Jump to content

My New Ride ...vr6

D_M_X

Postare recomandată

Azi a intrat masina la tinichigerie. In functie de cat este de munca maine sau poimaine intra la pregatit ptr vopsit.Sper sa fie gata intr-o saptamana.

Trebuie sa mai cumpar pompa de benzina ptr ca a mea a inceput sa-si dea duhu. Inca nu mi-a venit piesa de la timonerie. Ce uameni .

Si intre timp s-a mai alaturat un fratior mai mic in familie. Un G3 1.8 proaspat luat din Ar Color Edition ca echipare. Poze pe maine.

Link către comentariu
  • Replies 175
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• D_M_X

67

• bugsyvr6

25

• mpa@tuninggarage

13

• UPO

5

Top Posters In This Topic

Posted Images

Sambata seara masina a intrat la vopsitor in garaj. De azi se apuca de ea. Body kitul nu l-au vazut decat 2-3 persoane pana acum si vineri seara inca 6-7 pers. Parerile sunt pozitive. Azi trebuie sa-mi aleg si finala. Pompa de benzina a sosit.M-am enervat cu pompa asta. prima pompa nu se potrivea...dupa care cand m-am dus la magazin si acolo ..pai nu stiu daca este sau nu de la tine ...si am comandat pompa cu tot cu plutitor si sorb pe original si a venit ieri.

Mi-a venit si grila fata,prelungirea capota de la dectane.faruri noi .Imediat ce iese de la vopsit masina merge la mecanic ptr timonerie ,pompa de benzina si rezolvarea prb cu planetara lunga. Interiorul o sa fie putin restilizat.Mai este putin si sper sa fiu multumit de rezultatul final.

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Masina a fost matuita integral. Am intarziat 3 zile ptr ca am fost 1 zi de munca si nu am putut sa ma ocup de haion, 1 zi nu au venit la programare baietii sa dea luneta jos si azi am rezolvat-o eu . S-a acoperit cu fibra locasul de la Vw si stergator. Locasul de la nr nu l-am acoperit ptr ca nu vreau sa mut nr si sa-l pun pe bara ptr ca nu vreau sa schimb forma barii. clantele de pe usile spate nu le-am mai acoperit ptr ca nu mi-a placut cum vine cu ele acoperite. Proiectul intarzie ptr ca sufera multe mdificari de ideei pe parcurs. Si vreau ca masina sa iasa exact cum imi place mie. Oricum de azi s-a intrat in linie dreapta. Sper ca rezultatul sa fie pe masura asteptarilor. Daca nu intervin modificari sper ca sambata sa intre la vopsit. Masina v-a primii si un interior total schimbat

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Cam asta a iesit . Mai e ceva de lucru dar cam asta e. Mai sunt mici reglaje si de vopsit unele piese din interior + montatul noului interior

post-8397-1225901650_thumb.jpg

post-8397-1225901659_thumb.jpg

Link către comentariu

Masina o sa mai sufere transformari la aspect . Inca nu este finalul. Mai sunt piese de adaugat si unele de schimbat culoarea. In poze este una in realitate altceva. Intre timp a primit alta evacuare si in curand o evacuare cap coada full inox

post-8397-1225921352_thumb.jpg

post-8397-1225921421_thumb.jpg

Link către comentariu

Azi ne-am batut capul ce mai trebuie vopsit ca sa-i dau un contrast. O sa apara in unele locuri putin negru cu bule albastre si rotile vosite in gri carbon. Am mai facut putina curatenie in ea si sambata sau dum ii montez si interiorul . Am o prb cu bandourile . Trebuie sa fac unele adaptari ptr ca-mi forteaza in bara si sa vad cu fac sa-i aliniez farul cu grila si bara in partea dreapta. In reas a iesit fara scursuri. Mai trebuie polisate barile si pragurile. Data cu ceara si gata

post-8397-1225988759_thumb.jpg

post-8397-1225988808_thumb.jpg

post-8397-1225988868_thumb.jpg

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

DMX iti apreciez munca dar fara suparare. Bara fata imi aduce aminte de

ASTA:

photo_0012.jpg

Iar stopurile .. sunt ca nuca .. Pacat,mare pacat de culoare,munca si bani.

Modificat de RedFighter
Link către comentariu

Culoare e bestiala.

Initial nu mi-a placut body kit-ul, dar acum imi place :) . Te rog pune si o poza din spate sa vedem cum arata si bara spate!

Spor la modificari!

P.S. Nici mie nu imi plac stopurile!

P.S.2 Mi se pare ca bara fata nu e aliniata cu grila!

Modificat de rex
Link către comentariu

REX- am revenit la stopurile originale. Nici mie nu-mi placeau. Grila nu este aliniata cu bara fata din cauza prinderilor de jos de la grila.

RedFighter- Olteanul ala a fost sursa mea de inspiratie. Pacat este din pct tau de vedere din al meu nu este pacat ptr ca acest kit mi-a placut f mult.Mai este unul care-mi place de la rieger dar ala costa peste 4500 de e.AM vrut un kit nou aparut care sa respecte cat de cat linia masinii nu gen kituri inspirate dupa a6 sau alte prostii.

Bimm3r-Nu sunt filozof si nici n-am fost. Este parerea ta ca acest kit este urat. Dar in final conteaza sa-mi placa mie. Iar oameni care au vazut mult tuning la viata lor si lucreaza in acest domeniu au zis ca masina in proportie de 90% este un produs f reusit si mai ales este o masina unicat. Asta am urmarit de la bun inceput si asta am reusit.Si dupa ce s-a dat drumul l-a taxa s-a umplut instant ro de g3 normale. Si asta eu nu am vrut niciodata: sa am o masina la fel ca 100 de mii de oameni. Mai am un g3 1.8 gt color edition absolut stok. Crezi ca fac colectie de g3 stok? Cui nu-i place sa fie sanatos si sa faca un produs mai frumos ca al meu.

Respect parerea fiecaruia dar nu incepeti cu comparatii imbecile.

Link către comentariu

DMX imi cer scuze daca te-ai simtit jignit. Nu am avut nicio intentie de acest gen.

Desigur, gusturile nu se discuta. Spor la modificari !

Link către comentariu

D_M_X - nu am vrut sa fiu rautacios, iti apreciez munca, e super misto masina, dar bara fata e exagerata, bine asta e doar parerea mea. Mie unul imi place G3-ul foarte mult, mai ales al tau ca e in stare foarte buna. Bafta si sa ai parte de ea si cat mai putine probleme !

Link către comentariu

Am reusit intr-un final sa-i schimb interiorul. Mai am piese care trebuie montate,unele de schimbat(presuri,pedale si cotiera). Si la exterior inca nu sunt gata toate piesele.

post-8397-1228036940_thumb.jpg

post-8397-1228037011_thumb.jpg

post-8397-1228037175_thumb.jpg

post-8397-1228037243_thumb.jpg

Link către comentariu

Foate bine arata din spate! Imi place ca ai schimbat stopurile; arata cu mult, mult mai bine asa.

Daca e sa fiu critic, tips-ul de la toba nu se potriveste perfect cu locasul din spoiler (mica diferenta).

Sanatate!

Link către comentariu

ms.

Nu se potriveste ptr ca gatul nu vine in continuarea tobei. Altfel nu are loc daca nu este asa. Oricum este provizorie ptr ca strang bani ptr a schimba toata evacuarea.

Link către comentariu

Arata foarte bine noul kit si mai ales culoarea.

Personal as mai pune folie 50% pe geamuri, as vopsi jantele negre si as scapa imediat de cotiera aia de bazar.

Link către comentariu

Jantele or sa intre la vopsit dar culoarea o sa fie un gri carbon. Nu negru. Cotiera este ramasa de la fostul proprietar. Astept sa vina cotiera care am comandat-o de o luna.

Azi o sa montez si ultimele piese de la interior.

Link către comentariu

Interiorul este superb. SPatele arat mult diferit si este reusit. Scaunele le-ai cumparat asa sau le-ai imbracat tu in piele?

Link către comentariu

Fiecare cu parerea lui, mie imi place body kit-ul tau numai ca nu prea se pupa bine, nu imi place ca ai vopsit pielea, se vad crapaturile prin ea, mai bine o lasai cum era sau schimb-o cu totul.

Bafta in continuare

Link către comentariu

Salut, felicitari pentru munca depusa si modificarile aduse. Si eu sunt de parere ca botul este prea "ciudat" (stilu acesta "ciudat" cred ca este invechit), spatele arata bine, interiorul arata bine in doua culori dar cum a zis si bugsyvr6 cred ca scaunele putea sa ramana negre ;).

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!