Jump to content

Vw Golf Iv Custom

theBOSS

Postare recomandată

Hai sa-mi dau si eu cu parerea, daca tot e forum. Partea din fata nu arata rau, sunt curios unde tii numarul de inmatriculare? Il dai jos atunci cand faci poze? Cred ca in pozitia lui normala echilibreaza un pic designul grilei.

Daca tot ai inceput, fa ceva cu spoilerul spate si pragurile. Un pic de grija la distanta acestora fata de sol, ca acum evident e o problema.

Despre jante, nu cred ca ai fi putut alege o varianta mai proasta. Ai mers pe aspect race cu jante blig ... cu siguranta cele de VW la care te-ai gandit initial erau mult mai potrivite.

Un lucru pe care ti l-au mai sugerat si alti colegi, da jos bandourile laterale. Oricum, pana sa fie totul gata mai ai ceva de investit. Culoarea e foarte frumoasa. Spor in continuare!

numarul de inmatriculare nu lam mai pus pe fata. daca dau bandourile laterale jos nu raman gauri prin care sunt prinse bandourile?? as vrea sa le dau jos dar daca este de lucrat cu kit etc. mai bine le vopsesc culoarea masini.

Link către comentariu
  • Replies 174
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• theBOSS

51

• JonDoe2

11

• Auras

7

• h3llboy

7

Top Posters In This Topic

Posted Images

da, raman gauri in portiere. Ai gasit unde sa vopsesti bandourile, manerele? Daca e in Sibiu, poti sa imi dai smi mie ceva detalii? locatie, pret, timp, ..... Mersi,

Modificat de cosmin brici
Link către comentariu
da, raman gauri in portiere. Ai gasit unde sa vopsesti bandourile, manerele? Daca e in Sibiu, poti sa imi dai smi mie ceva detalii? locatie, pret, timp, ..... Mersi,

eu stiu pe uni unde cred ca pot sa vopseasca, niste turci, o sa ma duc sa ma interesez si te tin la curent :hainoroc:

Link către comentariu

Am cules si eu ceva informatii de la serviceurile turcilor de pe Tiglari (la vopsitorie la Alin), dar au fost scortosi cand au auzit ca vreau sa vopsesc numai niste plastice. E drept aveau foarte multe masini in perioada aia....

Link către comentariu
Am cules si eu ceva informatii de la serviceurile turcilor de pe Tiglari (la vopsitorie la Alin), dar au fost scortosi cand au auzit ca vreau sa vopsesc numai niste plastice. E drept aveau foarte multe masini in perioada aia....

cred ca nu este foarte usor de vopsit plasticele astea si banuiesc ca o sa dureze ceva timp, pentru ca sunt mai multe si in locuri diferite.

Link către comentariu

poate nu sunt in masura sa ma bag.. dar eu cred ca pana si janele o sa dea mai bine daca mai pui ceva crom pe ea.. capace oglinzi, manere... si eventual bandouri (bineinteles in culoarea masinii) cu o linie de crom..

In rest, imi place culoarea.. :banghead: . Ceasurile alea parca ar mai avea nevoie de ceva.. eventual schimba-le cu cele de R32 sau de 4motion.

Bafta!

Modificat de iculux
Link către comentariu

Pe Golf 4 cromul merge doar la interior :banghead: , trebuie lasata mai jos altfel ai cumparat degeaba jantele astea.

Link către comentariu

bara din fata e mult prea masiva pentru restul masinii, daca vrei sa faci ceva de calitate ia si o bara spate si niste praguri, asa arata ca si o chestie inceputa si neterminata.

Modificat de eto_ro
Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Nu este permisa postarea de anunturi in aria Masina mea. In plus, esti membru doar inscris, deci nu ai dreptul sa postezi anunturi de vanzare, conform regulamentului:

«Doar Inscris» - este perioada in care un utilizator se considera in etapa «de proba». Se urmareste evolutia acestuia si i se poate retrage oricand dreptul de membru VW Forum. In aceasta perioada nu este permisa postarea anunturilor de vanzare/cumparare;

Link către comentariu
  • 1 month later...

asa mai vii de acasa ..dar daca ai facut spatele mai rotund schimba si bara aia de fata cu ceva mai spre stoc,un pic rotunjit,stilizat,ceva de genu,inscripitia in chineza nu inseamna "passat"?numai bine,arata bine!

Link către comentariu

Saraca masina :D

Nu vreau sa fiu rautacios dar arata foarte urat: Partea din spate e facuta aiurea 9curba aia de jos de la portbagaj , nu e perfect rotunjita, bad boy look la stopuri... Si mai sunt tipsurile alea aiurea.. De ce nu ai mers pe un kit de r32? Arata de 1000 de ori mai fain ca originalul, sau mai bine o lasai originala. Pacat de banii investiti ! Cel putin, asta-i parerea mea

Modificat de RedFighter
Link către comentariu

RedFighter mi-ai luat vorbele din gura :lol:

Din pacate pentru tine aici pe forum vei primi si feedback negativ, nu numai pozitiv. Parerea mea: acest golf este cel mai urat pe care l-am vazut in viata mea, si am vazut o gramada; pur si simplu erai mai castigat daca o lasai asa cum era de la mama ei. Jantele alea sunt hidoase, din fata nu iti dai seama daca e audi, bmw sau solenza, iar din spate...parca e o copie made in china dupa golf 4 (cred ca de aia ai pus si caracterele alea chinezesti).

Mai trebuia semnul asta si era perfect :D

post-8879-1213531991_thumb.jpg

....de la MOTORSPORT evident....

Link către comentariu

este de apreciat ca muncesti la masina, dar incerca sa iti faci un plan dinainte, nu sa ii faci ce iti vine in minte.

in momentul de fata pot spune ca spatele si fata nu au nici o legatura una cu cealata.

daca te ajuta cu ceva iti pot spune care ar fi modificareile ce le-as face eu din momentul asta, poti sa le iei in considerare sau nu:

- as da jos bara fata si as pune-o pe cea stock facuta clean look ca si cea din spate (sigur gasesti pe cineva care o cumpara pe asta sau sa faci un schimb)

- grila badgeless si bad boy look facut din tabla

- as monta ledurile de pe bara asta

- as da jos scrisul de pe spate pentru ca arata a kitch ieftin, daca tot vrei sa scrii ceva fa-o cu un autocolant negru, incearca sa renunti la crom

- jantele le-as vinde si as lua unele mai sportive, astea sunt prea bling-bling, iar golful nu e o masina tocmai in spiritul asta.(tot ca si cu bara , gasesti pe cineva sa le cumpere sau sa faci schimb)

- tevile de la evacuare le-as taia capetele, astfel incat sa fie drepte

- arcuri sport

http://www.ewetel.net/~uwe.michel1/golf4_9.jpg

Link către comentariu

Jantele nu prea au ce cauta pe masina,eu zic ca e bine sa le dai si sa pui altele.

Fa ceva cu tipsurile alea...

Spatele arata a pejo 307 :lol:

Literele alea sunt deja "manea". :P

Per total,pentru mine,masina e un mare kitch,insa se poate modifica.Te sfatuiesc sa te gandesti de 2 ori inainte sa faci o modificare.

Bafta

Link către comentariu

Din spate mie unul imi seamana a Tico...nu vreau sa fiu rau dar Tico arata mai bine ... :P

Ce sa zic,te-ai chinuit mult si ai bagat f multi bani in aceasta masina ...Sper ca tie iti place si esti multumit de ceea ce a iesit .

Sa zic inca o data ca masina arata a kitch nu mai are rost pt ca a fost spus deja de prea multe ori lucrul asta.Pur si simplu nu a iesit cum trebuia sa iasa si ai reusit sa transformi o masina f frumoasa intr-un circ de masina dupa parerea mea.

Daca eram eu singurul caruia i se parea ciudata masina mai era cum era...dar ma chinui sa gasesc o parere pozitiva despre masina si... :lol:

Succes in continuare...ori o lasi asa ,ori nu stiu ce sa zc, ii pui o capota de muscle ,eleron de wrx neaparat spinere si de ce nu 2 dungi asa ... verde cu portocaliu sa fie in ''trend '' :D

Link către comentariu
asa mai vii de acasa ..dar daca ai facut spatele mai rotund schimba si bara aia de fata cu ceva mai spre stoc,un pic rotunjit,stilizat,ceva de genu,inscripitia in chineza nu inseamna "passat"?numai bine,arata bine!

nu, semnele chinezesti inseamna "golf" :Driver:

Link către comentariu

ce sa zic baieti...

chiar nu stiu, eu nu prea am vrut sa fac masina sa fie cum asteptata, adica un body kit de r32 bad boy look, si niste jante sport cum sunt multe altele.. eu am mai vazut golfuri facute sa zic mai bling, adica tuning american cu croame, si mia placut.. mai mult nam ce sa zic, multumesc de comentari, nici nu va mai spun ce urmeaza ca oricum o sa fie un rezultat negativ din partea voastra :)

asa ca numa bine si Hai Romania!

Link către comentariu

....chiar am si eu in plan un "bad boy look back" ,dar ceva mai subtil (poza).......apropo ,frana se mai vede??

15654_b.jpg

Modificat de unleashed
Link către comentariu

supeeeeeeeeerbaa masina!!s-o stapanesti sanatos si fara accidente!!

multa bafta tuturor :Driver:

Link către comentariu
ce asemanare izbitoare ... :Driver:

Acum esti rau ;).

Daca lui ii place cum a iesit masina, e okay.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!