Jump to content

Jante Enzo7x16 5x112 Et35

gicanu
 Share

Postare recomandată

Oare s-or potrivi aceste jante(Enzo7x16 5x112 et35) pe un golf 5 coupe, 1.4i, 75cp, din 2005 .Jantele pe care le am acum sunt pe 15 si au et-ul 47.Pe jantele enzo vreau sa pun niste cauciucuri 205.65.r16.Multumesc anticipat

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Cauciucuri cu latimea de 205 nu merg pe 7x16. Cauciucurile de 205 merg pe 6,5 x 16

Apoi latimea din talon pt jantele de 16 e 55 si nu 65

P.S. Cauciucurile de 16 pt golf sunt 205x55 R16 (nu se modifica dimensiunea rotii fata de cele de 15)

Link către comentariu

De ce sa nu mearga anvelope 205/55/16 pe jante de 7Jx16? Eu am aceasta combinatie de jante si anvelope si chiar sunt oki.

Link către comentariu

Rex de ce crezi tu ca nu merg cauciucuri cu latimea 205 pe jante de 7x16?

E una dintre cele mai intalnite variante la capitolul 16"

Link către comentariu

Pardon acolo am vrut sa scriu 55 nu 65.Mi-au ramas cauciucurile si jantele de la fosta masina(un reno megane) cu care am avut dauna totala la cateva saptamani dupa ce ii pusesem niste jante de 3 milioane(otel pe 15) si cauciucuri de iarna. Jantele de magneziu cu cauciucurile pe 16(folosite 4 luni mi-au ramas mie) si m-am gadit ca decat sa le vand mai bine le pun eu(cauciucurile).

Golful pe care il am acum are cauciucuri de iarna si decat sa cumpar cauciucuri de vara mai bine iau jante mai ales ca deja am cauciucuri sa pun la ele si sunt si mai ieftine ...

Link către comentariu

Ok multumesc tuturor.Sunt foarte bune jantele si din cate am inteles cu diferenta de et o sa am un look mai sportiv si o sa iasa cauciucurile un pic in afara aparatorii.foarte tare site-ul il mai folosisem dar i uitasem cum se numea

Se poate inchide.

Link către comentariu

A se observa in poza de pe car bible ca 205 se potrivesc fara probleme si pe 7x16 :blink:

Link către comentariu

Se muat in sectiunea ''Jante si anvelope'''!

Link către comentariu

Din cate stiu la Golf 5 si Passat 3C la 16" sunt recomandate 215/55/16 care cred ca vin perferct pe latimea 7J

Modificat de TheOne06
Link către comentariu

Dimensiunea standard de cauciucuri la Golf 5 pentru jante de 16 este 205/55. 215/55 ar insemna sa maresti diametrul rotii peste cel standard. Latimea de 7 e foarte potrivita pentru jante R16. Eu am jante de 16 cu 6,5 si se observa cum cauciucul este usor tras catre interior de janta. Abia astept sa imi iau jante de 7.

Astept in schimb cu nerabdare feedback de la cineva care are jante 7j 16 ET35

Probleme? :D

Link către comentariu

Pune si tu niste poze sa vedem cum vin cu ET35. Eu am montat 7Jx16 cu ET42 si vin OK, pe fata sunt la nivelul aripii, la "limita" ca sa zic asa

post-9995-1204871040_thumb.jpg

Link către comentariu

• 7 months later...

Eu am montat ieri pe ALTEA un set de jante ENZO H 5x112, R16, 7J ET35 cu anvelope de iarna Nokian 205/55R16. Se potrivesc foarte bine pe masina, ies putin in afata aripii pe fata si sunt la limita pe spate, nu ating, arata foarte bine mai ales in mers, sunt foarte multumit de alegerea facuta, mai ales ca pretul mi s-a parut foarte bun: set 4 buc + kit prindere (inele + prezoane) = 1100 lei de pe www.janta.ro

post-7016-1225958540_thumb.jpg

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!