Jump to content

Vw Golf Iv Custom

theBOSS

Postare recomandată

Am terminat inca un proiect.. Golf IV cu body kit de S6 + leduri de S6, si cu xenon angel eyes este o combinatie care zic eu ca arata superb. Poze artistice Coming Soon!

Ce pareri aveti??

n500771234_427830_2865.jpg

n500771234_408910_8701.jpg

n500771234_410131_4411.jpg

n500771234_427832_3969.jpg

Modificat de theBOSS
Link către comentariu
  • Replies 174
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• theBOSS

51

• JonDoe2

11

• Auras

7

• h3llboy

7

Top Posters In This Topic

Posted Images

Interesant proiectul dar scoate angel-eyes-urile alea. Nu inteleg ce legatura au alea cu grupul VAG. Ledurile de S6 vin foarte bine dar in combinatie cu angel-eyes ( specifice marcii BMW ) arata cam "impopotonata". In rest frumos kit-ul exterior. Bafta in continuare.

Link către comentariu

felicitari!as fii nesimtit sa zic ca e urata sau ca a iesit urat ;) dar nu prea gasesc legatura intre S6 si golf 4,angel eyes si DRL-urile imi plac si culoarea e reusita,bravo,niste poze cu interiorul? numai bine!

Link către comentariu
GargareONline

1.6 16V 140 CP eu stiam de 105 cp?? cum ai ajuns la 140 nu ne povestesti?

Frumoasa masina ;)

Link către comentariu

am uitat sa te rog sapui si niste poze cu spatele...in afara de bara faruri si DRL ce ai ami modificat? numai bine,scuze ca am postat de 2 ori.... ;)

Link către comentariu
am uitat sa te rog sapui si niste poze cu spatele...in afara de bara faruri si DRL ce ai ami modificat? numai bine,scuze ca am postat de 2 ori.... ;)

mai cateva modificari, de exemplu la spate am toba sport, si eleron de R32, am comandat si stopuri cu led dar inca nu au venit. restu de masina are sistem subwoofer JL, cu amplificator, DVD player cu LCD touchscreen, cotiera, filtru sport, geamuri fumuri, xenoane.. si cred ca cam atata :lol: deocamdata.

ms de intrebare si de post :lol:

Link către comentariu

O toba sport nu-ti da inca 35 de cai in plus.Nici macar o evacuare completa nu-ti da atat.Oricum frumos proiectul.Bafta in ceea ce priveste modificarile si asteptam poze

Link către comentariu

Cum ai 140 CP pe 1.6 16V?

Intreb pentru ca si eu am acelasi motor si exista 2 variante:

1. nu stii tu exact cati cai ai

2. ai descoperit o modalitate de a-ti tuna 1.6-le intr-un mod unic

Numai bine.

Link către comentariu
Cum ai 140 CP pe 1.6 16V?Intreb pentru ca si eu am acelasi motor si exista 2 variante:1. nu stii tu exact cati cai ai2. ai descoperit o modalitate de a-ti tuna 1.6-le intr-un mod unicNumai bine.
in legatura cu 140 cp este o eruare, acuma am schimbat..dar este o firma in germania care face softuri pentru masini care ridica cai cu foarte mult, nu este bine pentru motor ca nu o sa te duca mult dar daca vrei cai multi se poate.. eu unul nu imi stric motorul pentru mai multa putere.. but thats me :D
1.6 16V 140 CP eu stiam de 105 cp?? cum ai ajuns la 140 nu ne povestesti?Frumoasa masina :)
a fost o greseala din partea mea sorry :) am 120 cp cu chip, toba, si filtru.
Link către comentariu

Masina cu personalitate multipla...ce mai...laser frate! Interesanta treaba cu firma aia germana care "ridica cai cu foarte mult"...in ceruri.

Link către comentariu

as vrea foarte mult sa o vad si din lateral, momentan mi se pare ca arata ca o dacie cu bot de bmw... no offence...

cat despre efortul depus jos palaria

respect si sa te bucuri de ea.

Link către comentariu

da am inteles :) da parca da mai mult a audi :D a si scris omu S6 body kit :D

Link către comentariu
...Roadrunner...

Foarte frumoasa ...

As compara-o cu un macrameu... dar e prea putin.

Link către comentariu

Dap foarte frumoasa

Eu as compara-o cu un blid foarte reusit :icon_thumright:

Link către comentariu

Asteptam poze si din lateral, spate si chiar din interior, din fata masina arata bine, am mai vazut modelul asta de bara fata si pe Bora si pe vechiul Audi tt si mi-au placut ambele.

Parca ar merge facuta si plafonul si capota facute negru, dar asta depinde de gustul fiecaruia

Link către comentariu
  • Administrator

Man, este frumoasa masina, privind-o din fata. Dar... per ansamblu, sorry, fata cu look de S6 si spate cu look de R32, ea de fapt fiind G4.

Este doar o parere, nu dati cu :icon_thumright: . Gusturile nu se discuta, dupa cum prea bine se stie.

Oricum, succes in viitoarele proiecte.

Link către comentariu

Cum de nu te-am vazut prin Sibiu inca? :P

Se vede ca ai muncit la ea, asemanarea cu S6 nefiind chiar cea mai inspirata, dar faptul ca tie iti place si esti multumit de ea conteaza cel mai mult.

Spor in continuare!

Link către comentariu
Cum de nu te-am vazut prin Sibiu inca? :angry:

Se vede ca ai muncit la ea, asemanarea cu S6 nefiind chiar cea mai inspirata, dar faptul ca tie iti place si esti multumit de ea conteaza cel mai mult.

Spor in continuare!

pai nu sunt foarte mult timp prin sibiu, ca am facultate in Bucuresti deci in timpul sapt sunt pe acolo, prob deaia nu

mai vazut :P

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!