Jump to content

Vw Golf Iv Custom

theBOSS

Postare recomandată

parerea mea ii ca sa cam exagerat cu topicu' asta...inteleg ca odata c o postat aici...vin replay'uri bune si rele....da' i le'ati dat cam urat...lipseste sa'l mai injurati..yo unu daca nu imi placea,mai bine taceam,il lasam p om sa se bucure pt efortu' depus...pacat :)

Link către comentariu
  • Replies 174
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• theBOSS

51

• JonDoe2

11

• Auras

7

• h3llboy

7

Top Posters In This Topic

Posted Images

fiecare isi face masina dupa bunul plac si dupa propriul gust.

este normal sa fie si carcotasi.

nu te lua dupa acestia.

masina arata deosebit, nu e incarcata...

imi permit sa iti sugerez sa scapi de caracterele alea chinezesti si sa iei o suspensie sport.

intrebare: cum deschizi portbagajul daca ai scapat de maner?

Link către comentariu

@GUCCI: nu te supara... poti sa ne spui si noua cam cati bani ai investit in masina asta? (in tuning mai ales;) eu sincer iti zic ca ti.ai batut joc de formele golfului 4... pacat si de masina si de banii care i.ai cheltuit aiurea...

intrebare: esti mandru in ea sau iti e cam rusine cu ea pe drum??

Link către comentariu

doamne ce oameni si ce commenturi !Intradevar literele alea nu au ce cauta acolo ar merge alte jante si vopsestei si manerele si bandouriile daca nu le poti scoate sa fie toata masina clean !! SA fim seriosi pun pariu ca 90 % din noi am intoarce capul dupa masina asta !!

Link către comentariu

Hai sa va zic eu ceva. Omul are gusturi si nu te poti .... in gustul omului. daca lui ii place asa, asta e. am un prieten la care-i plac tot felul de chestii de care mie nu-mi plac dar nu-l stresez si nu incer sa-l schimb pentru ca mie nu-mi place. Sincer ar trebui sa spune-ti ce va place si ce nu va place la masina nu sa zice-ti ca-i cea mai urata si asa mai departe. se simte omul prost din cauza voastra plus ca la un momentdat nu mai posteaza si in curand nu mai intra pe forum. In acest caz intram la rasism auto sa zic asa. Pe bune, fiti oameni ca de aceea suntem o comunitate, altfel iesim pe strada si acelasi lucru il gasim. Nu zic bine? :beerchug:

The BOSS, tot respectul meu, masina e draguta si iti apreciez efortul financiar si moral pe care l-ai depus pentru a "mesteri" la masina. A mea este cea din poza dar nu am posibilitatea si finantele necesare sa ma bag la creatii, tu ai facut asta, indiferent cat te-a costat efectul este satisfacerea si multumirea ta indiferent de ce se spune despre ea.

By the way, macar e unica, ar trebui apreciata, unde a-ti mai vazut un golf asemanator? :)

LE: nu inteleg de ce toata lumnea spune de un tuning stas? Cum ar fi R32 sau mai stiu eu ce? Doar alea exista? Mai trebuie si ceva nou si ceva creat de mintea umana, nu de ce se gaseste pe net. Fac pariu pe ce vreti ca daca baiatul merge la un show mai multi or sa se uite la el decat la un tuning de R32, pentru ca R32 a mai fost vazut, ce a facut el nu.

Scuze de off topic si de nervi dar m-au iritat paginile anterioare de carcoteli, ma pun in locul omului. Fara sa supar pe nimeni am vazut aceleasi pareri la fiecare masina. vopseste aia asa, pune kit din ala si tot asa, ce facem aici? Masini identice?

Gata ca ma baneaza vreun moderator ca fac monoloage aici.

Scuze oficiale moderatorilor si va rog nu stergeti pentru ca consider important ce am spus aici. Va multumesc

Modificat de Aerofan
Link către comentariu

Nota 10 pentru Aerofan! Are perfecta dreptate atata timp cat nu o personalizeaza din banii nostrii e treaba lui ce si cum face,tine-o tot asa si nu te lasa descurajat!

Link către comentariu

eu te admir pt curajul avut sa iti faci masina asa, important e sa-ti placa tie . sti cum e omul.. :)

Link către comentariu

DAR, la "masina mea" pot fi si parerri bune si pareri mai putin bune. Fiecare cu punctul lui de vedere.

Modificat de RedFighter
Link către comentariu

Red nu am nimic cu tine , cu toate ca esti un membru de nadejde din ce am vazut eu...totusi nu ti se pare ca ti-ai spus parerea de prea multe ori ?

Mie imi pare ca o iei personal cu omu'... parerea mea!

Va salut!

Link către comentariu

Asa e, am cam exagerat cu criticile. Imi cer scuze lui TheBoss daca s-a simtit ofensat. Nu am vrut decat sa ii "atrag", dar omul isi imparte banii/munca dupa gusturile lui.

Modificat de RedFighter
Link către comentariu

:Driver: Deci nu inteleg d c va legati atata d bani care or fost investiti in masina ?.... la voi aia conteaza sau produsu' final ? cu c va ajuta k stiti cati bani or fost investiti ? si d c aberati in halu' asta <<gen ca or fost investiti aiurea>> ? sa mor de va inteleg...si Paul d c nu facem o plangere la Vw k si'a batut joc d 'formele' masinii ? poate yo iau baietii de acolo, k le'o stricat imaginea..si in plus gusturile nu se discuta, si inteleg critica,pareri bune/rele etc...da' deja o dati in batjocura, da' se pare k regulile se aplica din nou preferential :P

Link către comentariu

theBOSS , te-ai gandit la un badboy look ???......cred ca ar da foarte bine :Driver:

Modificat de unleashed
Link către comentariu

Ahhh... sunt pareri bune si pareri proaste despre aceasta masina...ah si pareri foarte proaste :)

Dar.... de asta e FORUM VW

Link către comentariu

sunt de acord ca nu se discuta gusturile omului, dar cand vrei sa faci un proiect trebuie sa ai o singura tema pe toata masina. cel putin asa am vazut peste tot.

banii nu intra deloc in discutie. poti sa faci o masina reusita si cu multi bani dar pe de alta parte poti face una la fel de reusita cu putini bani.

Link către comentariu

consider toate criticile un fel a face educatie. Cine citeste tot topicul va observa ca cei ce critica dau si argumente... cei ce aplauda - pauza. Vreau sa intaresc ideea de forum public cu pareri pro si contra. Apreciez ca omul nu s-a atacat la posturile negative cum ar fi facut unii.

PS> daca omul are nick theBOSS si avatar cu gucci ... la ce fel de tuning v-ati fi asteptat?

Modificat de herea_costin
Link către comentariu
....chiar am si eu in plan un "bad boy look back" ,dar ceva mai subtil (poza).......apropo ,frana se mai vede??

da se vede si frana fara probleme... :)

Modificat de hbogdan
Quote imens, pastreaza numai informatia utila.
Link către comentariu
ce asemanare izbitoare ... :icon_cheesygrin:

sincer nici nu am ce sa comentez la treaba asta.. vrei sa zici ca arata ca o dacie??? atunci ai ceva probleme frate.. sincer, daca arata ca o dacie atunci cumparati tu una si nu iti mai trebuie golf, ce zici? nu e o ideie buna? si e mai ieftina..

supeeeeeeeeerbaa masina!!s-o stapanesti sanatos si fara accidente!!

multa bafta tuturor :)

ms fra

parerea mea ii ca sa cam exagerat cu topicu' asta...inteleg ca odata c o postat aici...vin replay'uri bune si rele....da' i le'ati dat cam urat...lipseste sa'l mai injurati..yo unu daca nu imi placea,mai bine taceam,il lasam p om sa se bucure pt efortu' depus...pacat :icon_cheesygrin:

da exact, asa as face si eu.. daca e negativ mai bine nu spun.. si daca e ceva de spus spun frumos, ca eu nu ma iau de masina voastra... sa spun ca este un ***** pe roti.. deci umpic de respect.

intrebare: cum deschizi portbagajul daca ai scapat de maner?

am montat un motor "pop-up" si am o telecomanda pe care cand apas sare porbagajul.. :lol:

Modificat de hbogdan
Link către comentariu
@GUCCI: nu te supara... poti sa ne spui si noua cam cati bani ai investit in masina asta? (in tuning mai ales;) eu sincer iti zic ca ti.ai batut joc de formele golfului 4... pacat si de masina si de banii care i.ai cheltuit aiurea...

intrebare: esti mandru in ea sau iti e cam rusine cu ea pe drum??

da fra mie imi place, daca tie nu iti place atunci gura mica.. eu pot sa fac ce vreau cu un golf, nu trebuie sa respect "religia" si sa spun ca formele de la un golf 4 sunt perfecte si de ne schimbat.. numa aici (in romania) toti critica dar cand te uiti la masina lor sunt varza.. eu zic fiecare sa isi vada de problemele lui, si sa nu se mai bage unde nu i fierbe oala, auzi sa imi fie rusine pe drum, baiii baiete nu faci diferenta dintrun trabant si un golf modificat... mai documenteazate

doamne ce oameni si ce commenturi !Intradevar literele alea nu au ce cauta acolo ar merge alte jante si vopsestei si manerele si bandouriile daca nu le poti scoate sa fie toata masina clean !! SA fim seriosi pun pariu ca 90 % din noi am intoarce capul dupa masina asta !!

tot respectul, asa trebuie sa fie un comentariu, miai spus parerea ta chiar daca nu e 100% pozitiva, dar ai spuso frumos, bravo :) )

The BOSS, tot respectul meu, masina e draguta si iti apreciez efortul financiar si moral pe care l-ai depus pentru a "mesteri" la masina. A mea este cea din poza dar nu am posibilitatea si finantele necesare sa ma bag la creatii, tu ai facut asta, indiferent cat te-a costat efectul este satisfacerea si multumirea ta indiferent de ce se spune despre ea.

bravo frate, tot ce ai spus aici este corect, dupa restu toti ar trebui sa avem un golf 4 cu body de R32 si sa mergem in coloana, sa fim ca si niste clone. tot respectul, ms de comentariu, si bafta in continuare cu masina.

Modificat de hbogdan
Link către comentariu
theBOSS , te-ai gandit la un badboy look ???......cred ca ar da foarte bine :)

da mam gandit dar este umpic mai complicat cu prelungirea capotei peste bara fata.. in timp poate o sa o fac si pe asta.. ms de intrebare :icon_cheesygrin:

consider toate criticile un fel a face educatie. Cine citeste tot topicul va observa ca cei ce critica dau si argumente... cei ce aplauda - pauza. Vreau sa intaresc ideea de forum public cu pareri pro si contra. Apreciez ca omul nu s-a atacat la posturile negative cum ar fi facut unii.

PS> daca omul are nick theBOSS si avatar cu gucci ... la ce fel de tuning v-ati fi asteptat?

hahah, un tuning bling bling.. glumesc

Link către comentariu

oricum nu cred ca poti face o masina care sa fie placuta 100%... si nici nu vreau sa fie placuta, eu am puso pe forum ca sa cunosc si eu niste oameni, sa intru in atmosfera si lumea vwforum, dar se vede ca numa rau am facut.. si frate nu cred ca este vorba de educatie, pentru ca educatia nu inseamna neaparat a fi corecta.. in tuning nu este nimic corect, si nu avem o poza cu o masina facuta "CORECT" asta e frumos la tuning ca daca ai avea 10 golfuri lafel si leai face tuning fiecare poate sa fie diferit si frumos, tuningul nu are granite, si daca si ce este tuningul atunci intelegi asta..

oricum nu cred ca poti face o masina care sa fie placuta 100%... in tuning nu este nimic corect, si nu avem o poza cu o masina facuta "CORECT" asta e frumos la tuning ca daca ai avea 10 golfuri stock si leai face tuning fiecare poate sa fie diferit si frumos, tuningul nu are granite. eu asa zic.

Link către comentariu

Masina este ... intr-un fel. Daca tie iti place e OK.

O singura remarca am. Verifica-ti tastatura; cred ca tasta care se afla intre tasta"0" si tasta "=" ori este defecta, ori lipseste cu desavarsire.

Modificat de a_r_i_e_s
Link către comentariu

adica nu inteleg ce vrei sa zici? ca nu folosesc "-" ?? apropo ca sa sti eu am fost crescut in canada, si de un an sunt in romania :offtopic: ms

Modificat de hbogdan
Quote inutil. Foloseste AddReply sau FastReply.
Link către comentariu
.... eu am puso pe forum ca sa cunosc si eu niste oameni (nu va ginditi la prostii e vb de masina omului), ....si leai face ....stock si leai face .....

e vb doar de un punct al regulamentului forumului referitor la gramatica limbii romane: pus-o, le-ai, etc. atita tot (asa ca din partea mea ai o scuza valabila cu Canada)

ai pus folia neagra pe ramele geamurilor?

Link către comentariu

Stimati colegi, va rog sa renuntati la aceste QUOTE (citate) imense, mai ales daca vreti sa citati postul imediat anterior. Daca vreti sa citati un mesaj mai vechi, faceti-o, dar pastrand numai informatia utila (de asemenea, fara poze in citate).

Considerati acest mesaj un prim si ultim avertisment.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!