Jump to content

MODUL K-Jetronik

AB-33-WOB
 Share

Postare recomandată

shtie cineva daca motorul 1.8 16v K-jetronik poate functziona cu modulul (calculatorul) modelului similar (tot K-jetronik) al motorului cu 8 valve? shtiu ca 16v are in plus knock sensor, mai are si altceva in plus care sa aibe legatura cu modulul de gestiune? merita sa iau in 16v fara modul in sperantza ca ar functziona cu modulul meu de 8v? multzam' pt sfaturi

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

shtie cineva daca
Modificat de scirocco
Link către comentariu

TU AI PE masina sonda lambda ?

atunci ai montat pe iesirea de pe capul distribuitor o piesa electrica care variaza cumva presiunea pe retur in functie de lambda...

calculatorul de 16 v face altceva si anume valva de ralanti daca este electrica .

vezi ce calva ai tu ca sa stii ce faci. in principiu se poate anula sonda lambda si piesa de pe cap pa sa ai un k-jetronic simplu.

Link către comentariu

TU AI PE masina sonda lambda ?

atunci ai montat pe iesirea de pe capul distribuitor o piesa electrica care variaza cumva presiunea pe retur in functie de lambda...

calculatorul de 16 v face altceva si anume valva de ralanti daca este electrica .

vezi ce calva ai tu ca sa stii ce faci. in principiu se poate anula sonda lambda si piesa de pe cap pa sa ai un k-jetronic simplu.

<{POST_SNAPBACK}>

am sonda lambda si am si piesa de pe cap distribuitor, am conexiunile intre ele si modul intacte......deci v-a merge?

Link către comentariu

Motorul 16v (daca e KR) are doua module de comanda: unul care comanda aprinderea si unul care comanda regulatorul de ralanti. In modulul pt. aprindere intra si un furtunas de vacuum, dar nu stiu nimic de knock sensor, ala nu cumva e pt digifant?

Link către comentariu

daca ai pompa si injectoare bune k-jetronic merge oricum .

la motorul de 16v mai exista celalalt calculator de aprindere pe care treb neaparat sa-l ai. + instalatia aferenta si iti trimit eu schema !!!

Link către comentariu

• 3 weeks later...

Eu am 16v kr si nu am knock sensor si nici sonda lambda.

scirocco: de unde ai ETKA in engleza ? eu am numa in germana si pricep nimic de acolo :eek:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!