Jump to content

Vw Golf Iv Custom

theBOSS

Postare recomandată

Pana la urma e gri sau e bej ? :huh:
este un bej :)
Asteptam poze si din lateral, spate si chiar din interior, din fata masina arata bine, am mai vazut modelul asta de bara fata si pe Bora si pe vechiul Audi tt si mi-au placut ambele.Parca ar merge facuta si plafonul si capota facute negru, dar asta depinde de gustul fiecaruia
poze cu restu in curand..
Link către comentariu
  • Replies 174
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• theBOSS

51

• JonDoe2

11

• Auras

7

• h3llboy

7

Top Posters In This Topic

Posted Images

Culoarea e frumoasa :huh:.

Cum a spus si un coleg mai sus, ar merge capota+plafonul negre.

Link către comentariu
Culoarea e frumoasa :huh:.

Cum a spus si un coleg mai sus, ar merge capota+plafonul negre.

da mam gandit si eu la capota si plafon negru dar e prea mare deranjul pantru rezultat zic eu.. ca sunt dependent de masina :)

Link către comentariu

Bara fata da mai mult a Golf V GTI. Nu arata rau dar cred ca fara LDR ar arata superb. Parerea mea !

Link către comentariu

arata bine masina.

am vazut unii carcotasi pe aici, dar de, si criticile sunt folositoare uneori.

o parere personala: e originala. nu am mai vazut pana acum combinatia asta de lumini.

:)

Link către comentariu

foarte tare masina.felicitari! tine-o tot asa :scratch:

Link către comentariu
arata bine masina.

am vazut unii carcotasi pe aici, dar de, si criticile sunt folositoare uneori.

o parere personala: e originala. nu am mai vazut pana acum combinatia asta de lumini.

:rolleyes:

ms mult, eu am facuto dupa gustul meu, poate nu e frumos pentru toti, dar eu zic ca daca ceva nu sa mai vazut sau facut

asta nu inseamna ca nu poate fi placut. ;) thanks again

Link către comentariu
chiar vroiam sa zic ca bara duce mai mult a Mk V GTI , oricum daca vrei efect maxim, faruri negre (25th edition) si bad boy look la capota ca aici :

http://www.dietrich-autostyle.de/detail.ph...04&brand=VW

da ai dreptate, chiar vroiam sa pun faruri negre cu proiectoare cum sunt aici, arata foarte bine. o intrebare as avea, ce zici daca leas pune folie sa le fac negre, ar arata bine???

post-22842-1204727771_thumb.jpg

Link către comentariu

La faza cu folia pe faruri sa le faci negre, e cam nasol ca poate vrei sa mai faci cate un drum si noaptea si mai trebuie sa vezi pe unde mergi, cred ca ar fi cea mai mare prostie. Inca asteptam poze cu masina din spate si lateral si eventual interior

Link către comentariu
da ai dreptate, chiar vroiam sa pun faruri negre cu proiectoare cum sunt aici, arata foarte bine. o intrebare as avea, ce zici daca leas pune folie sa le fac negre, ar arata bine???

nuuuu..sa nu faci chestia asta, la cati bani ai bagat in ea pana acum, ce mai inseamna o pereche de faruri..nu te ineca ca tiganu la "mall", se pot face si la farurile stock,cu vopsea, dar cu conditia sa fie hella, daca sunt valeo..se deslipesc greu cu riscul de a se sparge.

Link către comentariu
nuuuu..sa nu faci chestia asta, la cati bani ai bagat in ea pana acum, ce mai inseamna o pereche de faruri..nu te ineca ca tiganu la "mall", se pot face si la farurile stock,cu vopsea, dar cu conditia sa fie hella, daca sunt valeo..se deslipesc greu cu riscul de a se sparge.

sunt hella, dar au fost deja deslipite odata si relipite cand sau instalat angel eyeurile, nu stiu daca se mai pote deslipi inca odata :P ca sa le vopsesc interiorul negru...

Link către comentariu

Multi dintre voi ati astepat o poza sa vedeti daca chiar body kitul din fata arata nashpa cand masina este vazuta din lateral, adica daca este mai jos decat restul masini, si acuma avem un raspuns..

(poze nu este cea mai buna dar asta o am pe moment) o sa fac mai multe poze pe weekend :P

n500771234_410130_3729.jpg

Link către comentariu
Am vazut asta seara masina.... :)

da azi am ajuns si eu in sibiu

Link către comentariu

interesanta masina :rolleyes: cat costa Ledurile ? vreau si eu , am vazut pe un Passat ieri si am Inebunit.

Link către comentariu

sunt destul de scumpe, eu leam luat cu 250 euro, daca te intereseaza vorbeste cu TIR :)

Modificat de hbogdan
Quote inutil. Foloseste AddReply sau FastReply.
Link către comentariu

nu ne-ai aratat inca lateralul pe lumina si nici spatele.

din ce vad, nu imi place.

sa argumentez:

-S6 body kit presupune un kit complet, altfel e S6 front bumper, dar e mai aproapre de un rs4 bumper corcit cu leduri.

-este plin de beculete ca un pom de craciun, pana la urma este audi sau bmw, sau golf pentru ca i-a ramas decupajul de capota?

-pleoapele sunt depasite, mai bine fara, sau daca vrei neaparat pune prelungire de capota

-faptul ca a ramas decupajul capotei pentru emblema arata o solutie de tuning de compromis

-suspensia este aproape de ceruri

-jantele nu imi dau seama daca sunt de tabla sau de aliaj dar sigur sunt maxim pe 16'. pentru o astfel de bara 17 este minimul acceptabil, 18 e recomandat.

-praguri ioc, nu e de mirare ca nu iti place din lateral, probabil bara fata e cu 10 cm mai jos decat pragul

-neoanele daca tii neaparat la ele, ar trebui sa fie SUB masina si nu pe lateral.

pana la urma ca sa concluzionez, ai un golf 4 cu o bara de tuning cu niste leduri, niste neoane in faruri si niste neoane tipatoare sub masina

noi suntem mai carcotasi pe aici, spor la lucru in continuare

Link către comentariu

sa argumentez:

-S6 body kit presupune un kit complet, altfel e S6 front bumper, dar e mai aproapre de un rs4 bumper corcit cu leduri.

-este plin de beculete ca un pom de craciun, pana la urma este audi sau bmw, sau golf pentru ca i-a ramas decupajul de capota?

-pleoapele sunt depasite, mai bine fara, sau daca vrei neaparat pune prelungire de capota

-faptul ca a ramas decupajul capotei pentru emblema arata o solutie de tuning de compromis

-jantele nu imi dau seama daca sunt de tabla sau de aliaj dar sigur sunt maxim pe 16'. pentru o astfel de bara 17 este minimul acceptabil, 18 e recomandat.

-praguri ioc, nu e de mirare ca nu iti place din lateral, probabil bara fata e cu 10 cm mai jos decat pragul

-neoanele daca tii neaparat la ele, ar trebui sa fie SUB masina si nu pe lateral.

pana la urma ca sa concluzionez, ai un golf 4 cu o bara de tuning cu niste leduri, niste neoane in faruri si niste neoane tipatoare sub masina

dap ai si dreptate pe acolo... neoanele sunt sub masina numa ca reflecta in apa de pe jos.. credema ca nu le pun pe lateral ca la dacie :icon_cool:

Link către comentariu

Pai si atunci de ce nu pui poze cu lateral si spate ca de cateva posturi numai asta te rog, in seamna ca are dreptate mmneg, acum si eu tot asta cred ca masina are doar bara fata si e ugly si de aia pui poze doar la intuneric si doar cu fata :)

Link către comentariu

Bandourile laterale din cate vad eu, sunt Negre.. Ar fi frumos sa le faci in culoarea caroseriei.

p.s; Cum spunea mmneg mai sus, e prea "luminoasa", ca un pom de craciun.

Link către comentariu

Frumos proiect si ai numai respectele mele :angry: .

bafta in rest(aurare)

p.s. pune si tu poze cu spatele si interiorul masinii

Modificat de tibi22
Link către comentariu
Pai si atunci de ce nu pui poze cu lateral si spate ca de cateva posturi numai asta te rog, in seamna ca are dreptate mmneg, acum si eu tot asta cred ca masina are doar bara fata si e ugly si de aia pui poze doar la intuneric si doar cu fata :Driver:

Poza cu spatele. stiu ca nu va place :D

Oricum masina incet incet o fac cum vreau eu nu pot sa bag mii de euro in ea ca nam alceva sa fac cu bani, nici mie nu imi plac unele lucruri si asta nu inseamna ca asta e gustul meu dar in timp o sa le pot schimba. Sunt la facultate in buc, deci sunt si alte cheltuieli :lol: va rog umpic de intelegere.

post-22842-1204992721_thumb.jpg

post-22842-1204992753_thumb.jpg

Link către comentariu

Neaparat sa-i pui niste jante, ca o va schimba total din punct de vedere al aspectului, cu jantele actuale...cam lasa de dorit(sper sa nu te supere parerea mea :huh: )

Link către comentariu

sa argumentez:

omul s-a straduit, si, a reusit "ceva" interesant .... acum ca nu arata cum vreti voi ca in reviste sau mai stiu eu unde ...parerea mea este ca intentia este buna, mai are de muncit asta daca vrea sa termine ce a inceput si sper ca va lua in considerare lucrurile scrise mai sus fara sa se supere pe cineva, in fond sunt numai pareri..gusturile nu se discuta dar noi o facem oricum -------> ca de aceea exista VWforum :D

Modificat de Luc BGN
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!