Jump to content

Clarion DXZ938R

fuscobal
 Share

Postare recomandată

Ce parere aveti despre aceasta unitate ? Ce stiti despre felul in care se comporta ea in timp ? Intrebarea o pun putin cam tarziu deoarece achizitia am facut-o deja. Pe partea de calitate sonora si reglaje, diferenta este enorma fata de 9812 de la Alpine pe care l-am inlocuit !

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Ce parere aveti despre aceasta unitate ? Ce stiti despre felul in care se comporta ea in timp ? Intrebarea o pun putin cam tarziu deoarece achizitia am facut-o deja. Pe partea de calitate sonora si reglaje, diferenta este enorma fata de 9812 de la Alpine pe care l-am inlocuit !

<{POST_SNAPBACK}>

eu am un 948 de la clarion si e beton,sincer clarion sunt foarte buni la head unituri care sunt cu totul altceva

felicitari de achizitie :D

eu am mai avut un 738 tot clarion si am fost super multumit dar l-am dat pentru ca 948 avea touch screen (fumuri)

Link către comentariu

• Administrator

din poza arata bine

dxz938r.jpg

culoarea se impaca cu bordul de skoda ? (ma refer la lumina nu la Front panel in grey metallic.

Link către comentariu

Sa va zic cat am dat pe el ??? Baiatul care l-a montat a zis ca este putin peste 948 actual !!!

Link către comentariu

Mda, poate ar trebui. Omul se referea la SQ. Eu nu ma pot pronunta pentru ca nu am auzit 948. Intrucat vad ca mergi tot pe Infinity ca difuzoare, ne-am putea da seama destul de usor de eventuale diferente!

Link către comentariu

nu am putut evalua corect diferentele deoarece nu le-am putut monta pe aceeasi masina ca sa ascultam aceasi melodie .

concluzie:felicitari pentru tuningul audio de pe masina (de competitie)

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Eee, hai sa nu exageram. Nici chiar de competitie !

Link către comentariu

Din puctul meu de vedere in masina ta se aude super,probabil tu te-ai obisnuit.

Orice upgrade sonor care ti-l mai dai nu mai este rentabil calitate/pret si incepe sa devina patologica treaba.

:)

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!