Jump to content

Vw Golf Iv Custom

theBOSS

Postare recomandată

Te-am vazut in seara asta in giratoriu pe Mihai Viteazu in SB, masinuta arata mai bine in realitate decat in poze :)
ms ms :D
Imi place mult de tot masina si cu tot ce ai pus pe ea ....... e foarte tare si sper ca si golful meu sa arate la fel de bine cat mai repede posibil !!! sal :P
ms mult, bafta :)
Hehe ! Eu cand ti-am vazut masina, am observat doar spatele si scrisul ala japonez (presupun ca Golf se vrea scris). Asa ca acum ma uit incantat la poze cu botul. Felicitari pentru LED-urile de S6. E pe lista prioritatilor la mine si, cum a mai zis cineva, sunt innebunit dupa ele. Lasa farurile asa, ca sunt faine, nu mai trebuie sa le faci nimic. Aplica-i in rest si alte ghidusii interesante, decat sa reinvestesti unde ai umblat.Super !
ms mult frate
Hehe ! Eu cand ti-am vazut masina, am observat doar spatele si scrisul ala japonez (presupun ca Golf se vrea scris). Asa ca acum ma uit incantat la poze cu botul. Felicitari pentru LED-urile de S6. E pe lista prioritatilor la mine si, cum a mai zis cineva, sunt innebunit dupa ele. Lasa farurile asa, ca sunt faine, nu mai trebuie sa le faci nimic. Aplica-i in rest si alte ghidusii interesante, decat sa reinvestesti unde ai umblat.Super !
ms mult frate
Link către comentariu
  • Replies 174
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• theBOSS

51

• JonDoe2

11

• Auras

7

• h3llboy

7

Top Posters In This Topic

Posted Images

Sper sa ne vedem cu toti la intalnirea "18-20 Aprilie 2008 - Fantanita Haiducului" , eu unul vin sigur :) , si sper sa veniti si voi.. numi bine va doresc.

apropo jantele alea mai vin ?! sau nu ... ca nu am mai apucat sa vb
da frate vin, dar ca posta romana, sunt doua pachete, fiecare cu 2 jante, si vineri au ajuns 2, deci un pachet si acuma astept pe celalalt pe sapt asta. dar jantele sunt beton...
Link către comentariu

Trebuia sa optezi pentru curierul rapid, ca posta... imbatranesti :)

Asteptam poze cu jantele.. si vizita la Valcea :P

Modificat de AaronNel
Link către comentariu
Trebuia sa optezi pentru curierul rapid, ca posta... imbatranesti :icon_thumright:

Asteptam poze cu jantele.. si vizita la Valcea :blink:

stiu dar nu am putut alege, pentru ca iei eu trimis cu posta germana (Deutsche Post) si a preluat de acolo posta romana care aduce pachetele pana acasa. ce sa fac... :Driver: acuma am 2 jante si mai astept inca 2...

Link către comentariu
Antonio Lucian

te-am vazut pe A1 Luni sau marti, am dreptate? veneai de la pitesti buc in jurul ore 11AM, din spate un simplu golf, din fata intradevar.

respectele mele, dar fa ceva si cu spatele

Link către comentariu
te-am vazut pe A1 Luni sau marti, am dreptate? veneai de la pitesti buc in jurul ore 11AM, din spate un simplu golf, din fata intradevar.respectele mele, dar fa ceva si cu spatele
da ai dreptate, am fost marti la bucuresti sa cumpar anvelope :)jantele au ajuns si sunt pe masina, poze in curand, pe vineri asa...daca nu mi le fura cineva din spatele blocului in Bucuresti :Driver:
Link către comentariu

da frumoasa masina. ce ti-as sugera : sa scoti anel-urile ca arata prea .... in rest ok o intrebare : cu politia n-ai probleme? cat te-a costat body kit-ul

Link către comentariu
da frumoasa masina. ce ti-as sugera : sa scoti anel-urile ca arata prea .... in rest ok o intrebare : cu politia n-ai probleme? cat te-a costat body kit-ul

nu stiu ce sunt "anel-urile".. scuze :) , cu politia e fain, ma cam opreste de multe ori ma opresc si apoi incep sa se uite la masina si sa intrebe cat a costat asta si asta, dar o inceput sa ma si cunoasca acuma. acasa in sb nu am probleme, dar in Buc nu garantez. oricum nu au c sa imi faca pentru ca sunt cetatean american, si am carnet de conducere d acolo, deci fara puncte ;) kitul a fost in jur d 1000 euro.

Link către comentariu

salut. te-am vazut aseara in trafic pe Milea. Parerea mea e ca jantele nu prea dau bine pe masina. In rest ,... Numai bine.

Link către comentariu
salut. te-am vazut aseara in trafic pe Milea. Parerea mea e ca jantele nu prea dau bine pe masina. In rest ,... Numai bine.

Oricum arata mai bine decat arata cu jantele de otel, clar :)

Singurul lucru care nu-mi place la jante e luciul acela prea puternic, in rest arata foarte bine, au schimbat look-ul masinii foarte mult :)

Link către comentariu
Oricum arata mai bine decat arata cu jantele de otel, clar :icon_thumright:

Singurul lucru care nu-mi place la jante e luciul acela prea puternic, in rest arata foarte bine, au schimbat look-ul masinii foarte mult :D

:icon_thumright:

Link către comentariu

Nu te lua dupa gurile rele, mi se pare ca jantele arata super, am vazut modelul asta si pe un Audi A4, modelul nou si mi-au placut foarte tare, doar ca la audi erau pe 18, la tine pe cat sunt?

Pune te rog o poza si din lateral sa vedem cum vin jantele din lateral ;)

Incet incet incepe sa iasa ceva din masinuta-spor la modificari :icon_thumright:

Link către comentariu
Nu te lua dupa gurile rele, mi se pare ca jantele arata super, am vazut modelul asta si pe un Audi A4, modelul nou si mi-au placut foarte tare, doar ca la audi erau pe 18, la tine pe cat sunt?

Pune te rog o poza si din lateral sa vedem cum vin jantele din lateral :ceuameni:

Incet incet incepe sa iasa ceva din masinuta-spor la modificari :P

poze lateral, jantele sunt tot pe 18, 225/40/18, ms :P

post-22842-1208023383_thumb.jpg

post-22842-1208023448_thumb.jpg

Link către comentariu

Ca un sfat pune si vopseste-i bandoul de pe spate si de pe usi si manerele de la usi in culoarea caroseriei ca sa fie la fel ca pe fata si ai sa vezi ca schimba total aspectulDe curiozitate cat au costat jantele si gumele? si cum reusesti sa mergi cu 18 prin drumurile din Romanica?Pune-i folie neagra pe stalpi ca sa se continue linia neagra de pe geamuri

Link către comentariu

O suspensie sport si de urgenta sa ii termini si spatele. Faina masina oricum si sa te bucuri de ea fara nici o problema incontinuare. Unele lucruri le poti corecta pe parcurs :lol:

Link către comentariu

Acolo erai in parcare la gara :D

Arata super jantele, urmeaza si sfatul dat de Auras, si masina va arata si mai frumos :lol:

Link către comentariu
Ca un sfat pune si vopseste-i bandoul de pe spate si de pe usi si manerele de la usi in culoarea caroseriei ca sa fie la fel ca pe fata si ai sa vezi ca schimba total aspectulDe curiozitate cat au costat jantele si gumele? si cum reusesti sa mergi cu 18 prin drumurile din Romanica?Pune-i folie neagra pe stalpi ca sa se continue linia neagra de pe geamuri
exact asta o sa fac, chiar aveam in plan pentru vitor. Jantele leam cumparat din germania de la o licitatie, deci leam luat mai ieftin, 1000, dar pretul lor este mai mult, mai ales ca sunt de 18. anvelopele sunt cumparate din romania sh, sunt aduse din franta si aproape ca noi. sa sti ca am foarte mare grija cum conduc pe drumurile noastre, dar miam dorit jante pe 18 si atunci trebuie sa fac sacrificiul asta. imi place foarte mult cum arata masina cu ele :D
O suspensie sport si de urgenta sa ii termini si spatele. Faina masina oricum si sa te bucuri de ea fara nici o problema incontinuare. Unele lucruri le poti corecta pe parcurs :lol:
mam gandit la suspensie sport dar nu as vrea sa fie prea joasa, oricum drumurile sunt rele, si cu jantele mai greu cu bordurile etc. daca mai am si suspensie sport cu garda mai mica atunci mai greu ;) pe parcurs o sa tot lucrez la ea. :D
Acolo erai in parcare la gara :P Arata super jantele, urmeaza si sfatul dat de Auras, si masina va arata si mai frumos ;)
da sunt la gara :D
Link către comentariu

Salut...

Sunt banii tai si faci ce vrei cu ei si iti urez succes in continuare.,dar vad ca toate lumea isi da cu parerea si vroiam sa-ti zic si eu ceva,sper sa nu te superi.

Nu o sa zic acum ca puteai sa-ti iei masina noua cu banii astia pt ca si mie sa-mi fac cate ceva la masina sa arate mai bine.

Totusi,parerea mea e ca ai stricat o masina f frumoasa :) .Eu nu inteleg astea cu grila de a6,leduri de pe audi ,faruri copiate de pe bmw ....Fiecare element e propriu unei firme si da bine pe masinile alea...Mai era cineva cu un Seat Fr f frumos si cu jante de Porsche :D

Desi ai bagat multi bani,mie unul mi se pare kitsh(nu stiu cum se scrie exact deci nu aruncati cu bolovanii)

Daca nu ma insel tot aici pe forum am vazut un Golf 4 albastru parca clean style...pot sa spun ca arata extraordinar,si tot pe aici mai e o Bora breck super eleganta ...

Stiu ca nu o sa fii de accord cu mine ,dar cand vad asa cva ma duce la gandul la Dacia 1300 cu gura de aerisire pe capota sau sigla de Bmw.

De jante nu mai zic pt ca nu imi plac si nu cred ca se potrivesc pe o masina de genul Golf-ului.

Pot sa spun ca am vazut zeci de Golf-uri 4 frumos facute si nu cu atatia banii bagati in ele...

Golf 4 e o masina f frumoasa din stock,poate mai frumoasa ca 5 si cred ca e pacat sa strici o asa masina :( ...

Link către comentariu

Nu vreau sa fiu rau, dar mi se pare kitch (idem aky). Decat bara aia hybrid , mai bine una de r32 care arata de 123243 de ori mai frumos. Apoi, ori angel-eyes ori leduri audi a6..Combinatia este nereusita... Cat despre jante.. "Haoleu manc'tas ce ja'te m'am tras" , SINCER! .. Acum fiecare face ce vrea cu banii lui dar... privind-o din lateral.. arata foarte ciudat.. Adica ai pus bara aia fatza si atat. Nu sunt rautacios sau invidios cum ar crede altii, pe topicurile de la masian mea trebuie sa te astepti si la pareri bune si la parerei rele. Asta este parerea mea. succes !

Link către comentariu

daca ai tranti'o putin...si ai vopsi fusta spate...ar arata mai frumos...parerea mea...bafta in continuare cu ea

Modificat de Calyn
Link către comentariu
Nu vreau sa fiu rau, dar mi se pare kitch (idem aky). Decat bara aia hybrid , mai bine una de r32 care arata de 123243 de ori mai frumos. Apoi, ori angel-eyes ori leduri audi a6..Combinatia este nereusita... Cat despre jante.. "Haoleu manc'tas ce ja'te m'am tras" , SINCER! .. Acum fiecare face ce vrea cu banii lui dar... privind-o din lateral.. arata foarte ciudat.. Adica ai pus bara aia fatza si atat. Nu sunt rautacios sau invidios cum ar crede altii, pe topicurile de la masian mea trebuie sa te astepti si la pareri bune si la parerei rele. Asta este parerea mea. succes !

fiecare cu parerea lui, nu stiu ce sa zic, dar decat sa fie masina ca toate alealalte cu un kit de r32 sau stock, mai bine ceva diferit, care nu mai este, acuma asta nu inseamna ca la toti o sa va placa..

Link către comentariu

Hai sa-mi dau si eu cu parerea, daca tot e forum. Partea din fata nu arata rau, sunt curios unde tii numarul de inmatriculare? Il dai jos atunci cand faci poze? Cred ca in pozitia lui normala echilibreaza un pic designul grilei.

Daca tot ai inceput, fa ceva cu spoilerul spate si pragurile. Un pic de grija la distanta acestora fata de sol, ca acum evident e o problema.

Despre jante, nu cred ca ai fi putut alege o varianta mai proasta. Ai mers pe aspect race cu jante blig ... cu siguranta cele de VW la care te-ai gandit initial erau mult mai potrivite.

Un lucru pe care ti l-au mai sugerat si alti colegi, da jos bandourile laterale. Oricum, pana sa fie totul gata mai ai ceva de investit. Culoarea e foarte frumoasa. Spor in continuare!

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!