Jump to content

Vw Golf Iv Custom

theBOSS

Postare recomandată

Neaparat sa-i pui niste jante, ca o va schimba total din punct de vedere al aspectului, cu jantele actuale...cam lasa de dorit(sper sa nu te supere parerea mea :wub: )

acuma caut niste jante, dar nu prea am ideie de care sa imi iau, sa fie totus la un pret aceptabil..

ma gandeam asa ceva:

21012008(002)(5).jpg

voi ce recomandati? as vrea pe 17" nu mai mic. :(

Link către comentariu
  • Replies 174
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• theBOSS

51

• JonDoe2

11

• Auras

7

• h3llboy

7

Top Posters In This Topic

Posted Images

Vrei neaparat de la vw jante? Astea arata bine, dar ai o gama mai complexa de modele si de la alti producatori, sfatul meu e sa "studiezi" mai multe modele si sa nu te arunci pe primul care iti place, cauta cat mai multe, ca ai de unde alege :cheers:

Link către comentariu
Vrei neaparat de la vw jante? Astea arata bine, dar ai o gama mai complexa de modele si de la alti producatori, sfatul meu e sa "studiezi" mai multe modele si sa nu te arunci pe primul care iti place, cauta cat mai multe, ca ai de unde alege :icon_thumleft:

nu tin neaparat sa fie VW.. dar vorba ta sunt asa de multe, de nici nu sti ce sa alegi. oricum vreau pe 17" sau 18" :)

Link către comentariu

Foarte frumos golfuletu sa il tapanesti sanatos si fara incidente neplacute si bafta in continuare :icon_thumright:

Link către comentariu

Replicile alea sunt cam grele din cate stiu eu. Poti incerca Santa Monica, nu neaparat originale, si replici, dar sunt intr-un mare fel :icon_thumright:

Link către comentariu

Sfatul meu este sa cauti un model de jante mai speciale si mai sport, cele gen audi A8 nu vin deloc bine cu aspectul sportiv al masinii tale, eventual spune-ne si ce dimensiune vrei sa aiba jantele si eventual deschide un topic la rubrica tuning. Ar merge un 17 si ceva cu negru si eventual fata polisata

Din ce vad eu in poze iti mai trebuie si o prelungire spoiler spate si un set de praguri- cauta la www.autozr1.net, eu am luat de la ei pleoape far si am vazut parca si praguri si prelungiri spoilere spate si preturi foarte bune

Modificat de Auras
Link către comentariu
Sfatul meu este sa cauti un model de jante mai speciale si mai sport, cele gen audi A8 nu vin deloc bine cu aspectul sportiv al masinii tale, eventual spune-ne si ce dimensiune vrei sa aiba jantele si eventual deschide un topic la rubrica tuning. Ar merge un 17 si ceva cu negru si eventual fata polisata

Din ce vad eu in poze iti mai trebuie si o prelungire spoiler spate si un set de praguri- cauta la www.autozr1.net, eu am luat de la ei pleoape far si am vazut parca si praguri si prelungiri spoilere spate si preturi foarte bune

eu as vrea pe 18" jantele.. am gasit unele care arata bine, maine ma duc sa vad daca se potrivesc :vaidecapulmeu: va ti la curent :vaidecapulmeu:

Link către comentariu

frumoasa din fata, iar pentru laterale si spate nu e de mirare ca s-au lasat asteptate pozele...mai e de lucru, dar e un inceput frumos. Iar cu vopsitul plafonului si a capotei nu cred ca e munca inutila, va schimba in bine aspectul. ai comandat de undeva spoilerul sau l-ai lucrat singur? spor la modificat...

Link către comentariu
frumoasa din fata, iar pentru laterale si spate nu e de mirare ca s-au lasat asteptate pozele...mai e de lucru, dar e un inceput frumos. Iar cu vopsitul plafonului si a capotei nu cred ca e munca inutila, va schimba in bine aspectul. ai comandat de undeva spoilerul sau l-ai lucrat singur? spor la modificat...

spoilerul lam comandat de la o firma din germania :rolleyes:

Link către comentariu

o idee... :cool: ..per total.

frumoasa culoare....

golf47mm7qr5.jpg

Modificat de unleashed
Link către comentariu
Din pacate arata de parca l-ai facut singur...

adica cum arata d parca lam facut singur...?

Link către comentariu
o idee... :) ..per total.

frumoasa culoare....

golf47mm7qr5.jpg

super masina, arata poza asta si la toti "cunoscatori" de modificari ca si la masina asta bara din fata e umpic mai joasa decat restu ca nu are praguri sau bara spate modificata :lol: deci nu mai ziceti ca nu poate sa arate bine numa daca pun pe toate 4 partile ceva... ca scopul nu e sa fie mai joasa sa lovesc la fiecare denivelare, ca noi nu traim in america ci in romania :lol:

Link către comentariu

TheBOSS eu cred ca unleashed vroia sa-ti arate jantele mai mult :rolleyes:

Oricum..arata urat daca spoiler-u fata e mai jos decat restu componentelor. Ori o faci toata la acelasi nivel, ori iti cumperi spoiler care sa nu micsoreze "garda" la sol :icon_redface:

Link către comentariu
TheBOSS eu cred ca unleashed vroia sa-ti arate jantele mai mult :rolleyes:

Oricum..arata urat daca spoiler-u fata e mai jos decat restu componentelor. Ori o faci toata la acelasi nivel, ori iti cumperi spoiler care sa nu micsoreze "garda" la sol :icon_redface:

da am vazut jantele sunt beton, dar na mam uitat si la restu.. si asa e mai elegant daca mai ti si din forma originala zic eu nu sa fie hardcore tuning adica numa gauri si grille peste tot.

Link către comentariu

sincer..cel mai frumos arata un golf cu kit-ul de R32 :icon_redface: Pentru mine ala e cel mai frumos Golf 4 :rolleyes:

Nu zic ca nu mai sunt si alte kit-uri care nu arata bine, dar ala, din punctul meu de vedere, e perfect :biggrin:

Link către comentariu

Boss ,poti sa imi zici si mie ce cod are culoarea ??.....ma cam tenteaza :icon_redface:

Modificat de unleashed
Link către comentariu

Oricum BOSS e frumoasa masina, si daca tu esti multumit de ea, nu trebuie sa-ti pese de restu ! ca tu o conduci, nu ei :icon_redface:

Modificat de 50rio
Link către comentariu
Boss ,poti sa imi zici si mie ce cod are culoarea ??.....ma cam tenteaza :icon_thumright:

:Driver: codul de culoare este: LA1W/1W

Link către comentariu
Oricum BOSS e frumoasa masina, si daca tu esti multumit de ea, nu trebuie sa-ti pese de restu ! ca tu o conduci, nu ei :icon_thumright:

asa e... mie trebuie sa imi placa ca deaia este personalizata :Driver: pentru mine nu pentru alti.

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Te-am vazut in seara asta in giratoriu pe Mihai Viteazu in SB, masinuta arata mai bine in realitate decat in poze :icon_thumright:

Link către comentariu

Imi place mult de tot masina si cu tot ce ai pus pe ea ....... e foarte tare si sper ca si golful meu sa arate la fel de bine cat mai repede posibil !!! sal :lol:

Link către comentariu

super misto arata noaptea.eu i-as vopsi partea centrala a capotei in negru,sa fie in prelungirea barei.ar da mai bine.

oricum ai facut ceva din golf.mie unu imi place.

bafta multa la modificat.

Link către comentariu

Hehe ! Eu cand ti-am vazut masina, am observat doar spatele si scrisul ala japonez (presupun ca Golf se vrea scris). Asa ca acum ma uit incantat la poze cu botul. Felicitari pentru LED-urile de S6. E pe lista prioritatilor la mine si, cum a mai zis cineva, sunt innebunit dupa ele. Lasa farurile asa, ca sunt faine, nu mai trebuie sa le faci nimic. Aplica-i in rest si alte ghidusii interesante, decat sa reinvestesti unde ai umblat.

Super !

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!