uiti si nu intoteauna ca sa spui "ia uite ce kitch"...am vazut si priviri admirative.

Va multumesc de intelegere si va asigur ca nu a fost in intentia mea sa atac pe nimeni. Omul a muncit pentru masina asta asa cum s-a priceput si cred ca mai mult avea nevoie de sfaturile voastre decat de ironii.

Link către comentariu
Sugestia mea... stopuri light white (clare) cu leduri. :(

da exact asa vreau :P ms

sugestia mea...ar da bine pe masina ta ... ar fi in ton cu restul masinii :screwy:

ce vrei sa mai zic... "esti varza" daca pui asa posturi..

Un mod in care schimbi total look-ul masinii :( ... Asta asa ca idee:

taran2pu8vm0.th.jpg

ms fra, esti intradevar un geniu.. ce ar face lumea fara tine.

Nici mie nu mi se pare OK modul in care a fost modificata masina asta, dar de la a-ti expune parerea si pana la ironii si glume proaste e cale lunga.

Cititi de 2 ori ce scrieti inainte sa dati reply.

Later edit:

Modul in care Golf TDI si-a expus parerea (in prima parte a post-ului sau) este mai mult decat civilizat.

Le recomand lui Aky si lui RedFighter sa-i urmeze exemplul.

numa in prima parte ca nu sa putut aptine si el...

Link către comentariu
Omul a muncit pentru masina asta asa cum s-a priceput si cred ca mai mult avea nevoie de sfaturile voastre decat de ironii.

ms mult, Rapider, tot respectul.. poate ne mai vedem la intalniri, numai bine.

Modificat de hbogdan
Quote imens, pastreaza numai informatia utila.
Link către comentariu

Dupa ce au facut atata misto oamenii de pe forum de tine, mai ales ca nu prea au cu ce se lauda cate unii sau mai mult ca sigur ca nu le place tuningul, lasa-ma sa-ti dau vreo 2 sfaturi:

1.Pune mana si mai coboara un pic masina- un kit de arcuri macar ( vezi ca sunt la vanzare la sectiunea piese tuning)

2.Dute la un vopsitor bun si vopseste in culoarea caroseriei bandourile laterale si manerele de la usile din fata, schimba total aspectul

3.Schimba-i tipsurile de la evacuare si eventual decupeaza-i un pic spoilerul spate ca sa se aseze mai la interior esapamentul.

4. Bad Boy look-ul de la spate trebuia facut la fel ca la golful acela cu nr de America( mai putin agresiv), ca asa cum e la tine da cam mult a Golf 2

5.Da jos imediat literele chinezesti ca nu prea au ce cauta acolo

6.Cauta si vinde actualele jante si ia-ti un model ceva mai sportiv(daca vrei sa mergi in continuare cu crom cauta mai bine unele cu fata polisata si cu negru la interior)

7.Eleronul in comparatie cu restul spatelui nu prea da bine deoarece e cam patratos, iar spatele e rotund- cauta mai bine un eleron mai micut si mai rotund tinand cont ca si fata masinii e tot rotunda

Dupa ce rezolvi cateva din ce ti-am zis mai sus sa vedem cine mai rade :icon_cheesygrin:

Bafta si gandeste pozitiv si nu te lua dupa gurile rele si spor la modificari

Link către comentariu

Am citit acest thread si de ceva timp am vrut sa postez.Masina intradevar nu este pe placul meu considerand ca nu merg angeleyes-urile cu luminile de zi si faptul ca jantele cromate nu dau bine decat pe masinile mai mari.Mie unul imi place foarte mult cum da kitul de R32 pe un Golf 4 dar totusi este masina omului si ii respect decizile pentru ca si-o modifica pe bunul lui plac.Pana acum consideram VWForum un forum de oameni cu bun simt si citind printre posturi observ cativa care au nevoie de asa ceva.Poate unii dintre ei nu au modificat nimic la masina si nu stiu ca nu poti face o masina pe placul tuturor.

Initiatorului acestui thread ii urez mult succes in modificari si un sac de bani pentru a le putea face :icon_cheesygrin: , iar voua celorlalti care nu stiu sa se exprime intr-un mod mai manierat va urez sa patiti si voi acelasi lucru,sa va faca lumea tarani in fata si sa va ia la misto.

Modificat de TheOne06
Link către comentariu

Fratilor, de ce sariti toti in sus? Am injurat? Am folosit cuvinte jignitoare? Nu inteleg de udne interpretarile astea.

Rapier, am inteles perfect ideea.

Totusi, nu cred ca am folosit cuvinte "necivilizate" la adresa lui TheBoss, nu am atacat persoana, am atacat ideea. Ceea ce este permis chiar in regulament. Nu cred ca are rost sa starnim jarul, dar in afara de faptul ca mi-am spus parerea si am pus 1-2 poze, cu ceva asemanator, nu am facut nimic.

Ca sunt eu mai vorbaret si mi-am spus de vreo 3 ori parerea (ceea ce da, am gresit), nu cred sa fi incalcat regulamentul cu ceva. Ideea de forum, in sine, e sa ne dam cu parerea.. Trebuie cumva sa fim mincinosii in afirmatii? Daca mie mi se pare cum mi se pare... nu cred ca scrie undeva ca nu am voie (din punct de vedere al regulamentului si chiar moral) sa imi spun parerea, indiferent ca e sau nu placuta. Ti-ai postat masina, cu 'riscul" de a fi vazuta de toti si nu chiar indragita de toti. La fel, cand mi-am pus poze cu maisna mea, mi-am asumat 'riscul" de a primii si pareri proaste. In fine, ideea este clar inteleasa, sper..

faptul ca mi-am spus SINCER, parerea, nu cred ca ma face nesimtit. Mai nesimtit e cel care spune " ba' ce faina e" si in spatele CRT-ului sau LCD-ului, rade de se sparge, sau are o idee opusa...

Eu imi cer sincer scuze daca s-a simtit cineva jignit, si chiar nu am avut nicio intentie sa fac asta (sa jignesc pe cineva).

AM incheiat aici.

Modificat de RedFighter
Link către comentariu

RedFighter termina cu dumele acuma...acuma faci p victima o dai in drame si pana acuma erai cel mai tare in clont si primu' la comentat (in cazu' tau batjocura)...ai intrecut masura si gata...si nu ti'ai zis parerea,pur si simplu l'ai atacat...si nu cred k ti'ai zis'o NUMAI d 3 ori..si si daca ai fi zis'o d 3 ori or fost zise intr'un mod aiurea rau...si daca nu iti placea mai bine o ziceai intr'un mod mai diplomat...nu poze cu dacii 'tunate' si tiganii dinalea..hai sa fim oameni si sa vb civilizat (si sa ne zicem parerile proaste mai civilizat)

Modificat de Calyn
Link către comentariu

Calyn, rugamintea mea se adresa AMBELOR parti (inclusiv sustinatorii proiectului). Nu are rost cred sa incepem cu sanctiuni pentru a reveni la un limbaj si ton normal. Asa cum cei care critica au fost rugati sa o faca frumos si constructiv, fara ironii, asa sunt rugati si cei care apreciaza aceasta masina sa nu mai "intepe" sau sa acuze, pt ca se vor naste iar niste discutii "incinse". Ce s-a spus s-a spus, hai sa ne linistim si gata. Este ultima rugaminte.

Multumesc

Link către comentariu

Rapier yo nu is nici un sustinator...nu is p nici o parte...pur si simplu stiu k in orice proiect se investesc multe (nervi,bani,pasiune,etc) si ii aiurea ca sa vina cineva care poate nu o facut nimik la masina si nu are nici o idee d cum ii sa faci asa ceva si incepe sa t atace...si repet,inteleg reply'uri bune si rele...da' sa fie intr'un mod frumos,civilizat

Link către comentariu
Rapier yo nu is nici un sustinator...nu is p nici o parte...pur si simplu stiu k in orice proiect se investesc multe (nervi,bani,pasiune,etc) si ii aiurea ca sa vina cineva care poate nu o facut nimik la masina si nu are nici o idee d cum ii sa faci asa ceva si incepe sa t atace...si repet,inteleg reply'uri bune si rele...da' sa fie intr'un mod frumos,civilizat

ms Calyn, ar trebui sa fim mai civilizati, doar suntem intrun fel o mare familie aici (fani VW) si ar trebui sa ne avem bine, pacat ca uni nu inteleg si nu stiu numa sa critice..

Link către comentariu

In postul meu din pagina trecuta va rugam sa renuntati la quote inutil.

Conform Regulamentului:

14. Butonul Quote ("citat") ajuta

Link către comentariu

Nu stiu daca are importanta ceea ce spun eu acum, dar ultimile 15 min mi le-am petrecut citind acest topic, minunandu-ma de "simtul estetic" al unora si totodata de "bunul simt" al altora.

Cineva mai sus a spus ca cine posteaza pe "masina mea" isi asuma riscul de a primi si feedback negativ si totodata pozitiv; perfect adevarat, dar aici s-a intamplat altceva, si anume a iesit nesimtirea unora la iveala. R U S I N E !!!

Omul a investit mult in masina, si nu ma refer doar la bani, ci si la timp cat si nervi si multe compromisuri; eu unul stiu ce inseamna asta, si chiar daca masina nu este deloc pe gustul meu, totusi a iesit ceva, un altfel de golf.

Asa cum au mai spus si altii, eu unul l-as fi modificat in alt mod, dar este doar parerea mea, si nu trebuie sa tii cont de ea.

In rest ce sa mai zic, mult succes in continuare si poate produsul final va fi si pe gustul nostru, al celor care pana in momentul de fata, nu suntem placuti impresionati de ceea ce ai realizat.

Bafta.

A, era sa uit, pt ce-i ce nu stiu ce inseamna sa modifici o masina : GURA MICA, si vb numai dupa ce v-ati apucat de treaba.

Link către comentariu

Sper ca nu te superi, dar am prelucrat o poza de-a masinii tale. Daca ar fi masina mea, asa mi-ar placea sa arate... avand in vedere ca nu ai gasit vreo conducta la care sa curga bani :))

Ca daca ar fi bani mai multi, ar trebui praguri, spoiler spate... etc

Repet... e doar parerea mea, dar eram curios daca iti place cum arata.

Lista de modificari pe care le-am facut:

-SCHIMBAT JANTE

-Vopsit capota si plafon

-Scos bandouri laterale

-Vopsit manere usi

-Lasat masina mai jos

-Prelungit putin pragurile sa fie cat de cat la linia spoilerului fata, de asemenea am prelungit putin si fusta spate

-Am vopsit stalpul central dintre geamul spate si geamul de la usa fata.

ptforumle9.th.jpg

Modificat de Golf TDI
Link către comentariu

chiar ca arata mult mai ibne asa, poate si jantele fac diferenta mare.

Link către comentariu

Urmaresc de cateva zile topicul acesta, si am vazut o multime de pareri pro, dar si contra, ceea ce e normal, nu putem avea toti aceleasi gusturi.

Imi permit sa imi exprim parerea, deoarece am avut ocazia nu o singura data, ci de mai multe ori sa vad masina in trafic, fie ca eram pieton, fie ca eram sofer.

Insa vreau sa va spun un lucru: masina nu arata asa de rau precum multi au calificat-o, e o masina care atrage atentia pe strada, probabil nu prin aspect in primul rand, ci prin sunetul tobei sport, care te face sa intorci capul.

Nici mie nu-mi plac unele modificari aduse masinii, si nu stiu cat de mult sunt in masura sa critic sau sa apreciez fiecare detaliu modificat, DAR, nu trebuie sa uitam ca fiecare face ce vrea cu un lucru care ii apartine, si cu banii pe care ii are.

Nu-l cunosc personal pe posesorul acestui golf, doar din vedere de la departare si de aici de pe forum, nu tin partea nimanui, si nici nu critic pe nimeni.

Insa vreau sa va spun ce as fi facut eu in locul lui, daca in urma prezentarii masinii mele modificate mi-ar fi fost aduse asemenea critici, si poate nu criticile m-ar fi deranjat ci modul in care acestea au fost facute, tonul si atacurile subtile ce se ascund in spatele literelor. As fi rugat un moderator sa-mi stearga topicul in primul rand, apoi n-as mai fi accesat pagina acestui forum niciodata. M-as fi orientat spre un forum strain, unde cu siguranta nu as fi gasit asa ceva.

Este o zicala la noi la romani, care zice asa: "Gusturile nu se discuta" - ceea ce mi se pare normal, daca am fi cunoscut cu totii acest proverb, acest topic ar fi aratat altfel. Va multumesc, atat am avut de spus, sper sa nu fi suparat sau plictisit pe nimeni cu afirmatiile mele.

Numai bine tuturor!

Link către comentariu
Asa cum au mai spus si altii, eu unul l-as fi modificat in alt mod, dar este doar parerea mea, si nu trebuie sa tii cont de ea.

In rest ce sa mai zic, mult succes in continuare si poate produsul final va fi si pe gustul nostru, al celor care pana in momentul de fata, nu suntem placuti impresionati de ceea ce ai realizat.

masina nu este gata, mai am multe de facut in vitor.. incet incet.. ms pentru post :unsure:

Modificat de hbogdan
Link către comentariu
Sper ca nu te superi, dar am prelucrat o poza de-a masinii tale.

in primul rand, iti multumesc pt efortul care lai depus, da arata interesant, unele lucruri imi plac, oricum am in plan unele schimbari care leai facut, mai putin jantele, si vopsit capota/plafon.

Modificat de hbogdan
Link către comentariu

Eu zic sa ii urmezi sfatul lui hbogdan si sa nu mai folosesti quote ...

Link către comentariu

theBOSS, este ultima data cand iti mai editez un post cu QUOTE imens.

Ai Warning si 2 zile suspendare.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!