Jump to content

Plafoniera spate

Uschy
 Share

Postare recomandată

Salut,

Stie cineva cate becuri sunt in iluminatorul din plafon (cel din spate)

Am impresia ca sunt 2 becuri iar mie nu mi se aprinde decat unul. ;)

:blush:

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

@Uschy: O solutie pentru tine ar fi sa vezi o masina din showroom :offtopic:

Dupa vizionarea Fabiei 2 Combi la Brady, eu am ramas cu impresia ca in plafoniera spate sunt 2 becuri. E posibil sa fie un bec ars sau sa fie o problema de contact.

Link către comentariu

@DRAPAR: Ai dreptate sunt doua becuri dar la unele fabii exista o problema cu intrerupatorul deci e posibil sa nu fie ars.

Se scimba pe garantie in 5 min.

Link către comentariu

Pai in cazul de fata o sa merg la showroom sa ma documentez in deaproape, si apoi daca este cazul merg in service :scratch:

Chiar nu dispune nimeni de timpul necesar sa verifice daca intradevar sunt 2 becuri ?? :( nu as vrea sa merg pana in showroom aiurea :ceuameni:

Link către comentariu

OK, Am fost in service cu masina, (Brady) initial ei mi-au zis ca masina are un singur bec in iluminatorul din plafon, eu am sunat si la Avia, iar ei mi-au zis sa ma duc la service ca sunt 2 :P

Concluzie: am fost la Brady , unde am asteptat 2 ore sa mi se schimbe un bec :) , Iar costurile s-au ridicat la 50 RON in conditiile in care masina este in garantie. Mi-e si frica sa ma gandesc cat ar costa si manopera.

Recomand cu incredere Avia motors, (nu am fost niciodata ..dar mai idioti ca astia nu au cum sa fie :P

Modificat de DRAPAR
Nu se da QUOTE la ultimul post !
Link către comentariu

Nu vreau sa fiu carcotas, dar sa te duci in service sa pierzi cateva ore pentru schimbarea unui bec la plafoniera :rolleyes:

Si a doua la mana, este interesant ca ti se parea ciudat ca altii sa nu dea "iama" la masini sa verifice pentru tine cate becuri sunt acolo.

Ce vrei sa spui ca becul a costat 50 RONI. Ai bixenon in plafoniera? :lol:

Scuze, ca mi-a crescut PH-ul! :lol:

Sa traiti bine! :P

Link către comentariu

@AndyG: Nu toata lumea este indemanatica ! :P

Service-ul era necesar daca problema tinea de comutator si era rezolvabila pe garantie, cum spune krysty82.

Link către comentariu

@AndyG 1. Nu vreau sa imi bag eu mainile unde nu ma pricep ... masina e in garantie se schimba in grantie !

2. Era de ajuns ca cineva in drumul lor spre munca sa se uite in spate inainte sa inchida usa (in cazul in care iluminarea interioara este setata sa se aprinda la deschiderea usilor)

@DRAPAR problema cu comutatorul nu era , pentru ca se mai aprindea un bec , dar putea fi o problema electrica :rolleyes:

Link către comentariu

degeaba e in garantie fratilor. Consumabilele nu sunt asa cum daca iei un printer si se termina cerneala nu iti da alt cartus pe garantie. Imediat aud ca vreti si cauciucuri noi ca s-au uzat, becul e un consumabil ;)

ciudat ca pentru un beculet ai dat 50 ron asta chiar ca e strigator la cer, in locul tau m-as interesa daca este asa scump, dupa care as face un pic de scandal. Factura ai la cei 50 ron pe care ai platit?

Link către comentariu

costurile s-au ridicat la 50 RON in conditiile in care masina este in garantie. Mi-e si frica sa ma gandesc cat ar costa si manopera.

Eu cred ca 50 RON a fost costul becului(probabil 2 RONI) + manopera restul. Daca gresesc, corecteaza-ma Uschy.

Nu cred ca schimbarea becului, de fapt a oricarui bec, are vreo legatura cu garantia.

De aceea spun ca mai mult nu are cum sa dai pe viitor. Poate mai putin, ca nu o sa-l mai schimbi (daca vrei) intr-o reprezentanta atunci cand se va termina garantia.

Eu unul, apelez la service-uri de reprezentante doar in situatii delicate (unde nu se baga alte service-uri de rand), inclusiv RCA sau CASCO, si nu pentru orice lucrare de "rutina". De "rutina" nu inseamna becuri si sigurante. Cu alea ma descurc singur.

OnT: Cine poate explica mai exact care e problema cu comutatorul plafonierei. Sunt curios cum se manifesta defectul si de ce e defectuos.

Link către comentariu

Domnilor, va rog sa nu deviati prea mult de la subiectul initial expus de initiatorul topicului !

E clar ca becul nu face obiectul garantiei dar fiind avertizat de posibila existenta a unei probleme electrice acoperita de garantie, Uschy a preferat service-ul.

@krysty82: Alte detalii despre acea problema a intrerupatorului ar fi foarte utile in acest topic.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!