Jump to content

My New Ride ...vr6

D_M_X

Postare recomandată

Scaunele nu le-am vopsit eu .Asa sunt de fabrica. Sunt luate de pe un g3 color edition albastru. E normal sa aiba crapaturi dar eu zic ca la varsta lor (18 ani) arata f bine.

DjHojd- stilul asta poate ca este ciudat dar crede-ma ca body-kitul a iesit oficial la vanzare in catalogul rieger anul asta.

Intre timp mi-a cazut pompa de benzina ieri . Se blocase si am schimbat-o singur de data asta.

Link către comentariu
  • Replies 175
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• D_M_X

67

• bugsyvr6

25

• mpa@tuninggarage

13

• UPO

5

Top Posters In This Topic

Posted Images

Domnul DMX de ziua ta iti fac cadou o canistra plina :) :icon_thumright: ca poate iti foloseste la ceva.

In legatura cu masina sti tu cu finisarile alea care mai trebuie facute pt ca alea conteaza foarte mult in imaginea masini.

Spor la treaba!

Link către comentariu

Eu zic ca este un body kit f frumos, nu se potriveste 100% cu liniile masinii dar este agresiv si arata f bine. Parerea mea ca nu bodykitul este de vina ci farurile, arata ca un "Arnold" cu ochelarii lu "Mrs. Doubtfire". Schimba-le si ai sa vezi ca nu o sa mai ai reclamatii.

Link către comentariu

Prb este la grila fata care este de la FK...si tot ce este de la fk e de 2 lei. Grila aia imi deranjeaza tot botu.Si aripa dreapta nu este turnata(taiata) corect din fabrica.

Faruri am in gand sa comand dar nu stiu de care. Ma gandeam la Hella cu loock de g4 dar cand am aflat cat costa m-a luat capu si caut ceva sa fie cu lupa si semnalizare incorporata in far. Vreau sa-i pun si xenon ,iar daca farul nu are lupa pun degeaba.

Vreau sa vopsesc barile originale si sa le pun pe masina pana la primavara. Deja o sa inceapa sa devina alunecos pe strada si nu vreau sa ma trezesc furat de peisaj sau maturat de altu.

Intre timp am terminat de montat si ultimele piese la interior.

Link către comentariu
Prb este la grila fata care este de la FK...si tot ce este de la fk e de 2 lei. Grila aia imi deranjeaza tot botu.Si aripa dreapta nu este turnata(taiata) corect din fabrica.

Faruri am in gand sa comand dar nu stiu de care. Ma gandeam la Hella cu loock de g4 dar cand am aflat cat costa m-a luat capu si caut ceva sa fie cu lupa si semnalizare incorporata in far. Vreau sa-i pun si xenon ,iar daca farul nu are lupa pun degeaba.

Vreau sa vopsesc barile originale si sa le pun pe masina pana la primavara. Deja o sa inceapa sa devina alunecos pe strada si nu vreau sa ma trezesc furat de peisaj sau maturat de altu.

Este adevarat, farurile hella te omoara la bani (vreo 10 milioane bucata pret mediu), si mai ai dreptate cu produsele de la fk, eu am angel eyes, cu lupa de la fk plus xenoane si nu vad nimic, chiar ma feresc sa plec noaptea. Oricum daca iti pui xenoane nu este neaparat nevoie de lupa, pt tine chiar este mai bine fara lupa, pt ca farurile vor "bate" mult mai bine, problema este daca nu sunt reglate bine, arzi retina celorlati participanti la trafic. Concluzia este asa...daca vrei sa arate bine si sa ai si calitate ia-ti hella, daca vrei sa arate bine, si sa circuli decat ziua ia-ti fk.

Link către comentariu

ai putea incerca farurile cu look de golf 4 r32 de la in.pro ... cele din poza.. bafta!

post-35265-1229601298_thumb.jpg

Link către comentariu

Am citit tot threadul, cap coada. Azi. Am urmarit evolutia ca pe un film, si abia asteptam sa iasa de la tinichigerie. Culoarea este incredibila. Parerea mea este ca body kitul este exagerat, insa eu am alte gusturi, iar daca tie iti place, este cel mai important. In schimb motorul... SUBLIM e tot ce pot spune... Interiorul arata foarte misto, ce mai, o incantare. Cam cat ai investit in el pana acum? Ma crezi ca mi-as vinde 5-ul sa imi iau vr6? :)

Link către comentariu

superbe farurile de mai sus...

ar merita incercate...

eu am pus oem look... tot hella...nu sunt f scumpe...si merita toti banii...look oem si calitate oem

respect,Un Kal

Link către comentariu

gerorge....nu-mi plac chestiile alea de pe mijloc. Vreau ceva simplu pe negru, cu lupa .

gHapciu..dupa ultimele calcule am depasit 5 mii cu tot cu manopera si fara masina. Si asta in conditiile in care multe piese le-am luat fara tva sau alte adaosuri.Iar pana in primavara ar trebui sa o fac sa traga putin mai tare si rearanjate barile pe masina ca nu-mi plac cum cad pe ea.Si mai am cateva surprize.

Link către comentariu

Si eu am fost la vreo doi mecanici sa ma ajute cu motorul... au zis ca n-au mai facut/vazut asa ceva si nu se baga. Pana la urma l-am facut singur de la a la z in fata blocului... dar in vreo 3 luni :blah:

Link către comentariu
De cand trebuie mecanic special pt vr6 :) ?

Vad ca ai bmw...u te-ai duce la un mecanic care a reparat la viata lui numai dacii si daewoo?Sunt unii care lucreaza la vw la reprezentanta si habar n-au de vr6.Acum toti sunt schimbatori nu mecanici. Am gasit giovani dar greu si este si un pic mai scumput, dar nu-mi este frica sa las masina pe mana lui.

Link către comentariu

Am bmw dar am avut 2 x vr6 :icon_thumright: si nu trebuie sa stii fizica atomica ca sa poti repara un vr6.

Link către comentariu
Am bmw dar am avut 2 x vr6 :icon_thumright: si nu trebuie sa stii fizica atomica ca sa poti repara un vr6.

Am si eu un vr6, l-am dus la multi mecanici sa-i rezolve un tremurat la relanti, pana acum, din toti mecanicii "priceputi" nici unu nu i-a dat de cap. Daca esti asa bun la vr6 spune-mi si mie care ar fi problema la masina mea, precizez, nu are probleme cu injectoarele, cu compresia, cu pompa de benzina, tampoanele de la motor, cu vacumul, nu trage aer fals pe nicaieri si pe calculator nu da nici o eroare. Daca ma lamuresti si pe mine fac cinste mare.

Este foarte important sa gasesti un mecanic bun asta este si parerea mea.

Link către comentariu
Am si eu un vr6, l-am dus la multi mecanici sa-i rezolve un tremurat la relanti, pana acum, din toti mecanicii "priceputi" nici unu nu i-a dat de cap. Daca esti asa bun la vr6 spune-mi si mie care ar fi problema la masina mea, precizez, nu are probleme cu injectoarele, cu compresia, cu pompa de benzina, tampoanele de la motor, cu vacumul, nu trage aer fals pe nicaieri si pe calculator nu da nici o eroare. Daca ma lamuresti si pe mine fac cinste mare.

Este foarte important sa gasesti un mecanic bun asta este si parerea mea.

clapeta de acceleratie ?

Link către comentariu
Am bmw dar am avut 2 x vr6 :vaidecapulmeu: si nu trebuie sa stii fizica atomica ca sa poti repara un vr6.

Nu-ti trebuie fizica ci mecanica. Sincer si fara caterinca acum l-a multe chestii nici mie nu mi se mai pare greu si asta ptr ca am stat si am mesterit impreuna cu mecanicu sau doar am stat si am asistat. Dar in primele 3-4 luni ma durea capu ca nu gaseam pe cineva sa se ocupe de ea.

Giovani....i-a verifica senzorul de clapet. si mie imi tremura motoru si cand am pus unu de l-a un amic si mi-a citit cu calc a aparut eroarea. A sters-o si de atunci nu mai tremura.Da cu ala original nu aparea nimic. Ciudat. Alta chestie. La ce turatie ai relantiu? Ca poate e prea jos si din cauza asta tremura.

Link către comentariu
clapeta de acceleratie ?

Sa fie senzorul de la clapeta de aceleratie???? Pai daca ii scot mufa moare motorul...deci sa trag concluzie ca el functioneaza. Suportii de motor sunt schimbatzi toti si oricum mie imi tremura ca si cand imi merge in 5. Oricum ca sa inchid paranteza asta ca aici nu se discuta de masina mea.....mai am cateva solutii, catalizatorul sa fie infundat (dar nu explica in totalitate tremuratul), ca o simt ca trage un pic aiurea dupa 100 la ora si calculatorul (cel mai probabil). Asa ca cine de prin bucuresti se indura de mine sa-mi imprumute calculatorul de pe vr6 pt 5 minute....ofer la schimb o bere cu/fara alcool, o tigara fina si o tura cu masina mea sa facem comparatii. Ms anticipat

ps: turatia este cam pe la 600-700

Modificat de bugsyvr6
Link către comentariu
nadir@boosted.ro

va rog fiti la subiect si nu mai poluati topicul omului

pentru chestii tehnice aveti o sectiune separata special pentru asta

fara jigniri sau alte vrb aruncate aiurea

fiti maturi!

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!