Jump to content

My New Ride ...vr6

D_M_X

Postare recomandată

Sa o stapanesti sanatos... :P mi-am achizitionat si eu un vento vr6 dar e inca in faza de "proiect" ca sa zic asa. Motorul e in portbagaj:D Reparatie capitala (bloc alezat, pistoane marite, supape marite etc) Am sa revin cu poze si eu dupa ce o termin. Papa multi bani... Stii ca e 900 ron impozitul pe an? :lol:

Link către comentariu
  • Replies 175
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• D_M_X

67

• bugsyvr6

25

• mpa@tuninggarage

13

• UPO

5

Top Posters In This Topic

Posted Images

stiam dinainte s-o cumpar ca e mult impozitul...asta e.E mult dar pasiunea cere sacrificii. Depinde de noi daca le acceptam sau nu.

In seara asta m-am dat putin la ea....ma deranjeaza f tare schimbatul vitezelor nu reusesc sa schimb f repede in jar...si asta din cauza cutiei. trebuie neaparat sa regleze cineva treaba asta ptr ca pierd enorm de mult la scimbatul vitezelor.A2a prb nu pun puterea jos...prb asta se v-a rezolva cand schimb jantele si suspensia.+filtru sport, curatat injectoare si schimbat uleiul.treaba probabil ca se v-a schimba..Oricum 165 de caluti tot ii are :icon_thumright:

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

I-am schimbat tot de sub ea inafara de pivoti si 3 burdufe de planetara. Acum nu mai troncane. Daca stie cineva ce pot face ca sa nu-mi mai scartaie plasticele...mai ales in partea din spate ca ma dispera.

Am o prb la injectoare...nu stiam inainte dar duminica i-am dat putin 2 blana si 3 blana si am repetat operatiunea de 3-4 ori si mergea frumos...chiar am si incercat-o si din mers si de pe loc cu un toledo 2.3 170 cp si m-am dus binisor in fata. O sa repet operatiunea cand schimb suspensia si jantele.

Trebuie sa duc urgent injectoarele la curatat sau sa cumpar altele noi. Stie careva un pret ptr injectoare noi bune?

Link către comentariu

fara suparare...un vr6 sa consume 12 nu am mai auzit...eventual daca mergi cu el subturat...desi nici asa nu imi vine sa cred...

Link către comentariu

E fara suparare....seara cand orasul este mai gol si schimb a1a pana in 3000 si restu pana in a4a in 2000 rpm am consumul asta. Crezi ca am vre-un interes sa mint sau sa fabulez? asta este cnsumul seara. Ziua ...alta mancare de peste....dar nu a sarit de 15...iar in regim de jar(400m) si mers noaptea este undeva intre 18 si 19...Mie unu imi convine ..inca ma astept ca dupa ce-i schimb injectoarele si o softez sa-mi consume si mai putin ;)

Link către comentariu

Am eu set de injectoare sh si fise, daca te intereseaza vorbim. Sunt aduse din state.Pretul pt un injector nou este de aprox.100$.Dau totul la pretul asta

post-6155-1207065395_thumb.jpg

Link către comentariu

hai noroc ! uite ca am picat si eu p-aici ! sa o stapanesti sanatos si bun venit in lumea celor cu 6 in V ... R :))) ! bine ca nu-ti mai face nazuri ... le revigoram noi ! eu ma apuc de el prin iunie cred ! spor la el si menajeaza-l pe cat posibil pana il faci boboc ! la ralanti cu el ! numai bine !

Link către comentariu
hai noroc ! uite ca am picat si eu p-aici ! sa o stapanesti sanatos si bun venit in lumea celor cu 6 in V ... R :icon_thumright:) ! bine ca nu-ti mai face nazuri ... le revigoram noi ! eu ma apuc de el prin iunie cred ! spor la el si menajeaza-l pe cat posibil pana il faci boboc ! la ralanti cu el ! numai bine !

Ms mishu. Mai rar baiat de treaba ca tine. Sapt asta sau cealalta intra la tinichigerie... :salut: + montat alte dude pe ea:)....deja masina a inceput sa faca victime :huh:.....

Moamaaaa ce greu e sa ma abtin...... sa nu-i rup dintii :) :D

Modificat de D_M_X
Link către comentariu

las-o usor pana stii tu ca-i tzeapana din toate punctele de vedere ..... dupa aia poti sa o duci in limitele ei dar cu bun simt si cu un anumit rost .. vr6 e un motor robust care te va duce multi km de forja daca il intretii si ai grija de el ... luna viitoare cred ca desfac vr-ul sa-l revigorez un pic ... dupa 15 mai o sa fiu la garaj cred ... mai vb !

Modificat de CT-12-VVV
Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Dupa o duminica intreaga de munca.... ceasuri plasma, elemente bord imbracate in folie,

11052008014dy5.jpg

By dmx1, shot with E50 at 2008-05-13

11052008024pv4.jpg

11052008018ne0.jpg

11052008023et6.jpg

11052008020df2.jpg

11052008019qb5.jpg

11052008001he0.jpg

Link către comentariu

Si iti plac tie pedalele alea?

Fara suparare dar sunt ca nuca-n perete, ai ceva rosu pe masina?

Modificat de dan i
Link către comentariu

Peretele fiind negru si nuca rosie eu zic ca se potriveste....in poze parca nici mie nu-mi place dar in realitate se vede putin diferit...partea de jos este neagra si pedalele vin ca o pata de culoare.....oricum le-am montat ptr ca le aveam degeaba in casa de la fosta masina si cand ploua afara imi alunecau incaltarile pe celelate..

Cat despre folie costa 12 lei m si mi-a luat o zi intreaga sa imbrac manerele usilor, plasticele de la bord si capacul de la motor. F greu nu este dar trebuie atentie si rabdare....si un feon special. Unele piese trebuie refacute dar per ansamblu a iesit bine ptr prima data cand fac asta. Am vrut sa fac si stalpii dar pe parcurs mi-a venit o alta idee pe care o s-o pun in practica cand vopsesc masina :lol:.

intre timp mi-au venit barile stabilizatoare, saptamana asta kitul complet de ambreiaj si la inceputul saptamanii viitoare suspensia KW -3. La sfarsitul saptamanii viitoare sper sa ma apuc de ea si sa-i montez si jantele (17) si sa schimb si senzorii de temperatura si o prb care m-a sacaie...cand este la prima cheie si motorul rece uda 2 sau 3 bujii...dupa 2-3 min cand incepe sa se incalzeasca motorul isi revine. Sonda lambda este dusa ,senzorul de turatie merge doar cand este motorul cald. Masina merge perfect cand este incalzita.

Unde pot gasi o timonerie completa in stare buna.

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

scoasa din service... masina trage in alt fel, scimbat senzori temperatura, kit distrutie complet,refacut sorb baie ulei (avariat de tampiu dinainte-a mea, schimbat garnitura baie, ulei cutie,....rupt planetara itr-o ora :

)

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Am schimbat planetara( Ms Sorin G3), suspensia (KW 40/40), filtru de aer sport, jante pe 17....... am desfacut calculatorul si nu are soft,distributie cap coada, bari stabilizatoare fata-spate. Mai am de schimbat senzorul de relantiu, de reglat timoneria si evacuarea de refacut ptr noul body-kit. Culoarea in proportie de 90% este deep blue de pe g5 r32,

post-8397-1213458871_thumb.jpg

post-8397-1213458914_thumb.jpg

post-8397-1213458961_thumb.jpg

post-8397-1213459027_thumb.jpg

post-8397-1213459056_thumb.jpg

post-8397-1213459083_thumb.jpg

Modificat de D_M_X
Link către comentariu
  • 2 weeks later...
Am schimbat planetara( Ms Sorin G3), suspensia (KW 40/40), filtru de aer sport, jante pe 17....... am desfacut calculatorul si nu are soft,distributie cap coada, bari stabilizatoare fata-spate. Mai am de schimbat senzorul de relantiu, de reglat timoneria si evacuarea de refacut ptr noul body-kit. Culoarea in proportie de 90% este deep blue de pe g5 r32,

Felicitari pt masina, dupa ce pui body kit-ul si o termini asteptam poze.....mai sunt si altii cu vr6 :D

Link către comentariu
mpa@tuninggarage

nu iti face planuri de genul, mai bine sa te trezesti ca o ai, decat sa planifici

Link către comentariu

pai nu mai am decat s-o duc la vopsit. Eu vreau vopsea pe baza de solventi nu apa. Aici e singura prb...ptr ca si maine o duc la repr skoda si o vopsesc pe baza de apa deep blue si gata. Da nu-mi place pe baza de apa. Pragurile or sa fie facute de cineva saptamana care vine. Aripile si pragurile de metal vin a2a zi de l-a comanda si se mnteaza in aceiasi zi in care vin.stau cu barile in casa si ma injura nevasta. Tehnic....doar senzorul de abs de pe stanga fata mai este de cumparat .

Link către comentariu
pai nu mai am decat s-o duc la vopsit. Eu vreau vopsea pe baza de solventi nu apa. Aici e singura prb...ptr ca si maine o duc la repr skoda si o vopsesc pe baza de apa deep blue si gata. Da nu-mi place pe baza de apa. Pragurile or sa fie facute de cineva saptamana care vine. Aripile si pragurile de metal vin a2a zi de l-a comanda si se mnteaza in aceiasi zi in care vin.stau cu barile in casa si ma injura nevasta. Tehnic....doar senzorul de abs de pe stanga fata mai este de cumparat .

Daca vrei sa-l cumperi nou, da-mi un semn poate pot sa ti-l dau mai ieftin, oricum nou este undeva pe la 2 mil, l-am cautat si eu si cred ca asta este pretzul daca nu ma insel. Un compresor mecanic pe el nu vrei sa pui ca pe mine ma bate gandul?!

Link către comentariu

Ptr senzor sa vad ce pret gasesc l-a el ca inca nu m-am interesat si te contactez sa comparam preturile. Cat despre kompresor....nu ma bate gandul l-a asa ceva ptr ca am bagat o galagie de bani in ea si anul asta nu mai primeste nimic decat un soft luna asta sau viitoare.Sufletul meu trage l-a turbo dar sa vedem....

Link către comentariu
mpa@tuninggarage

Nu cred ca o sa ai mari satisfactii cu softul daca nu ai modificat nimic altceva...

Link către comentariu

Nu stiu daca am mai zis undeva dar zic si acum ...masina nu am luat-o ptr curse. Imi place enorm cu se aude motorul si trage suficient de bine. Eu momentan l-am revigorat si l-am facut sa functioneze cum trebuie.Mai trebuie s-o fac sa arate si bine. Dupa aceea in functie de buget vedem ce s epoate face l-a ea.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!